ay bende hemen karar veremem ,iyice bi dolaşmam lazım benimde :)))))herkese selamlar ay biara açtım ama yazamamşıtım sabahtan oğlumu hasataneye götürdük kan ve idrar tahlili için dr istemişti ona göre demir ilacına başlatçakmış ay kuzucuğum bir ağladı sormayın sonra eve gelip kahvaltı ettik vede dışarı alışverişe çıktık mama sandalyesi falan baktık ay aventin 6 18 ay arası emziğini bulamadık hiç bir yertde mama sandalyesinide almadık kaç tane yer dolaştık eşim diyroki bir daha senle alışverişe çıkmıcam ne lazımsa söle ben alıp geleyim ona göre gircez bir yerden alıp çıkıcaz bende hiç sevmem onu en az üç beş mağaza dolaşmam lazım ay fiyatlar çok farklı napim chickonun poly modeli var onu alcam toyikide 217 bir yerde 240 başka bir yede 250 netten bakıcam birde ne diye kazıklanayımki dimi ama
buarada beni merak eden arkadaşlara teşekkür ediyorum hepinizi çok seviyorum aylinim doğum gününde kutlu olsun dünmüş gerçiya bizimki gecikmeli oldu
kıs talya dün seni sormuştum demk cezalıydın
ya bu kız uyumadan önce ağlama krizine giriyor ne emiyor nede yatırın beni diyor. illa kucağımda gezerek uyuyim diyor 2 büklüm! çok yoruldum bünyem kaldırmıyor artık. her uykusu geldiğinde çekiyoruz. ayağımda sallıcam ana kucağında sallıcam pusetinide çıkardım yeterki sussun yok izin vermiyor illa kucakta gezdirde uyuyim o zamanda 2 saat kollarım kopa kopa geziyorda uyuyor. sizlerinde böylemi değilse bi taktik lütfen çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?