2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes kaçmış :)
ekinsu, 33 yaşındayım.
talya, büyüyünce bi de bizimle yarışcak di mi bu canavarlar..
özlem nerelerde ya, o da girmiyo ne zamandır. bu sıralar herkes bakaya :1closedeyes:

valla haklısın hayatım,benim büyük kız şimdiden benim incik boncuklardan güzellerini kendine ayırıyor,genç kız olunca takacakmış kaydirigubbakcemile3
özlem arada bir uğruyor,yine kaçıyor,valla gelinini çok ihmal ediyor, bilmiyorum yani gözden ırak gönüldende ırak demişler CADIARZUözlemmmmmmmm duy sesimizi kız gelin elden gidecek...kaydirigubbakcemile

yarışmak ne demek ayça öne bile geçecelerşimdiden bizi parmaklarında oynatmıyorlarmı

doğru diyosun ismiye..şimdiden yarışıyo bak, uykusu var ben yatmıyom diye uyumuyo..biraz daha büyüsün, semirsin yicem bunu

yok severek yicem :)
ablam hamileyken, arkadaşının küçük oğlu "ama sen çocunu sevmiyo musuuun" demiş
ablam da "seviyoruuum" demiş
çocuk "o zaman neden yuttunki"
bak burda bebek var diye gösterince annesi böyle bi konuşma gerçekleşmiş..çocuk aklı işte..
yicem deyince geliverdi aklıma.

nochoy,esra sağolun kızlar,benim büyük kıza hafta içi bilg.yasakladık ya oda bana yasak koydu....
filiz geçmiş olsun canım,metin nasıl oldu...

aylinnnnnnn doğum günün kutlu olsun

ayy canım utandırdın beni çok teşekkür ederim..allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin :)

yok benimkini gerçekten yemem lazım sanırım ben yatırıyorum o kalkıyor karnımdayken daha rahattım.

talya benim kızımda pazartesi 9 oldu,evde ne kadar incik boncu varsa takıp takıştırıp aşşağıya oynamaya gidiyor çok rüküş olacak valla bu gidişle.

merhaba aylin,calemityjane(bu arada senin ismin neydi unuttum canım ya)
kızlar müge anlıyı syrediyormusunuz bilmiyorum ama, kaybolan muhammetle ilgili bişiler bulmuşlar bende paylaşayım sizinle dedim izleyenler vardır belki diye..
Çorlu'da 45 gündür kayıp olan ve önceki gün bir tarlada cesedi bulunan 6 yaşındaki Muhammed'in annesi ve sevgilisini ilişkiye girerken gördüğü, bu yüzden dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili anne ve müteahhidin de aralarında olduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Çorlu Nusratiye Mahallesi Kumluca Mevkii'ndeki önceki gün öğlen saatlerinde tarlasında çocuk cesedi bulan vatandaş durumu polise bildirdi. Tarlada inceleme yapan Çorlu polisi ve Cumhuriyet Savcısı, çürümeye başlayan cesedin 5 - 6 yaşlarında bir erkek çocuğuna ait olduğunu tespit etti.

Küçük çocuğun cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cesedin 45 gün önce Çorlu'da kaybolan ve ulusal televizyon kanallarına haber olan Muhammed Fırtına'ya ait olabileceği ihtimali üzerinde duran polis anne Dilber ve baba Ümit Fırtına'ya haber verdi. Çocuklarının kaybolması ile ilgili bir televizyon kanalına katılmak için ıstanbul'da olan çiftin olay yerine gelmesi istendi. Akşam saatlerinde kente gelen anne Yıldırım, Muhammed'i kıyafetleri ve ayakkabısından teşhis etti. Muhammed'in cinayete kurban gittiğinden şüphelenen polis anne ve babanın ifadelerine başvurdu.

Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikahlı eşi Fadime S.'nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed'in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor.

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2009 - Çarşamba
Web adresi: /Gundem/2009/05/27/muhammed_yasak_iliski_kurbani
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2009, TURKUVAZ GAZETE DERGı BASIM A.Ş

talya kız ya seninki ondan. bizimki de babaya ortak çıkar, ben yırttım kaydirigubbakcemile3
ayy apartmanda bi kız cırlayıp duruyo. şakalaşıyo gençler herhal..ama benim yavru sıçrıyo kötükedihüso biraz daha abarırlarsa gitcem valla

talya bu ne kız..tüylerim diken diken oldu..ben tv izlemiyorum kızlar, aman iyiki de izlemiyorum. bikaç dizim var onlara bakıyorum tamam. gün içinde sadece baby tv açık o da iş olsun diye, sesi kısık. müzik açıyorum, ruhumuz besleniyo :)))

talya benim kızımda pazartesi 9 oldu,evde ne kadar incik boncu varsa takıp takıştırıp aşşağıya oynamaya gidiyor çok rüküş olacak valla bu gidişle.

valla rüküşmü olurlar bilmem de benim kız ne giyeceğine artık kendi karar veriyor,kzım o yakışmadı bak renk uyumu olmadı diyorum,bizimki anne ben sana karışıyormuyum diyor valla ne yapıcam bilmiyorum artık bende saldım çayıra mevlam kayıra diyorum...naniknanik
ayça senin oğlanda yakında bende traş olucam babam gibi derse şaşırma...kaydirigubbakcemile3

ya ben seyrediodum programı sabah sadece ölüsü bulundu yazısını görmüştüm,Allah belasını versin o ananın belliydi bildiği zaten rezilkötükedihüso
o kadar kadın ana olmayı beklerken,bu pisliklerin anne olması delirtio beni..
çoookk üzgünüm,Allah rahmet eylesin:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…