linay 450 tl verdik hafif narkoz verip pipi bölgesini kremle uyusturdular o kadar bizde de aynı sorun vardı sizdeki gibi ama aciliyeti yok demişti doktor ama biz ertelemedik.....
kızlar aranızda fransızca bilen var mı yada ceviri yapabilecegim bir yer...arkadsım bakım seti hediye etti bana da fr. yazıyo neyi nereme sürcegimi bilmiyorum
bizimde öyle aslında bir yaşına kadar diyordu hep bu sefer yapılsa iyi olur dedi..ürolog doktorumuz burda hemen görüşün falan dedi bakalım artık babayı kandıramıyoruz..
babayı kandırın olsun bitsin büyüdükçe zor olur .....bizde düğünü altı yasında yapcaz kaynanam horon etcekmiş de:))sülalenin tek erkegini ben dogurunca böyle oluyo:))
sagol sözlük için aksam bakarım artık şimdi çooooooooooook işim var
merhaba kızlar,irem bende kız uyusun diye bakıyorum ama kalkalı çok olmadı,ilk yattığında öğle yemeğiyle uğraştım şimdide yatsada işlerimi halletsem diye bakıyorum.
benimki de bugün zor daldı..en son kucağımda uyuyakaldı, sonra uyanıp emdi geri uyudu falan filan heran siren çalabilir..
ay ismiye sen yine iyi idare ediyosun..öğle yemeğiymiş..biz bir öğünü zor çıkarıyoruz kimi zaman..
hanımlar yaa benim kızım mamalar sevmedi
hero bayb nin 4. aydan itibaren yazan bebe bisküvisini sevdi 2-3 gündür günde 2-3 tane suyla karıştırıp veryorum ama içim hiç rahat değil.ama vermezsem aç kalıyo napcamı şaşırdım
sizce zararı olur mu
meraba hanımlar bende ocak annesiyim
bitürlü fırsat bulamıyodum topiğe bakmaya
artık biraz daha büyüdük ya düzene giriyo bizim hatun yavaş yavaş
belki artık daha çok vaktim olur
umarım bundan sonra sohbetlerinize ortak olabilirim