2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ha dr da birde yoğurt falan nasıl hazırlanıcağını yazarak verdi biara ek bsin topiğimize yazıcam kıslar isteyen ordan bakar artıkın hazır yoğut değilde devam mamasıyla sen yap dedi

devam mamasıyla da tuhaf bişey oluyo şekerli gibi

neyse arkadaşlar ben kaçtım.

bulaşık makinası boşaltılacak çamaşırlar toplancak.sonra babaanneyi ziyarete gitcem rahatsız.yemek filan yaparım.akşama gelirim hoşçakalın

heracım 400 gram almış sadece oda gece muhallebi birde gündüz bir öğün mama verdiğim halde

ana gene kimsler yok benim işm yokya herkes kaçak haftaya yeğenim geliyor çağana bakmaya bende dip köşe komple temizlik yapıcam o zaman herkes burda olur yazarda yazarlar

incicim sevindim dru beğendiğine bakalım bizim oğlanda haftaya salı gidecek doktora 5. ay kontrolüne bakalım bize ne diyecek bizimkide bu ay az aldı ben tarıyorum 300 gr almış gibi gözüküyor hala

ay valla banada biri gelsede bende dip bucak temizlik yapsam valla birde dinlensem gündüz uyusam falan yada sabah 7de oğlan kalkınca oğlanı versem ben uyusam falan ahhhh ahhhh nerdeeee anneme gel diyorum gelmem diyor ben çok kaldım yeter diyor bende diyorum sen gideli 2,5 ay oldu ben 2,5 aydır yalnızım bir gelde 3-4 gün doping yapıyım diyorum gülüyor sen gel diyor

bende sımdılık cıkıyorum karnım aç sonra yıne gelırım gorusuruzzzzzzz

selam hanımlar, nasılsınız bakalım..
inaysa dr un iyi çıkar inşallah..çağan da bizimki gibi atletik merak etme, bişiyciği yoktur Allah ın izniyle..

saol inaysa
evet hera bende evde aç kapa yapıyorum yavaş yavaş alışıyorum
ayyy delirtti benimki onun odasını temziliycem durmuyo çorbasını yaptı sevdi sanırım ama uykusu varmış heralde bi ağla bi ağla yemedi uyudu

Kızlar önceden bütün evi temizlerdim yine de yorulmazdım. Şimdi çok yoruluyorum. Yoruldum ama evimde temizlendi.. sil, süpür, tozu al, balkonu yıka derken bitmiş vaziyetteyim ama içim rahat... biri gelse habersiz mahçup olmam... sadece yatak odasının tozu kaldı ordada kız uyuyo, uyanınca artık...

acıkmışam baya gidip bişeyler yiyeyim sonrada akşama ne yapacağım onu düşüneyim. Nerdeyse 5 gündür yemek yapmıyorum. üç kez dışardan yedik, iki günde makarna felan idare ettik... Bugün bi,şey yapmazsam ayıp olur beyimize:)

işallah kıslar aman bu dr olayı çok zor ya ben hamileliktede dr değiştirmiştim kocişte diyorki hepmi problemliler sana denk geliyor sen abartıyor olmayasın diyor ama sizede sölm kıslar dr gittk dedimki oğlanın beiznde pipisinin orda küçük kum gin kristaller gördüm acaba nedendir cevabı söylüyorum bizim oğlandada oluyor bazen neden kaynaklanıyort bilmiyoprum dedimki ozaman ben araştim bişey bulursam sizede sölerim pişkin pişkin güldü ya sen drsun hiçmi merak etmiyosun nedir bir tahlil yaptır bari dimi

oo maşallah tuğba güle güle kirlet bacım evini evde temiz olunca insan bir rahat ediyor dimi
talya nerdesin kıs kayıpsın gene

evet cnm ya.. ev temiz olunca içim rahat oluyor, ama üç gün sonra yine sıkıntılar başlar.. ev temizlenecek diip dururum kendime...

aman yaaa valla çalışırken böe yorulmuyodum şimdi defneyle uğraş evle uğraş mutfakla uğraş nereye yetişicem şaşırıyom bide ona git buna git

nazocum senin işin zor valla ben kendimi bilirdim sürekli bişeylerle uğraşan ama seni görünce tembelim ben anacım hergün çamaşır hergün ütü yapıyon ben en azından ar5ada üç dört gün sallıyorum işleri

merhabalar:))
biz geldik:))
gelir gelmez bi temizliğin içinde buldum kendimi,arkadaşlar olan varr olmayan varr:))
okuyamadım geçmişi herkes iidir umarım:))
dünürüm o taneler bezden gelio:))söööle o dr hiç mi duymamış??:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…