2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oo hoşgelmişssen dünür işallah gelinim iyidir hoştur naptın gezdin tozdun eğlendin geldin dimi :)

nazo bu arzumun yoğurt yapma makinesiyle hiç mamadan yoğurt yapılıyormu yoksa süttenmi yapılıyor

neyse hanımlar size iyi sohbetler bizim ufaklık uyandı bişeyler yiyeyim sonrada bişeyler yapayım akşama...

dün akşam masada nilin eline ekmek vermiştik(ben ancak kucağımdayken veriorum)dedesindeydi.bi baktım ağzında bi sürrü parça çıkarttım,az soona bi tıkandı nil meğer kocaman bi parça varmış ağzında,Allah korusun ,hemen alıp ters çevirdim..sizle de bu kötü tecrübeyi paylaşayım dedim..

hoşgördük dünürüm:))
valla gezdik ama nille babasına yaradı,2 tişörtle kaldım ortada
ne var ne yok??

hoşgeldin inanna, geçmiş olsun bu arada..aman dikkat edin bu ek gıda dönemi ve hareketlenmeye başlamaları daha fazla dikkat demek..bu günleri arıcaksınız derlerdi de hadi ya derdim..evet, arıyorum o günleri..bidakka yanlız kalamıyo ya, iyiki dönmeyi öğrendi bi o yana bi bu yana..ya kolu sıkışır ya oyuncak altına kafasına gelir hadii imdat çağrıları...

duygu hoşgeldin :içelim:

geçmiş olsun en korktugum şey boğazına bişey kaçması :bbo:

:roflol: iyi cevap valla inannanın dediği doğru bezden çıkıyo onlar

hera kıs en bu puanları nerden topluyon batuya bakçam diye çıkıp hangi topiklere takılıyon :jeyyar:

şişt huhu tribündekiler napıyosunuz ay kimsler konuşmuyor bende çıkim bari kendi kendimemi konuşçam burda

çok çiş yaptıgında bizden de çıkıyo o kristaller..
anam benimkinin yine mızırtılığı üstünde..neymiş uyku saati geçmiş, uyusaydın ben mi açtım gözlerini klava:

aa, yanlız kalmışım..:1shok:
ben de çıkim bari, kalsın tükkan boş..anca uyudu, parti yapacam hihoyyyt

ayça bizimki çok tembel çıktı hala öğrenemedi dönmeyi.mirmirmirmir

merhaba hanımlar nasılsınız,ekinsu nbr?anne sütüyle mama yapma işini dün biraz araştırdım netten öle bişey bulamadım,sabah göğsüm çok şişti sağdım içirdim biraz 50ml kaldı,50ml suya kaşığın ucuyla azcık pirinçunu koydum biraz kıvama gelince bi çimdik şeker attım soğutup süte kattım cok cok içti

Son düzenleme:
defnoşun odası bitti ama bende bittim bide huysuzluğu üstünde vikvik bi onu oyala bi iş yap öfff şimdi vitamini veriyodum bi tıkandı ayyy gözler kocaman açıldı nasıl çırpınıyo hemen ters çevirdim sırtına vurdum huysuzluk yaparsa olcağı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…