2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler herkese nasilsiniz ?
biz hic iyi degiliz aysima iki gundur uyuymuyor perisan olduk.
bir de havalar sicaklasti yaniyoruz 35 derece

slm kanciegim nasilsin kiz diycem ama biliyorum sicaktan erimek üzeresin burasida böyle canimyaaaaaa.catliyoruz valla aysima nasil sekerimm

evt gülsü felaket bir sicak var ya alisveris yapmak icin mecburen ciktik ama yandik resmen.kizimi da götürdük citcitli badyle sapka giydi sadece ama hic aglmadi gezmeyi cok seviyor yaramaz...ama uyumuyor ya bir turlu dis cikariyor galiba iki gundur bittik resmen...

sen nasilsin devrim ahmet nasil o da üzüyor mu seni aysima gibi???

canim bizde bugün doktora götürdük asilarini oldu.aysima gibi uyumayi sevmiyor gündüzleri ama gecelri uyuyor^.valla bugün ben disari cikmadim cok sicakti bizimkisi gezmeyi pek sevmiyor evde olunca daha mutlu oluyor valla.bizimkide sadce atletle dolasiyor baskada bisey giydirmiyorum yaniyor buralar.
sen Almanyanin neresindesinki bizim bu tarafa yakinmi canim kes^ke yakin olsak görüsürüdük bi ara ben Basel tarafindayim.

gecmis olsun oy nasil da aglamistir...bizimki gunduz de gece de uyumak yatmak istemiyor inattci keci..ee babasi kucaga alistirdi ondan böyle yapior..canim ben berlindeyim.keske yakin olsaydik ne guzel olurdu ya ..

neyse canim sana iyi geceler be kizima mama yapayim altini degistireyim de belki uyur ayaklarim agriyor ya..neyse hadi öptük sizi

cannim sanada iyi gecler güzelce dinlen öptük kizinla seni iyi gecelerrrrrrr

slm dicem kimsecik yok uyumusum 10 dan beri bogaz agrısıyla uyandım ıhlamur yaptım içiyoruminsan şu tükanı bir toplar alamancılaaaaaaaaaa size diyomkaydirigubbakcemilebirde temizlik cıktı şimdikötükedihüsoneyse sabah kahvaltı hazırlayan bir zahmet tşk. eder artıkmirmirmirmir

günaydın kızlar bugun yine kahvaltı benden anlaşılan bulaşığa karışmam söylimm

günaydın hanımlar dün giremedim yazlığa gidicem ya sağlam temizliğe kalkıştım neyseki dün salon bitti ama bugüne halim kalmadı valla ya
defnoşun doktorla görüştük c.tesi böbreğin öle aşağıda olması bi sorun yaratmaz iki böbreği orda olan insanlar var dedi ama sık takip edicez dedi bide kaçak varmı die mesane filmi istedi ama oda antibiotik tedavisi bitip idrar kültürü yapılcak o temiz çıkarsa çekilcekmiş cuma günü idrar vercez eğer temizse p.teside film çekilcek
h.sn kızçeme araba aldım sonunda bi türlü karar veremiyodum sonunda seçtim

Günaydın hanımlar..

Nazobülo gülen güle kullansın kuzun arabasını. çok güzel...

cnm bebek arabası konusunda biz çok şanssızız. istediğimizi alamadık ve pişman olduk. Sonra senin gösterdiğin markanın bir modelini gördük 300 tl ye onu almadığımıza pişman olduk.. Artık ikinci bebeğe onu alırız... kaliteli olmalı özellikle akşama doğru yürüyüş yapmasını seviyorsan...

bu güzel cnm. güle güle eskitin. neyse ben çıkıyorum kuzum uyandı, evleri süpüreyim, temizlenecek çok yer var...

Allah inşallah ikincide gönlünüze göre versin kolay gelsin tatlım bende dün salonu bitirdim bugünde defnoşun odasını yapim

günaydın kızlar

hera kahvaltı çok güzeldi canım saol bulaşıkları dizdim makinaya yıkanıyor sonra gelen yerleştirsin artık:roflol:

nazo güle güle kullanın çok güzel

nazo güle güle kullanın batuhanınki de aynısı rengi mavi olanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…