2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm canlar nasılsınız bakem. ben çok yorgunum yine sıcaklarda canım çıktı üstelik üzüldüm bi de üstüne arabam satıldı senağlama ama iş için başka araba olduk onun için. noterden gelirken dolmuşa bindim yıllar sonra zor geldi :1no2:

oooooooffffffff anca bitti işlerimhızlıydım bugun metin de yordu beni:bbo:hera daha güzellerini alırsın inş. canım a.s.üzme kendini....benim araba kapıda duruyo hala kullancam yakın olsa idare ederdin onla kaydirigubbakcemile2elbet birgün bende ögrenitim de türk toplumu yeni bir canavarla daha tanısmıs olurdelikafaduldensabahtan beri bogazım agrıyo hafifde burnum akıyo azcık da halsizlik var bu ne ki kendini doktor gibi gören arkadaslar receteye ihtiyacım var bekliyorumşutarafagitti

montesori sen grip oluyon cnm bildim bak... okadarını sende biliyon elbet:)

bu arada iş deyince canım sıkılıyor.. iş yapmam lazımda...

monte canım benimde sabah hafif burnum akıyordu hemen sıcak bişeyler tüket bol sıvı tüket canım varsa ıhlamur iyi gelir geçmiş olsun

elacım sorma cumartesi sünnete gidicem giyecek hiç bişey yok çarşamba çıkıp bir pantolon gömlek alim bari zayıflarım deyip hiç bişi almamıştım kendime e bu kiloların gideceğide yok
çağan efndi huzursuz bir şekilde uyudu misafirliğe gidiecz allahtan karşı siteye yoksa çok zor bebeklerle bu misafirlik olayı

kalkıp hazırlanim çağan uyanınca hazırlar çıkarız fazla kaynatmayın he okuması zor oluyor hdi öptüm sizi

kızlar vicks bebeklerde kullanılmıyor diye biliyorum,bir akraba kullanıyormuş bide size soruyum konu açılmışken.

bende kullanılmasını mantıklı bulmuyorum o nadir ciltleri kaldırması olanaksız!
ama gel gelelim görümcemde oğlu 4-5 aylıkken burnuna falan sürüyordu.. ki ona bakılırsa çocuk doğmuş direk su vermiş pişiklerinede pudra yapmış bana baskı yapıyor sende yap diye senin kadar bilinçsiz değil bu bünye dicem olmayacak :))

elif oda burnuna sürüyormuş,çok keskin kokusu var zarar verebilir diye düşünüyorum.

ii akşamlar nassılsınız
ayyy benim yine çok işim war blgisayarda çokda uykusuzum dün gece nerdeyse 2-3 saat kadar uyudum saolsun kızım bırakmadı ,

slm kizlar nasilsiniz bugün oglusumu asi yaptirdik yavru cok agladi.boyu 67.5 olmus kilo 7kilo 800gr olmus.gelisimi güzel hersey iyi dedi doktor amcamiz.simdide babasiyla oynuyor yavrusum.

selamlar biz eve geldik aman durmadı oğlum misafirlikte 1,5 saat durduk geldik e yeter dimi ama şimdide babası uyutmaya çalışıyor bir duş alıp yatıcam yatmadan size iyi geceler diyim diye uğradım yarın sabah yeni dr umuza gidicez bakalım dönüşte yazarım artıkın son durumları herkese ii geceler

inşallah cnm ya hedefim o zati :jeyyar: dikkat et kendine metoşa da bulaştırma kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…