dün akşam masada nilin eline ekmek vermiştik(ben ancak kucağımdayken veriorum)dedesindeydi.bi baktım ağzında bi sürrü parça çıkarttım,az soona bi tıkandı nil meğer kocaman bi parça varmış ağzında,Allah korusun ,hemen alıp ters çevirdim..sizle de bu kötü tecrübeyi paylaşayım dedim..
işallah kıslar aman bu dr olayı çok zor ya ben hamileliktede dr değiştirmiştim kocişte diyorki hepmi problemliler sana denk geliyor sen abartıyor olmayasın diyor ama sizede sölm kıslar dr gittk dedimki oğlanın beiznde pipisinin orda küçük kum gin kristaller gördüm acaba nedendir cevabı söylüyorum bizim oğlandada oluyor bazen neden kaynaklanıyort bilmiyoprum dedimki ozaman ben araştim bişey bulursam sizede sölerim pişkin pişkin güldü ya sen drsun hiçmi merak etmiyosun nedir bir tahlil yaptır bari dimi
ayça bizimki çok tembel çıktı hala öğrenemedi dönmeyi.mirmirmirmirhoşgeldin inanna, geçmiş olsun bu arada..aman dikkat edin bu ek gıda dönemi ve hareketlenmeye başlamaları daha fazla dikkat demek..bu günleri arıcaksınız derlerdi de hadi ya derdim..evet, arıyorum o günleri..bidakka yanlız kalamıyo ya, iyiki dönmeyi öğrendi bi o yana bi bu yana..ya kolu sıkışır ya oyuncak altına kafasına gelir hadii imdat çağrıları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?