2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam canım denerim bir de vişne ve dut kurusu kaynattım onu daha önce denedim gerçekten işe yarıyor

elif kilosu kadar veriliyor diye duymuştum ben ama tam bilmiyorum canım örneğin bebeğin 5 kilo 5 damla 7 kilo 7 damla diye tabi drun ne dediyse o doğrudur buarada sende dene canım stil tea olmadı bizde alırız süt yapıyorsa iremcim bende sabahları tahin yiyorum süt ürünleri tüketiyorum falan ya kilolar aldı başını gidiyor süt azalıyor

dut kurusunu nerden bulcaz ki marketlerde oluyormu ondan ay zor şimdi onları bulşması falan un kurabiyesi kolay yaparım hemencik

elif deneyince sonucu yaz :)

tmm canım aklımdasınız a.s

birde
İçecek Malzemeleri

1 elma - mimik dogranmış
1 ayva yada armut - minik dogranmış
1 poşet ısırganotu çayı
2 adet çubuk tarçın
6-7 adet karanfil
1 kase dondurulmuş vişne

hepsi kaynatılıyor, poşet çay içinden çıkarılarak sürahilere aktarılıyor, sogutularak dilerseniz buz ile içiliyor. Meyvelerinide yiyorsunuz. İçine şeker koymanızı istemiyor. Şekeri çok ararsanız Splenda diye aspartam -sakarin içermeyen bir tatlandırıcıyı öneriyor. Splenda eczanelerde var.

bu karışım çok öneriliyor chef inde dediği gibi ama ben yapmaya eriniyorum dilerseniz siz buyrun yerimseniben

elif aç olması demir ilacının emilimi ile alakalı diye biliyorum a.shumana stell tea ben ilk zamanlar içiyodum baya faydası oldu ama kızıma çok gaz yaptı vita malt içeceği leblebi de süt artırıyo semizotuda denendi kızlar ....

ısırganda süt yapıyor.ahmet maranki tvde söylemişti.deneyin isterseniz.sütü 4 kat artırıyor demişti.2 aydır içiyorum ama kokusunu sevmediğim için bazen içmiyorum.

kuru dut heryerde var canım aktarlarda kuruyemişçilerde annemde behçet hastalığı var çok iyi geliyormuş diye annem çok tüketir ordan biliyorum. gaz sorunumuz kalmadı inş still tea den sonrada olmaz :)

dut kurusu marketlerde oluyor inaysa bende hazır almıştım elifin tarifi de çok işe yarar gibi geldi bana

benim dr.sütü artırıcam diye çok abartma tükettiğin şeyleri özelliklebitki çaylarını sütün tadını değiştiriyomuş kızlar bilginize ....

slm kızlar. kızlar bu arada ısırganın tazesi satılıyormu? böreği yapılıyormuşta...

inaysa ya bu kilolar ne olcak yaaasenağlamasenağlama
hala verilmesi gereken 10 kg var benim tedavi ile olduya bebeğim verilen hormonlardanda kilolu hamile kaldım ay hiç alışamadım şişko halime :çok üzgünüm:

şu dönemde ısırganın tazesi pazarlarda vardır.memleketimde olsaydım taze taze toplar kaynatır içerdim.

sağol elif:)

ela valla dert etmemek lazım diyip duruyorum ama içim içimi yiyor. Yazın düğün var, ama ben sütüm az olduğundan bişeyde yapamıyorum.. Tek abim var ve onun düğünede tontiş gidecem. ne yapalım kızımdan önemli değil...

evet eski oturduğum yerdede ayak altında sürünürlerdi ısıganlar bu kdr kıymetli olduğu bilseydim toplardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…