2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ekinsu şimdi gördüm mesajını,benim kız bu sabah 5buçukta uyandı düzenimiz bozuldu uykusuzdum çok ama uyutmadı kızım sağolsun..ben akşamüstü çıkıyorum dışarı ama sabahta olur saat kaç gibi buluşalım?

sorma o takıntı bende de vardı doktorun biri 4. ay dedi biri 6. ay dedi bende 5. ay başlamaya karar vermiştim ama 3-4 gün önce başladım eşim nette araştırdı çok öenmliymiş demir bana başlayalım dedi bende başladım
iyi aksamlar ama kimsecikler kalmamis.
nerdesiniz ocak anneleri gezmelerdemisiz yoksa bebisler mi durmuyor:))
valla aslıcım tam 1 saatdir uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu
ben sana özelden mesaj atıyım birazdan telimi, yarın belki bir arkadaşıma gidebilirim çünkü ona göre araşırız

slm millet nerdesiniz ben cok hastayımsenağlamanapcam bilmiyorum bitkisel hersey denedim fayda etmedi yarın sabahtan gitcem doktora....metin de cok üzdü beni bugun -tatlicadiarzu-ööööööööffffffff zormus annelik şimdi dedim cocuk olmasa iki seksen serilmiştim yataga ama anne olunca hastalanma gibi bir lüksün olmuyo işte.....gecmişi okudum ne güzel ek gıdaları veriyosunuz ben baslamıstım bizimki kusunca ara verdim doktoruyla konusup haftaya ona göre baslarım artık neyse ben kactımnerde oldugunuzu da merak etmedim degil heCADIARZU

geçmiş olsun fifoşcum bende başlamadım daha ek gıdaya kız sizin yuvanın açılışı olmıcakmıydı mayısta geçenlerde yine sormuştum ama görmedin herhalde

montesori gecmis olsun canim soguk alginlig mi ?
benim esim de grip olmus simdi bana da gecti bogazim agriyor ne yapicaz bilmiyorum insallah kizima gecmez..

iyiym aslıcım onatcım da iyi zor uyudu bu akşam tam 1 saat uğraştım uyumadığında beni çok uğraştırdığında hep sen aklıma geliyorsun valla

ekinsu hadi ya:))
ben de savas veriyorum resmen uyutana kadar.
bazen ayaklarim agriyor.dun aksam oylece uyuya kalmisim
cok zor valla

emel hersey tamam da takıma uygun sandalyeler eksik bir kaç yere baktık olmadı anlasamadık fiyatta 2 ögrenci kayıt yaptırdı 2 cocuk için de metin i bırakıp gidemedim kısmetse eylül e baslıcaz

iyi aksamlar arkadaslra nasilsiniz??benimde kizim uyudu rahatim biraz
kizlar ben bu aralar ne yesem doymuyorum özellillede tatli seyleri canim daha cok istiyor ya nasil dur diyecegim kendime?

ii geceler kızlar
filiz geçmiş olsun,bacım bu kaçıncı hastalık senın hiç dikkat etmıosun kendıne ii bak

walla herkes erk gıdaya geçmiş,ben henüz arada mama ve nadiren elma suyu verıorum,sizi görünce özendim,benim bır sorum olacak,aptamil 2 kullanıorum ben ama oda çok tok tutmuo benım kızı,dün 60 cc verdım yatarken uyusun uzun die 2 saat sonra yine kalktı emdı,bide pirinçli die bişey war aynı markanın,arasındaki fark nedir hele bi anlatın bana yaaa?ben daha çözemedım bu olayı

tamam ekinsu,ecede çok zor uyuyo son bi kaç gündür tam yatağına yatırıyorum açıyo gözlerini yeniden uğraşıyorum 3-4 defa yapıyo aynı şeyi kafayı yiyorum,gitgide zorlaşıyo uykuya dalmaları

birgül bende aynı durumdayım,kimdi hatırlayamadım burda birisi emzirirken kan şekeri düşüyormuş bundan dolayı tatlıya düşkünlük oluyor demişti sanırım ben şimdilik kendimi bununla avutuyorum,-tatlicadiarzu-cokacimcoook

arkadaslar gercekten herkesler ek gidaya baslamis bize doktorum 6. aya kadar beklememeizi söyledi bide ben hergün sadece kemik hapi veriyorum

valla bunu sallamaktan ayaklarım koltuğa yapıştı hala kafasını kaldırmış gülüyor napıcaz bilmiyorum artık.

bende kendimi emziriyorumya ondan acikiyorum diye avutuyorum bide gercekten benim kizim cok az az SIK SIK emiyor bende anlamadim gitti kafamçokkarıştı

ismiye sen sallamaya alistirmissin demekki benim kizimi uykusu gelsin yatagina atiyorum orda bagiriyor cagiriyor hemen iki dakika sonra daliyor uykuya ben kucagima alsam hemen tmm simaracak ama biraz uykuya dalmakta simdi zorluk cekiyorlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…