talya bu ne kız..tüylerim diken diken oldu..ben tv izlemiyorum kızlar, aman iyiki de izlemiyorum. bikaç dizim var onlara bakıyorum tamam. gün içinde sadece baby tv açık o da iş olsun diye, sesi kısık. müzik açıyorum, ruhumuz besleniyo :)))
herkes kaçmış :)
ekinsu, 33 yaşındayım.
talya, büyüyünce bi de bizimle yarışcak di mi bu canavarlar..
özlem nerelerde ya, o da girmiyo ne zamandır. bu sıralar herkes bakaya :1closedeyes:
ben de sağlık ocağına gittim bugün aşı oldum,kolum çok fena..
nil de uykusuz
çorba yaptım şimdi ona ama karnı tok yemio..'!!
bu arada sağlık ocağı bana 12 tane kondom verdi,ayda 12 tane idare etçez artık:))))))))
kilosu kadar damla veriyorsun canımbende demir ilacını vermedim henüz,direk verilmiyor diye biliyorum ben mamasına karıştırılıyor,bende sağlık ocağından aldım ama kaç damla verilecek onu sormayı unutmuşum,siz biliyormusunuz kızlar..
emelcim diloşununda doğumgünü kutlu olsun öperim yanaklarından..eşininde kutlarım yeni yaşını..
inanna ne haber ?
inci nerelerde bugün acaba ? illaki uğrardı çağan mı hastalandı acaba merak ettim, kimsede teli yokmu?
ben de sağlık ocağına gittim bugün aşı oldum,kolum çok fena..
nil de uykusuz
çorba yaptım şimdi ona ama karnı tok yemio..'!!
bu arada sağlık ocağı bana 12 tane kondom verdi,ayda 12 tane idare etçez artık:))))))))
selam kızlar benimde kayınvalidemle görümcam burdaydı az önce bindiler otobüse kızlar sormayın bugün ne geldi başımıza annemler burda diye gezelim biraz dedik kalktık hidiv kasrına gittik bizim oğlan yolda emmeye başlamıştı neyse hidiv kasrına geldiğimizde hala emiyordu bende arabada kaldım eşimde dışarıda bekliyor annemlerde içeri girdiler bahçede dolaşıyorlar neyse oğlan bıraktı memeyi bu aradada uyuyor kapıyı açtım çıktım oğlanı bebek arabasına koydum arkamı döndüm arabanın kapısını kapatıcam birden bir araba sol ayak bileğiminin arkasından ezerek geçti arabanın kapısınada çarptı kapıyı kırdı yanımdan geçen araba yani eşim başladı bağrınmaya ben ayağııım deyip duruyorum yazık oğlum arabasında uyuyor ayy sormayın çağırdık içerden kayınvaldemleri geldiler bindik taksiye eve geri geldik eve girmeden hastaneye gittim röntgen çektiler kırık çıkık yok ama doku ezilmesi var pansuman yaptılar şimdi çok acıyor bileğim bükemiyorum yürürken falan düz baıyorum ayağımı sürterek hep eşimde aldı arabayı servise götürdü kapı kapanmıyor kırık neyse verilmiş sadakamız varmış yinede
talya demek öleymiş ha tahminlerim doğru çıktı bak demişti bu dilber gacısı sevgilisiyle öldürmüştür bu çocugu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?