2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay nili uyuttum her gün daha zor uyuo..
heracım teşekkürler ben birascık bekleyeceğim:)
çorba işini ben de bilmiorum araştırcam şimdi..bi de sormak istiorum siz düzenli mi doyuruosunuz yani şu saatte şu bu saatte bu??ben öle rastgele yapıorum bu işi??

benim verdiğim sayılıdır cnm her gün vermiyorum sütün durumuna göre mesela bugun 3 gibi falan verdim. içinde patates,havuç,kabak,bezelye,1 çay kaşığı kadar pirinç vardı. ama sen yeni başlayacaksan havuç ve patates ile başla.

hmm lezzetli görülüocokacimcoook
yarın bi deneyeyim bakalım havuç pattes peki bildiğimiz çorba kıvamımı,gerçi ezilince sebzeler katı olur ama:uhm:

hmm lezzetli görülüocokacimcoook
yarın bi deneyeyim bakalım havuç pattes peki bildiğimiz çorba kıvamımı,gerçi ezilince sebzeler katı olur ama:uhm:

rendeleyip pişine kadar haşlıyorum süzgeçten geçirince biraz pütürlü çorba gibi oluyo. kıvamını istediğin gibi yapabilirsin suyunu ona göre koyarsın

zaten nil alışık bişeyler yemeye rahat yer diye düşünüyorum

rendeleyip pişine kadar haşlıyorum süzgeçten geçirince biraz pütürlü çorba gibi oluyo. kıvamını istediğin gibi yapabilirsin suyunu ona göre koyarsın

saol canım yapacağım yarına.s.
ama rendelemek hiç aklıma gelmedi,oh olsun banananiknanik
2 gündür kavanozlardan da yemio bizim kıss,kaşık almıo,b,beron emmio, olan gene bana oluo,memcişler dışarda geziorumdelikafadulden

arada batuhan da yapıyo korkuyorum yemeyen bi cocuk olcak diye

bu arada benim kızım 3 aylıkken 6040 tı 4. ayında 6300 olmuştu ancak yani bizde cılızlardanız:teselli:

f.ebrar betül sürekli bu ninniyle uyuyor çok huysuz olsa bile bunu dinleyince hemen sakinleşiyor.

calemity afiyet olsun hayatım..Yesin de büyüsün Keremciğim..Sağlık olarak dönsün bebeklere
Kızlar hepiniz demir başladınız mı bebeklerinize
benim dr başlamaya gerek yok dedi
kimisi de 4. ayda başlasın demiş
üf yaaa..al sana bi takıntı daha

nohcoy ben kaçırmışım ne var kızının bacağında

kızlar yaaa takmayın kiloya benim minnoş 5 aylık 6580 sizinkiler 4.ayda bu kiloda bizim doktorumuzda artık 400 en fazla 600gr almasını bekliyoıruz dedi

ben yemeklerini saatle veriyorum tabii hergün fiks aynı saatte olmuyo uyumasına göre değişebiliyo ama genelde sabit bizimki mama yediği için maması 4 saatte bir şöle özetliyim misal sabah kalktık 8de maması(ki artık kahvaltı olucak) sonra 12de tekrar mama ya ben mama yerine çorba veriyorum bide normal öğününden iki saat sonra ara öğün veriyorum misal 10da meyve 2de yoğurt gibi

kızlar c.tesi istanbulda bi motor kazası olmuş,meğer çocukluk arkadaşımın kuzeniymiş o da şimdi haberim oldu çok üzüldüm bi araştırayım netten

iyi aksamlar ama kimsecikler kalmamis.
nerdesiniz ocak anneleri gezmelerdemisiz yoksa bebisler mi durmuyor:))

ben de nili doyurdum,hera yedi şimdi valla muhallebiyi çok sevindim,demekki kavanozları istemedi canı,şimdi de uyumak ister kızım,hadi soona görüşürüss:)

kızlar c.tesi istanbulda bi motor kazası olmuş,meğer çocukluk arkadaşımın kuzeniymiş o da şimdi haberim oldu çok üzüldüm bi araştırayım netten

ölmüş mü acaba? haberlerden nefret ediyorum hep kötü şeyler psikolojim kaldırmıyo bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…