2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nil parmağıyla beraber kumaş emio,gerçi ben de öle emiodum(hatırlıorum,çookk emdim)..var mı bööle olan?
bizim ayaklar daha ağza gitmio ellerde kalıo:)

uykuya dalmayı öğreniolarmış,biz de çok hırçunlaşıoruz dalarken
monte eline sağlık canıma.s.

öylemi diyorsun peki.. sabretmeye devam o zaman. ama nereye kadar dayanır sabrım bilmiyorum.. şimdi bıraktım yatağın üstüne mızıklanıyor gecem gündüzüm offf hiç gücüm kalmadı :çok üzgünüm: gerçi bunada şükür de napıyim işte.. :çok üzgünüm:
tşk ederim cvp için cnm

ayy elif bizimde bi ara öleydi,uykusu gelince nasıl huysuzlaşıodu illa ayakta gezerek omuzumzda uyuyodu,her görende aaa kucağa alıştırmışınız diodu sinir oluodum alakası yok belli evrelerde her bebek aynı şeyi yaşıo,bizde mahvoluoduk artık annem ben eşim sırayla ayakta eeee eee eee die gezınıoduk,çaktırmadan oturalım dıoduk hemen gözünü açıp başlıodı vıyaklamaya,allahtan kendiliğinden geçti,şimdi ayakta sallıorum mecburen ağırlaştığı için en kolayı bu,birde uyku waktı geçerse daha çok ağlıo ve uyumuo,uykusu gelince hemen uyutuorum

merhaba herkese.çok yorgunum.babası kızımızı 2 saat filan dışarda dolaştırdı,bende o sırada koşturarak ev süpürdüm,toz aldım,bulaşıkları makinaya yerleştirdim,balkonu banyoyu yıkadım.onlar eve girdiğinde bitmiş durumdaydım.gelmeselerdi daha devam edecektim.bebişim yorulmuş,meme emince uyudu hemen.bende dinleniyorum şimdi.

ben artık emzikleri kaldırdım almıo bende yoruldum denemekten vazgeçtım
duygu bizim kız jimnastikçi olacak sanrırım ayağını nasıl çekio bi görsen
kızı aç bırakıom ayağını yiyo wallakaydirigubbakcemile3
nilim napıo zilli,bende alcam o lastık tokalardan

geçici devre olduğunu bilsem sıkcam dişimi ne zor bi huyu var ya.. 2.5 aydır böyleyiz. dışarı çıkamıyorum bu huyu yüzünden. dün çıktık rezil olduk geri geldik. kendiliğinen geçmesine sevindim o günü bende sabırsızlıkla bekliyorum bende uyumayınca sinirlerim dahada yıpranıyor. birde ben tek bakıyorum eşim ilgilenemiyecek kadar evde az duruyor... teşekkür ederim a.s.

elif uykusu çok gelmeden sakinken sallamayı denedinmi,bide aynı ritmde bişey sölersen oda etkili oluo

kıskanmayın canım:CüvCüv:
bizim 5.ayımız bitti dünden beri yapıo bu işi,seninki daha 4 aylık daha çok beklemen gerek çoookk

hmm pardon siz 5.ayınızdaymış yani ablamızmışsınız ben tickerdan anlamadım o zaman kıskanmıyor afacan hallerine bin kere maşallah diyorumm :))

bizimkide cok huzursuz ben ayagımda sallamaya baslayalı 15 gün oldu öncesinde kendi müzikle uyurdu şimdi nerdeee sallıyorum da uyuyo :))
esra bugun sanslı 20 kişi arasında yoktun en kısa zamanda grsrz....
acım yaaa ne yapsam...hııı buldum bayat ekmegim var bir yerde yumurta yogut peynir maydonoz karıstırıp ekmeklerin üstüne ordan da fırına yanına da kahvaltılık bitti bir de cay tam işte ....
dilber olayına cok üzüldüm 2 kere izledim kadının tipini görünce kesin kesmiştir cocugu atmıstır bir yere dedim annem aradı dediğin cıktı diye....allahım bu nasıl bir anne yaaa sacının teline zarar gelsin istemem pinponumun hepimiz de öyle degilmiyiz...bunları toptan kısırlastırcan hadım etcen belediyeyi arıcan burda cahil var dicen zehirlicekler....dilberin gözlerine bakarak sunu söylemek isterdim
Annedir yüregi
Fazla dayanama
Herkes bıksa benden
Annem bana doymaz ....
yazık senin pisliğini yavrun canıyla ödedi be o.r.s.p
kusura bakmayın cok gerginim

mügeyi hergün izliyordum.kadının ifadelerinden belliydi zaten bi haltlar olduğu.vicdansız.o kadını evire çevire dövmek istiyorum.daha çok şey söylemek isterdim ama...pteside kocasına kaydırmaya çalıştı şüpheleri.yazık küçücükmüş,hiç 6 yaş çocuğunada benzemiyormuş.allah belasını versin öyle çirkef insanların.

peki bakalım bugun şansız günümdeyim demeksenağlama
o karışıma ben yoğurt deilde domates biber baharat ve zeytinyağı da eklıorum harika oluo tavsiye ederim

waalla dediklerinde çok haklsısn bende burda okudum insan nasıl bu kadar cani olabilir ya senın kendi canın kanın,yediğin ....ok için nasıl yaparsın bunu,

Vardı bi b.kLuk o uyuzda
Ay ACAİP SİNİRLENDİMMM

hmm pardon siz 5.ayınızdaymış yani ablamızmışsınız ben tickerdan anlamadım o zaman kıskanmıyor afacan hallerine bin kere maşallah diyorumm :))
Bizde de yok bi numara.pEK Bİ TEMBELİZ:dilcikar:

artık kalkmam lazım bilg.başında ,gidip temizlik neyin yapmam lazım,(cumartesi misafir gelecek)akşam için bişiler hazırlamam lazım vs.vs ve benim canım hiçbişi yapmak istemiyor ne olacak benim halim...

filiz bende çok yaparım fırında ekmek pizzasını ben üstüne sucuk felanda koyuyorum varsa yoksa sadece peynir,yumurta ve maydanoz...

Son düzenleme:
peki gece altını değiştiriyormusunuz?
yoksa sabaha kadar tek bezlemi tutuyorsunuz ?

ben sabaha kadar değiştirmiyorum canım,çok yapmıyor benimki zaten,ama yaza giriyoruz sıcaktan pişik olabilir ve gecede 1 kere açabilirim altını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…