2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
linay yaşıt mıyız yoksa kaydirigubbakcemile2
ismiye kolay gelsin..
biz de bi skype yapalım, teyzemiz özlemiş..

monte kız naptın fransız bakım setini çevirebildin mi istersen ablama yönlendireyim seni o ingilizce çeviri işi yapıyor ama çalıştığı şirketlerde fransızca çevirmenlerde var yönlendirir seni bulur birini sana

aylin kız bende bugün sanmıştım , pazratesi kocişin dün yeğenimin bugünde senin diye kalmış aklımda demek diloşumla aynı günsün artık unutmamkaydirigubbakcemile3

oooo bütün kızlar toplanmış ,bende geldim
dünürüm sen ewdesın bugun ohh ne güzel
filizcim hani sen gece giriodun bak yakaladım yine,nasıl oldun iyileştinmi
aycatekin, balım., ekinsu+, hera796+, irem_nehir, ismiye,, Nohcoy sizlerde iisiniz umarım

bende az önce geldim,masada yemeğimi yerken bakayım dedim aynı anda 2 iş,fırsat yaratıorum sizekaydirigubbakcemile3

kızlar ne haber 2 gündür kk.ya giremedim daha doğrusu bilg açmadım,cezalıydım çünki.:mymeka:neler oldu bi özetliyeverin canlarım,valla 2 günü okursam akşamı bulurum.....:1shok:

talya valla ben özetlemeyi pek becermiyorum .. ama dün aylinin doğum günüymöüş.. Aylin doğum günün kutlu olsunn...

ınanna başınız sağolsun. Yanlış hatyırlamıyorsam kazada ölen arkadaşının kuzeniymiş.. Allah ailesine sabır versin inş...

Montesori cnm geçmiş olsun inş biran önce atlatırsın...

ohh ekinsu azcık keyif yap,inşallaah berrak gibi kısa uyumuodur,
zeynep hayırdır ne cezası aldın??bende çok fazla yoktum bildiğim kadarıyla filiz hastaydı,dün aylinin doğumgünüydü

ya kızlar bu muhallebi daha mı doyurucu oluo ki,ben emzirıorum arada alışsın die versem miki,birde kavanoz meyva pürelerı var ama tek meyveli yok 2 çeşit onlaardan veren var mı?

bende demir vermıorum şu an,sağlık ocağından verdiler.öle duruyo,bu ay dr a gıdemedık,dra sormayı beklıorum

Ezra ben karışık meyveli vermiştim dün eşim elmalı muzlu almış.. Ondanda verdim.. meyve pürelerini sevdi ama sebzeyi sevmedi.. Bu arada bana da sağlık ocağından verdiler demir ilacı ama bende hala başlamadım doktora sorayım diyorum gidince...

nochoy,esra sağolun kızlar,benim büyük kıza hafta içi bilg.yasakladık ya oda bana yasak koydu....
filiz geçmiş olsun canım,metin nasıl oldu...

aylinnnnnnn doğum günün kutlu olsun

sheeda siz sünnet olmustunuz ya kac günde iyileşmiştiniz bizim pipimizin altı beyaz beyaz su toplamıs gibi normal mi yoksa mikrop mu kaptı 5 gündür de yıkamıyorum bilgilendirirsen sevinirim canım

kusura bakma yeni gördüm bizim 1 hafta sürdü iyileşmesi hergün her alt açmada teramisin sürüyorduk sünnetli yere. Bizde su toplamadı bişey diyemicem o yüzden. şişlik uzun süre devam etti hatta endişelendik doktora gittik gayet iyi gözüküyo falan diyince kendi yaptığı için öyle diyor zannettik başka doktora fdaha götürdük normalmiş şişlik olması..

bende demir ilacını vermedim henüz,direk verilmiyor diye biliyorum ben mamasına karıştırılıyor,bende sağlık ocağından aldım ama kaç damla verilecek onu sormayı unutmuşum,siz biliyormusunuz kızlar..

cnm bana söylemişlerdi ama hatırlamıyorum. sanki burda kilosuna göre damlatılıyor denmişti ama en iyisi doktora danışmak

kızlar ben kaçtım,naz hanım uyuyacakmış,sonra uğrarım bi ara...

herkes kaçmış :)
ekinsu, 33 yaşındayım.
talya, büyüyünce bi de bizimle yarışcak di mi bu canavarlar..
özlem nerelerde ya, o da girmiyo ne zamandır. bu sıralar herkes bakaya :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…