2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ismiye benim kızımda tam dönemiyo hala elleri ayaklarında devamlı çekiştiriyo çorap durmuyo ayağında,ya bide benim kızımın kulakları çok kepçeldi yaabenneyaptımkideli oluyorum uyurken hep katlanıyo kulağı düzeltiyorum bu defa öbür tarafa dönüyo gene düzeltmeye çalışıyorum derken uyanıyo naapcaam yaa eşimde kızıyo uğraşma kulaklarıyla diye:uhm:

durusu bi arkadaşımında kızıöyleydi sonra kendiliğinden düzeldi bizimde kulak memesi kıvrık gibi yani böle kalkık kepçe gibi anne karnında yamulmuş heralde

nazobülo saçı yok herkes erkek sanıyo kulaklarda kepçelince iice oğlan oldu,inş düzelir yaa yoksa bone takıcam kafasına:bbo:

benimkininde saçlar döküldü ve erkek tipi var ben dışarı çıkarken bi yere giderken hep bandana takıyorum yada eşarp aslında sende bandanayla kulakları düzeltebilirsin

durusu saçları çıksın belli olmaz,hem nazonun dediği gii düzelir o zamanla,hem uyurken kıvrılmasından rahatsız olsa uyuyamaz hiç rahatsız etme bence.

kafasına bişey takılmasından hiç hoşlanmıyo doğduğundan beri sadece hastanede şapka taktık,bandana takıyorum arada ama bi süre sonra çıkarttırıyo çok bilmişsengözlerimebaksanab

merhaba arkadaşlar benim de bebeğim 5 ocakta doğdu. beni de aranıza alırmısınız? sezeryanla doğum yaptım. geçen ay bebeğim 64 cm ve 7500 gr idi. 15 gün sonra gene gidicez bakalım. uykusu çok az bir bebeğim var.gündüzleri çok zor uyutuyorum dolayısıyla da hiç iş yapamıyorum.bir de 3-4 günde bir kaka yapıyor bu ona çok sıkıntı yapıyor dr fitil vermedi. sadece anne sütü alıyor bu arada. görüşmek üzere.

merhaba herkese.bugün kızımı kontrole götürdük.herşeyi normal dedi.kilosu 6800 olmuş.1 ayda 400 gr almış.doktor kilosu normal ama dedi geçen aya göre az kilo almış.geçen ay 900 gr almıştı.ek gıdaya başlayalım dedi.gelişimi geri kalmasın.15 gün sonra tarttırmaya tekrar getirin dedi.en az 300 gr almalı 15 günde dedi.moralim bozuldu

böyle devam ederse gelişimi geri kalır dedi.meyve püresi,tuzsuz baharatsız çorba,yoğurt yedirebilirsin dedi.zaten meyve püresi veriyordum.inşallah 15 gün sonra 300 gr almış olur.
kızlar yoğurdu nasıl sütle mayalıyorsunuz?

Durusuuu ay benim kızı anlatıyosun gibi geldi bi annnn...aynen yatarken kulaklar bükülüyor saçlar fazla yok keltoşşş...herkes aaa ne güzel oğlan diyooo..ben de böyle bükülürse kepçeleşcek diye endişeleniyorum
Hoşgeldin Selimiye arkadaşıımmm

irem sen sadece anne sütü mü veriyosun?

evet anne sütü veriyorum,ama son zamanlarda bişeylerden tattırmaya başlamıştım.meyve püresi filan veriyordum.

hoşgeldin selimiye
ya iremcim hiç bozma moralini gelişimi geri falan kalmaz endişe etme her bebek ayrıdır neticede aynı yıl aynı gün doğan kaç bebek aynı ölçülerde

aptamil 2 kullanabilirsin ek olarak..o da anne sütüne yakın bi formül..yine kavanoz maması,pirinçli kaşık maması verebilirsin..bunlara geçer geçmez kilo alır merak etme..

ya aslında mama vermek istemiyorum sanki mamalar zarar verecek gibi geliyor hep.doktorda aptamil yada bebelac verebilirsin dedi.

kızlar kilolarınız iyi maşaAllah. Benimki geçen hafta 6200 felandı.. en geriden gidenlerden biri benim galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…