2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
basın danışmanım teşekkür ederim dündü doğumgünüm ama olsun bugünde tebrikleri kabul ediyorum kaydirigubbakcemile2
irem teşekkür ederim..

inci bugün hiç görünmedi biryeremi gidicekti acaba..

ayça tek eşimle ben olsam hazırlamayabilirim ama çocuklar okuldan geliyor mecburen 3 öğün yemek yeniyor.linay doğum günün kutlu olsun çocuklarınla beraber uzun ve hayırlı bir ömür versin Allah.a.s.

bu arada sadece 1 kere veriyorum
bikaç kaşık meyve püresi öğlenleri sabahlarıda milupanın pirinçli kaşık maması...ama yemiyo onları

4. aydan itibaren diyorsa olmaz herhalde cnm bir de suya karıştırmak yerine mamaya karıştırsan daha besleyici olur bahaneyle mamayıda yemiş olur

of yine ölüyorum yorgunluktan kaç gündür nazo gibi oldum bende :) ama napim sıpa yoruyor beni -tatlicadiarzu-

f.ebrar, bilemiyorum cnm..doktoruna danış istersen bu konuyu, sana mutlaka bir yol gösterecektir.
ashkom hoşgeldin.
linay sağolasın..(kadınlarda 30 dan sonra geri mi sayılıyodu öyleyse ben 27 yim )
ismiye sanıyorum 6-7 yıl sonra ben de böyle diyeceğim :))

ismiye cnm biberon mamasını hiiçç almadı zaten
kaşıkla yenenleride bikaç kaşıktan sonra almıyo,diliyle itiyo

hera ben de hep yorgunum cnm..akşam kendimi pestil gibi hissediyorum, ayaklarımın altı ağrıyo resmen.12 den önce uyumayan ben bazen 10 da yatıyorum.

ismiye teşekkürler canım..

mama konusunda hiç bir bilgim yok vermediğim için..

ayça bende facebooka 27.yaşımı kutlayanlara teşekkür ederim yazmıştım..:)))

f.ebrar kançiçeğimdi sanırım yoğurdu yemeyince biberonla verdim öyle yedi demişti bide onu dene istersen.

heracım mamayı suyla hazırladıktan sonra mı bisküviyle karıştırayım? hangi mamayı?

suyu sıcağa yakın ılıt bisküvileri kırdıktan sonra suyla yumuşat zaten hemen erir mamayı koy karıştır iyice biberon alıyorsa biberonla ver. ben bebelac kullanıyorum cnm.

sheeda siz sünnet olmustunuz ya kac günde iyileşmiştiniz bizim pipimizin altı beyaz beyaz su toplamıs gibi normal mi yoksa mikrop mu kaptı 5 gündür de yıkamıyorum bilgilendirirsen sevinirim canım

hera ben de hep yorgunum cnm..akşam kendimi pestil gibi hissediyorum, ayaklarımın altı ağrıyo resmen.12 den önce uyumayan ben bazen 10 da yatıyorum.

ben bu aralar çok yoruluyorum ayça ya önceden iyiydi şimdi batuhan bi yandan ev işleri bi yandan gece yatana kadar saat 1 oluyor zaten

Son düzenleme:
şişşşt monte nassın bakam iyi oldun mu biraz? ben çıkıyorum sen cevabı yaz sonra bakarım tamam mı :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…