2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ismiye sen başka topikteydin heralde, altta bitek kendimi görünce kaçtım valla :))
ya benimki de bu kadar değildi, 2-3 gündür yerinde duramıyo çocuk. uykusunda bile dönüyo beşikte dolanıyo..ama anladımki, daha işimiz yeni başlıyoo :1shok:

ıremcim ben doğduğundan beri mama,meme karışık veriyorum..Çok şükür bi zararını görmedik..süt çok azdı benim mecbur mama verdim

bu arada yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş..
kimin doktoru demiş gelişimi geri kalır..bu dr ların da hepsi ayrı telden çalıyo valla. benimki de 3. ayda 900 gr, 4. ayda ise sadece 400 gr aldı. normal dedi doktor. bundan sonra böyle alacakmış. bi de dişle ilgili sıkıntısı falan varsa bizimki gibi iştahı azalmıştır.

nohcoy kızının bacağındaki geçici sonuçta. zamanı gelince o da çıkacak, rahat rahat hareket edecek.. bol bol peşinde dolaşacaksın yani merak etme

selam kızlar...
lajoconde mrh cnm,,bugün kereme sebzeçorbası verdim
sevdi gibi sanki:)) içti biraz
patatesle havucu haşlayıp blendrladım içine kaynaynca soğuk suyla sulandırdığım pirinç ununu koydum zeytin yağ ve yok kadar az tuz.ama rendeden geçirmek daha mantıklı geldi az önce ek besn topiğini okuyunca gördüm blendıra alıştırmamak lazım

selimiyee hoşgeldin aramıza

benim oğlanında bir kulağının kepçe kısmı yapışık doğduğundan beri öyle yavaş yavaş açılacak herhalde

durusuu sabah baktım yoktun parka gidelim diyecektim sana

arkadaşlar blendır kullanmayın lütfen sebzelerin bütün vitaminini öldürürsünüz. ayrıca pütürlere alışması lazım bebeklerin o yüzden sonra zorlanırsınız. tel süzgeçten geçirin.

inanna hoşgeldin ..
nerelerden neler aldın bakem...
alışvereşi nerden yapıyon

hoşbulduk canım:dance:
valla nile C&A dan aldım,seviorum orayı,hem ucuz hem güzelalkisalkisalkis
genelde a city ve optimuma gidiorum yakın die bu sefer bi de bahçeli yaptık ama ben hiç bişi alamadım 2 tişörtten başka:çok üzgünüm:
sen nerden yapıosun,bi fikir ver canım:uhm:

kızlar çorbayı telden nasıl geçircem kaşıkla ezerek mi
bi tarif edermisiniz tam canlandıramadım ben hiç öyle yapmazdım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…