2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende bu tür programları seyretmem normalde ama bu olayın en başını tesadüfen seyrettm ve bi daha bırakamadım ha bugün bulunacak ha yarın bulunacak,anneyede gıcık oluyordum bişiler sakladığı o kadar belliydiki ama bu kadarını ummazdım doğrusu,yavrum henüz küçücük allah rahmet eylesin...

merhaba iannacım,ben de 2 gündür seyretmiyordum,artık baymıştı beni ama ne olduysa bu arada olmuş...

herkes kaçmış :)
ekinsu, 33 yaşındayım.
talya, büyüyünce bi de bizimle yarışcak di mi bu canavarlar..
özlem nerelerde ya, o da girmiyo ne zamandır. bu sıralar herkes bakaya :1closedeyes:

ayçacım aa sen benden küçükmüşsün..aramızda kalsın ben 37 oldum :bbo:

özlem annesine istanbula gitmiş.facebookta babam kaana bakıyor annem sevdiğim yemekleri yapıyor diye yazmış :)) yiyos içiyos geziyos diyor yani :))

seninki erkek yine şanslısın benim kız herşeyime ortak takılarımı takar giysilerimi giyer gerçi ne kadar kızsamda zevkli oluyor :)) bende bugün onun kolyesini taktım :jeyyar:

merhaba inanna
kimseye söylemem linay, aramızda
oh valla ben de gideyim Adapazarı na aynısını dicem hihoyyyt

emelcim diloşununda doğumgünü kutlu olsun öperim yanaklarından..eşininde kutlarım yeni yaşını..

inanna ne haber ?

inci nerelerde bugün acaba ? illaki uğrardı çağan mı hastalandı acaba merak ettim, kimsede teli yokmu?

Son düzenleme:
ben de merak ettim ama, bilmiyorumkı..belki biryere gitmişlerdir..öyledir umarım. kimse hasta olmasın

ben de sağlık ocağına gittim bugün aşı oldum,kolum çok fena..
nil de uykusuz
çorba yaptım şimdi ona ama karnı tok yemio..'!!
bu arada sağlık ocağı bana 12 tane kondom verdi,ayda 12 tane idare etçez artık:))))))))

anam dünürüm evi terketti herhal,girmezsem bilinki evi terkettim yazmıştı..ay umarım bi kavga olmadı..

Talyacım başak adım..
inanna alışverişini nerden yaptın ppiyasa ne alemde diye sormuştum fiyatlar miyatlar bende yakında kuzuma yazlık alışverişine çıkmayı düşünüyrum da ..nerelere gitiin neler aldın?
güle güle eskitin

geçmiş olsun canım kuzunada afiyet olsun:ecrin_bebek:

kilosu kadar damla veriyorsun canım

teşekkür ederiz canım inci bugün tribündeydi ama sahaya indiğini görmedim

13 olursa ayvayı yedin :roflol:

emel cim şimdi gördüm, geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakanız varmış allah beterinden saklasın.....

kızlar çok hoşuma gitti,paylaşayım istedi.....

Yeni tanışmışlardı. Bir anda içi ısınmıştı kıza. Temiz bir yüz, tatlı ela bakışlar... Tutkulu ve hassas bir kalp. Aradığı ve umduğu her şey vardı. "Harika bir şey!" Bu çekingenlikle sevgisini ona hissettirmesi neredeyse imkansızdı. Dersten sonra bir fırsatını bulup kafeteryada kahve içmeye davet etti. Delikanlının davetine şaşırdığını gizlemedi kız. Üniversitedeki şehirli delikanlılardan biraz farklı olduğu belliydi. Yurtta kalıyordu, "hadi çıkalım" diyeceği tiplerden değildi. Tam bir kibarlık gösterisi yaparak daveti kabul etti. Kampüsün yeni taşlanmış yollarını yan yana yürüyerek kafeteryaya vardılar; köşede bir masaya oturdular. Delikanli öyle heyecanliydi ki, kalbinin çarpmasindan konuşamıyordu. Onun bu hali kızın da huzurunu kaçırdı. "Ben artık gideyim" demeye hazırlanıyordu ki, delikanlı birden garsonu çağırdı:

"Bana biraz tuz getirir misiniz" dedi. "Kahveme koyacağım da..."

Yan masalardan bile şaşkın yüzler delikanlıya baktı...

Kahveye tuz!..

Delikanlı kıpkırmızı oldu mahcubiyetten; Biraz sonra tuz geldi. Olduğu gibi kahvesine döktü kağıt paketin içindeki tuzu. Herkesin şaşkın bakışları arasında afiyetle kahvesini içmeye başladı. Kiz, merakla, "Garip bir damak zevkiniz var" dedi...

Delikanli anlatti:

"Çocukken deniz kenarında yasardik. Hep deniz kenarında ve denizde oynardım. Denizin tuzlu suyunun tadı ağzımdan hiç eksilmedi. Bu tatla büyüdüm ben. Bu tadı çok sevdim. Kahveme tuz koymam da bundan. Ne zaman o tuzlu tadı dilimde hissetsem, çocuklugumu, deniz kenarındaki evimizi ve mutlu ailemi hatırlıyorum. Annemle babam hala o deniz kenarında oturuyorlar. Onları ve evimi öyle özlüyorum ki.."

Bunları söylerken gözleri nemlenmişti delikanlının. Kız dinlediklerinden çok duygulanmıştı.

ıçini bu kadar samimi döken, evini, ailesini bu kadar özleyen bir adam, evi, aileyi seven biri olmalıydı. Evini düşünen, evini arayan, evini sakınan biri. Evcimen biri...

Derken kız da konuşmaya basladı. Onun da evi uzaklardaydı. O da ailesini çok seviyordu. Çocukluğunu anlattı uzun uzun. Delikanlı büyük bir samimiyetle kulak verdi kıza. Zamanı yeniden birlikte yaşadılar. Çocukça. ıçten. Sevecen. Çok şirin bir sohbet olmuştu. Tatlı ve sıcak...

Bu sohbet tuzlu öykünün tatlı başlangıcı oldu. Bulusmaya devam ettiler ve her güzel öyküde oldugu gibi, prenses prensle evlendi. Gökten elmalar düştü. Muradlarına erdiler. Ömürlerinin sonuna kadar çok mutlu yasadilar.Prenses ne zaman prensine kahve yapsa kahvenin içine bir tutam tuz koydu hayat boyu... Eşinin böyle sevdiğini biliyordu çünkü...

40 yil sonra, adam dünyaya veda etti. "Ölümümden sonra aç" diye bir mektup bırakmıştı sevgili karisina. Prenses, prensinin ayrılık acısını yüreğinde derinlemesine yaşarken umulmadık bir teselli mesajı okuma beklentisiyle açtı mektubu. Şöyle diyordu satırlarda prens:

"Sevgilim, bir tanem; lütfen beni affet. Bütün hayatimizi bir hayal üzerine kurdugum için beni affet. ılk bulustugumuz günü hatirliyor musun? Öyle heyecanli ve gergindim ki, "seker" diyecekken "tuz" çıktı ağzımdan. Sen ve herkes bana bakarken, sözümü düzeltmeye o kadar utandim ki, tuz gelir gelmez çaresiz kahveme döktüm ve içtim. Sonra da sana bol tuzlu çocukluk hayallerimi anlattım. Bir yanlış üzerine anlattığım hayallerin ilişkimizin temeli olacagi hiç aklima gelmemisti. Sana gerçegi anlatmayi defalarca düsündüm. Ama her defasinda korkudan vazgeçtim. Simdi ölüyorum ve artik korkmam için hiç bir sebep yok... ışte gerçek: Ben tuzlu kahve sevmem. O, garip ve rezil bir tat... Ama seni tanidigim andan itibaren bu rezil kahveyi içtim. Hem de zerrece pismanlik duymadan. Seninle olmak hayatimin en büyük mutlulugu idi ve ben bu mutlulugu tuzlu kahveye borçluydum. Dünyaya bir daha gelsem, her şeyi yeniden yaşamak, seni yeniden tanımak ve bütün hayatımı yeniden seninle geçirmek isterim. ınan bana bu ikinci ömrümü de hep tuzlu kahve içerek geçirirdim."

Yaşlı kadının gözyaşları mektubu sırılsıklam ıslattı.

Bir gün lafı açıldığında yaşlı hanımın arkadaşlarından biri, "Rahmetli kahveyi tuzlu içermiş" dedi, "sen hiç tattın mı, nasıl bir şeymiş?"

Gözleri doldu kadının...
"Çok tatlı" dedi, "çok..."

talya demek öleymiş ha tahminlerim doğru çıktı bak demişti bu dilber gacısı sevgilisiyle öldürmüştür bu çocugu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…