2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol inaysa iyiyiz bakalım ceylini yeni uyuttum yeni geldim pc ye eline sağlık keki yapmışın sebze suyunu benim kızım da yememişti nasıl yedirecez bilmem
Ekinsu geçmiş olsun canım neyse ki çok bir şey olmamış

slm herkese.keyifler iyidir inşallah.iremi banyo yaptırdım.çok işim var irem azıcık uyuyo uyanıyo.süpürge açtım,mutfağı temizledim.çamaşır yıkanıyor.yemeğim yok.off off

chef cim saolasın gel güzelim çayımızı da demleyek beraber yiyelim ay bugünde kimseler yok çağanda mızmızlanoyor akşamada oturmaya gidicez az uyusada orda rahat dursa bari :)

Herkese selamlar ekinsu geçmiş olsun canım
kızlar şu pudingli keki çok merak ettim banada anlatırmısınız
iş yapanlara kolay gelsin hnımlar
bende epeydir giremiyordum çağanı bugün aşıya götürdüm anasağlıktakiler nasıl ilgisizler ya
biz kie güvenipte aşı yaptırcaz çocukalrımıza
hemşireye çok kızdım aşıyı yatı kaçtı kadın serseri bizi odada ynlız bıraktı naltmadı konuşmadan gitti salak şey bu sağlık ocağı yeni taşındğımız yerde eskisinden çok memnunduk bunlar insanı hayvan yerne koyanlardan Allah islah etsin böylelerini insan değeri hiç kalmamış hanımlar herkesi ve bebeklerinizi öperiz biz...

aaaay kimse kalmamışkafamçokkarıştı
bu sabah kızımın aşısı vardı ay sinir oluyorum ya iğneyi çıkarırçıkarmaz hemşire hemen aşı için bekleyen varsa gelsin demiyomu ya bi giydireyim bekleyen bile yok ne sinir bozucu açmışlar radyoyu sesimizi zor duyuyoruz konuşurken klava:kızımı giydirmeden attık kendimizi dışarı kafamçokkarıştı
ayşegülde amma tatil yaptı valla hala yok

canım senin kuzuyada huzursuzluk yapmış bence merak etme benimkide aynı durumda zar zor uyuttum yolunuyo resmen senağlama

bizimkide 15 haziranda ve ateş yaptığını duydum da
2.aylarında ağrı kesici yarım ölçek calpol vermiştim.
bu seferdede ateş yaparsa calpol verilcekte,yine yarım ölçekmi yoksa artış olurmu kızlar?
sağlık ocağındaki hemşirelere sormak istemiyorum elagülce ninde dediği gibi çok sorumsuzlar..
bugün kontrolümüz vardı dr a da sormayı unuttum sizler nasıl yaptınız ?

elif valla ben ateş olmadığı için ilaçta vermedim takip ediyorum yine ateşi olmazsa vermem bendede calpol ve paronox fitil var yarım ölçek olursa vericem şuruptan bide ferum demir ilacı bende kullanıyorum sabah aç emzirmeden veriyorum 5 damla kabızlık yapmadı

ço teşekkürler kızlar yani nalamdım çok ağlıyormuş merak ettim acaba ağrıdanmı ki bende carpol var 2. ayda almıştım ozaman hiç bir şey yapmadı vermedim şimdi neden böyle oldu anlamadım

Merhaba kızlar, herkesler iyidir inşallah.Geçmişi okuyamadım, sağolun merak etmişsiniz beni, o yüzden ofise uğrayıp , size bir merhaba deyip, sağlığımızın yerinde olduğunu haber vereyim istedim.
Biraz yoğunum o yüzden giremedim nete, akşamları evde giriyordum ama 7-8 de eve gel, egehanla uğraş yemek ye derken zaman geçiyor.O saatten sonrada yorulup yatıyorum.
Kızalr biz iyiyiz allaha şükür, bir sorunumuz yok, egehanda iyi.Yoğun bir dönemdeyim sadece.inşallah bir süre sonra daha rahat devam ederiz sohbetlerimize.

Filizcim telde söyledim ama buradan yine küçük erkeğimizi kutlayayım, allah evlendiği zamanı da göstersin size,benim için bol bol öp minik erkeği.
Balımcım mesajını aldım, ilettim.Eğer mesaj eline geçerse sanırım bana döner.

Şimdilik bu kadar.Kızalr daha sonra tekrar görüşürüz, hepinizi öpüyorum, bebişleride benim için öpün.Kendinize ve bebişlere iyi bakın.

geleyim valla inaysa sıkıldım ben de evde bir de un kurabiyesi yaptım onu da getireyim çok süt yapıyor diye duydum da yiyelim sütlenelim

şişt meral hoşgeldşn kı nabersin arada girde yaz bacım merakta koma bizleri :)
amanda kuzular aşımı olmuş bugün geçmiş olsun kıslar dikkat edin bu ikinci aşılar ateş yaptı bşzde hemide iki gün işallah sizde çıkmazlar

vallamı chef kız sen ye bugün eğer sütü arttırıyor dersen ben hergün yapar yapar yerim valla azalmaya başladı benim süt çare arayıp duruyorum zati

süt için ben ısırgan çayı içiyorum ama tesadüfen şunu farkettim içtiğim elma çayıda süt yapıyor.tahin helvası yiyorum,süt içiyorum,bol su içiyorum ama yinede çok değil sütüm.yediklerimle alakası olmadığını düşünmeye başladım artık.

canım aç karına vermenin nedeni varmı yoksa içsin diyemi?
birde bize neden 8 damla kii fisfisfis
tşk ederim cvbın için a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…