2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
turkuvaz mavisimi hera o rengide güzeldi aklım kaldı ama erkeksi duruyo die tercih etmedim sizde güle güle kullanın nasıl memnunmusun

turkuvaz mavisimi hera o rengide güzeldi aklım kaldı ama erkeksi duruyo die tercih etmedim sizde güle güle kullanın nasıl memnunmusun

evet cnm. genel olarak memnunum fazla kullanmadıgım ıcın daha acıp kapamaya falan pek alısamadım ama iyi yani işimi görüyo ya yeter görüntüsünü de beğeniyorum zati.

selam hanımlar geçmişi okuyamadım yine benim oğlanın uyuduğu ender dakikaları değerlendirip size bi merhaba diyeyim dedim önce:)herkes iyidir inşallah.ben regl oldum dün gece yine ağrılara devam ne güzel bi yıldır unutmuştum bu acıyı.o kadar doğum yaptım belki geçer diyordum geçmedi benim sizin ağrılarda azalma var mı yaşıyosanız tabi.

pembe ben hala regl olmadım.benimde çok ağrılı geçiyor inşallah bir süre daha olmam.en azından yaz geçinceye kadar

münevverin cinayeti neden işlendi bende çok merak ediyorum.birgün herkes ölücek ama allah ölümün bile hayırlısını versin.

günaydın hanımlar biz geldik drdan yeni drumuza gitik ilk gün için fena değildi umarım bu iyi çıkarda tekarra değiştirmek zorunda kalmam :) oğlum yine az kilo almış haftaya yoğurt ver dedi bir sonraki hafta meyvenin suyu değilde püresi sonraki haftada çorbaya başla dedi bir hfatada öğün olucak gibi ayarla dedi kan ve idarar tahlili istedi kan tahlilini ferruma ihtiyacı varmı diye bakıcak ona göre kullanın diyecek idrarıda az ememsinden dolayı istedi bakalım tahlilleride yarın yaptırcaz işallah bişey çıkmaz
nazocum aynısını bnede kullanıyorum çok kullanışlı araba güle güle kullan canım
balım senin neyin vardı canım neden canın sıkkın kesin anlatmışssındırda anam bende kafa klamadı herseyi unutuyorum artık dün çocuğa çorbayı tattırcam ocakta unutuşum su bitmiş yeniden yaptım anla halimi :)

heracım seninde eline sağlık canım ne güzel kahhvaltı haızrlamışın biri benim dünürü sormuş o ankarada kıslar gezip tozup eğleniyoırdur nille beraber :)

reca ederim ne demek inannayı da ben sormuştum demek yıne ankaraya gitti

ha dr da birde yoğurt falan nasıl hazırlanıcağını yazarak verdi biara ek bsin topiğimize yazıcam kıslar isteyen ordan bakar artıkın hazır yoğut değilde devam mamasıyla sen yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…