2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bizim ellerimiz bitti şimdi de ayaklarımızı ağzımıza sokmaya başladık,nasıl becerıosa çorabını sırılsıklam etmış ,2 dk mutfağa gittim,paçalarından yakalayıp ağzına sokuo ayağını yaaa

benim kızda 2 gündür başparmağını emerek uyuyor,nasıl vazgeçiricem bilmiyorum,eldiven takıyım dedim dakkada çıkardı zilli...

herkese selamlar ay biara açtım ama yazamamşıtım sabahtan oğlumu hasataneye götürdük kan ve idrar tahlili için dr istemişti ona göre demir ilacına başlatçakmış ay kuzucuğum bir ağladı sormayın sonra eve gelip kahvaltı ettik vede dışarı alışverişe çıktık mama sandalyesi falan baktık ay aventin 6 18 ay arası emziğini bulamadık hiç bir yertde mama sandalyesinide almadık kaç tane yer dolaştık eşim diyroki bir daha senle alışverişe çıkmıcam ne lazımsa söle ben alıp geleyim ona göre gircez bir yerden alıp çıkıcaz bende hiç sevmem onu en az üç beş mağaza dolaşmam lazım ay fiyatlar çok farklı napim chickonun poly modeli var onu alcam toyikide 217 bir yerde 240 başka bir yede 250 netten bakıcam birde ne diye kazıklanayımki dimi ama
buarada beni merak eden arkadaşlara teşekkür ediyorum hepinizi çok seviyorum aylinim doğum gününde kutlu olsun dünmüş gerçiya bizimki gecikmeli oldu

allah kolaylık versin canım,çalışan annelere çok zor...
benim kız ablasıyla şimdi, saat 12 den beri yarım saat uyudu ancak,çok uykusu var aslında ama uyumuyor bi türlü...

ay bende hemen karar veremem ,iyice bi dolaşmam lazım benimde :)))))

kıs talya dün seni sormuştum demk cezalıydın

sağol arkadaşım,evet cezalıydım, bu çocukların elinde maskara oldum valla,tam büyüdüm artık kimse bana karışamaz derken çocuklar çıktı şimdide,onlar ne derse yapıyoruz...:çok üzgünüm:

benim kıza demir ilacını tahlil istemeden verdiler,allah allah bu işte bi yanlışlıkmı var,gerçi ben sağlık ocağından aldım kendi dr.una gitmedik ama...

slm millet....pazara gittim geldim yazlıkları cıkardım kıslıkları kaldırdım zor sıgdılar bazaya gecen yaz hamiştim ya ondan önceki yaz giydiklerim özlemişim cicilerimi de olmuyolar bana ama dolap bos durmasın diye cıkardım puhahahahaha..............
esra nbr
sheeda ben günde 3 kere anestol birde baticon gibi bişiy var ondan sürüyorum ama yara gibi dediğin merhemdenalıyım ben

blooms la görüştüm bugun detoxa 5 gün dayanasbilmiş 2 kg vermiş ama 5 günde de almıs....
oooo inanna 12 condom ha:))))ben nasıl kullanıldıgını bile bilmem:))

walla benimkide uykusu var şimdi son demleri kendi kenidne vuruoo
mrb filiz nasıl oldun demiştim öğlen ama çıkmışsın,bende ellerin dert görmesin demek isterdim ama
talyacım sana diim bari
hoşgeldin hemşoo
bizede tahlil olmadan sağlık oacağı verdı ama kullanmıorum

slm kızlat bir bakayım dedim ama kız huysuzlanmaya başladı. uykusunu alamayınca burnumdan getiriyo afacan...

bende henüz kullanmıyorum esracım,bana ayrıca devit 3 te verdiler,ben eczaneden almıştım acd 3 ismindeki vitamini,pahalı gelmişti ama dr.yazdı diye alalım dedik,bu gidişimde vitaminide verince sordum oranın dr.una fark varmı ,niye bu 3 lira diğeri 13 lira diye,valla bana söylediği hiç fark yokmuş güya...

ya bu kız uyumadan önce ağlama krizine giriyor ne emiyor nede yatırın beni diyor. illa kucağımda gezerek uyuyim diyor 2 büklüm! çok yoruldum bünyem kaldırmıyor artık. her uykusu geldiğinde çekiyoruz. ayağımda sallıcam ana kucağında sallıcam pusetinide çıkardım yeterki sussun yok izin vermiyor illa kucakta gezdirde uyuyim o zamanda 2 saat kollarım kopa kopa geziyorda uyuyor. sizlerinde böylemi değilse bi taktik lütfen çok yoruldum

ekinsu çok geçmiş olsun yahu,nasıl olmuş öle,verilmiş sadakanız varmış..

12 tane canım 13 olmaz ya o bana 3 ay yeter:))
bugün dr ben demiri vermiorum dedim 1 yaşında kan değerlerine bakarız dedi??
ben yazdım 2 kere aldıklarımı(bişi alamadım kendime )canım,ile C&A dan aldım..ama pahalı diil fiyatlar..

uykuya dalmayı öğreniolarmış,biz de çok hırçunlaşıoruz dalarken
monte eline sağlık canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…