ay nili uyuttum her gün daha zor uyuo..
heracım teşekkürler ben birascık bekleyeceğim:)
çorba işini ben de bilmiorum araştırcam şimdi..bi de sormak istiorum siz düzenli mi doyuruosunuz yani şu saatte şu bu saatte bu??ben öle rastgele yapıorum bu işi??
benim verdiğim sayılıdır cnm her gün vermiyorum sütün durumuna göre mesela bugun 3 gibi falan verdim. içinde patates,havuç,kabak,bezelye,1 çay kaşığı kadar pirinç vardı. ama sen yeni başlayacaksan havuç ve patates ile başla.
hmm lezzetli görülüocokacimcoook
yarın bi deneyeyim bakalım havuç pattes peki bildiğimiz çorba kıvamımı,gerçi ezilince sebzeler katı olur ama:uhm:
rendeleyip pişine kadar haşlıyorum süzgeçten geçirince biraz pütürlü çorba gibi oluyo. kıvamını istediğin gibi yapabilirsin suyunu ona göre koyarsın
zaten nil alışık bişeyler yemeye rahat yer diye düşünüyorum
saol canım yapacağım yarına.s.
ama rendelemek hiç aklıma gelmedi,oh olsun banananiknanik
2 gündür kavanozlardan da yemio bizim kıss,kaşık almıo,b,beron emmio, olan gene bana oluo,memcişler dışarda geziorumdelikafadulden
hera çocuklar her zaman aynı şekilde yemek yada uyumaktan sıkılabilirler,kaşıktan sıkıldıysa bir kaç gün biberonla birşeyler veri sonra yine kaşıkla verebilirsiniz.arada batuhan da yapıyo korkuyorum yemeyen bi cocuk olcak diye
kızlar c.tesi istanbulda bi motor kazası olmuş,meğer çocukluk arkadaşımın kuzeniymiş o da şimdi haberim oldu çok üzüldümbi araştırayım netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?