2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birgül bebekler büyüdükçe emmeye daha çok düşüyorlar,özellikle 6 aydan sonra daha fazla emmeye başlar merak etme

ölmüş mü acaba? haberlerden nefret ediyorum hep kötü şeyler psikolojim kaldırmıyo bu aralar

evet ölmüş ya 27 yaşında daha..annesi oğlum dilediği gibi yemek bile yiyemedi oğlum die ağlıomuş,şeker hastasıymış çocuk:çok üzgünüm:5 gün sonra motorunu satışa çıkaracakmış annesi istemediği için,hatta annesi takvimden gün düşüomuş,Allah kimseye evlat acısı göstermesin,babası da 1 gece de bembeyaz yapmış saçlarını:çok üzgünüm:

monte geçmiş olsun canım,ay ben de nili oraya göndersem:))bol kazançlar:)
ezracım berrakıma sadece 60 cl mi veriosun yoksa emzirip 60 lık mı veriosun?

slm duygu
emzirdim ama çok yoktu sütüm,zaten süt azalınca verıorum mamayı dewmlı deil,
sen verıomusun mama?

slm duygu
emzirdim ama çok yoktu sütüm,zaten süt azalınca verıorum mamayı dewmlı deil,
sen verıomusun mama?

bazen alıo bazen almıo canım 2 gündür yemiodu ,bugün yedi ama süt yoksa 60 çok az artık sen bi 120 150 cl ver bak nası uyuo:dance:
bi de mamanın yanında milupanın sütlü pirinçli kutu muhallebisi hediye vardı,onu çok sevdi nil,yarında çorbasını alıcam,bi milupanın sitesine gir istersen ben bi kaç ürün beğendima.salıcamcokacimcoook

teşekkür ederim dünürcüm :)

selam kızlar herkesler iyidir umarım..
bizde bugün doktordaydık rota virüs aşımızı olduk.eguşun gelişimi gayet güzel hatta biraz x large :)) kilosunu demiyimde üzülmeyin :)) artık yavaş yavaş oturta bilirsiniz dedi ama çok yormadan malum biraz tombiş olduğundan omurgaları yorulmasın dedi..koltuk altlarından tutup bastırabilirsiniz dedi..dün akşam teyzesi tuttu kollarından adım attı bizim tombiş..

ben de dünürünü arıodum dünürler topicinden:))

nice mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllara canım.doom günün kutlu olsun:)))))

ekinsu
ben sana özelden mesaj atıyım birazdan telimi, yarın belki bir arkadaşıma gidebilirim çünkü ona göre araşırız[/QUOTE]

beni çağırmıyonuz demek peki öyle olsun :dilcikar:

Son düzenleme:
inanna teşekkür ederim..

başınsağolsun canım allah rahmet eylesin..geçen hafta bizim burdada olmuştu motor kazası o mu acaba dedim..19 yaşındaymış üstelikte evli ve çocuğu varmış onada çok üzüldüm..şu motordan nefret ediyorum..

ALLAHim hic kimseye evlat acisi tatdirmasin insALLAH
anne olduktan sonra daha iyi anlayabiliyorum ALLAHim o aileye bol
sabir versin senağlama

herkese tatli uykular sanirim sizler simdi misil misil uyuyosunuz :)

ben de depresyonumu attim artikin ve geldim...atmazsam daha da gircem en mantiklisi cikmak neyse bizim alerjili (hos ben sanki daha basit bisey var hatta sorunu yok diye dusunuyorum ama) bebis artik cigirindan cikti..daha dogrusu benim diyet biliyorsunuz zaten sut urunleri yumurta ve soya hayatimda cikmisti arkasina findik fistik da eklenmisti veeee bugun kirmizi et de kisitlandi (hos zaten burda helal et cooook pahali ) amaaaaa cook sukur ciddi bisey gorunmuyo simdilik cunku bizimki uykulu oldugu donem disinda cigirmiyo...doktorlar da gelisimi normal cok endise edecek durum yok dedi..ay insallah hemen bulunur da nedeni cabucak atlatiriz...

bu arada hemen hemen herkes ek gidaya gecmis..bize de bugun bi toz tavsiye edildi...aslinda cereal diye bisey..hani tr.de kornflakes.ler var ya ondan..ama pirincten yapilani...sulandirip veriyosun ya da mama anne sutu falan..aslinda piricli muhallebi mantigi ama icinde kalsiyum demir vs de varmis...ay icim rahatladi ya ben diyette olunca acaba sutum ne kadar yararli diye dusunuyodum...ama yariyodur degil mi yaa..

amma da yazdim neyse artik ben de yatayim...yarin insallah yine yazarim hos bi ton is beni bekliyor ama...

günaydın hatunlar. bugun kahvaltı yok rejime başladınız bugun ona göre :roflol:

filiz geçmiş olsun bacım. doğru diyosun anne olunca hastalanma lüksün bile yok.

esra aptamil biberon maması, sütlü pirinçli muhallebi.

linay doğum günün kutlu olsun cnm nice senelere a.s.

eguşa da maşallah

Günaydın demeden önce ıMDATTTT diye bağırmak istiyorum, sürekli oyun sürekli ilgi yoruldum valla. Buralara da gelemiyorum özledim sizleri, umarım hepiniz iyisinizdir..

kızlar günaydın bizde bu sabah 5.5 da uyandık 7 ye kadar agucuk gugucuk yaptık çoook uykum var valla şimdi kucağımda beyefendi oda okuyor KK yı :)))

durusuu bende seni arıcaktım şimdi eşimin işyerinden kargo gelicekmiş evden çıkamıyorum o yüzden

aylin mutlu yıllar sana arkadaşım seni çağırmazmıyız biz hiç çalışıyorsun diye demedim kız

günaydın herkese,emel bizimkide bugün uyumuyo 7de uyandık 40dk uyudu şimdi mız mız,bu sabah pırtlamadı ondan sanırım..benimde çoook uykum var

aylin doom günün kutlu olsun nice senelere.a.s..aynı semtte oturuyoruz aynı dra gidiyoruz görüşmek isterim bi gün ayarlayalım tanışalımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…