pişt nerdesiniz yaprak dökümümü izliyosunuz ayyy baydı yaaa bırakmam diziyi an meselesi:)
ben olacakları söyleyi size hayriye hanım mithat beyle evlencekkaydirigubbakcemile2ayse beyogluna düşücek:1shok:tahsin sedefle basılcaklaelaelaelaelaefikret de cemle:dilcikar:ali rıza bey nehir hanımla kırıstırcakkafamçokkarıştıcevriye hanım kahveciyle:smiley-cool:necla levent tuncer le yatıcak:jeyyar:
dallas ı gecicek dizi ....yeni senaristi benim de:roflol::roflol::roflol:
bizim oğlanda 10 gün önce falan öyleydi uyurken çok ağlıyordu yapmadığımız şey kalmamıştı, ama geçti şimdi eskisi gibi ana kucağında sallanarak uyuyor sanırım bir dönemdi oya bu kız uyumadan önce ağlama krizine giriyor ne emiyor nede yatırın beni diyor. illa kucağımda gezerek uyuyim diyor 2 büklüm! çok yoruldum bünyem kaldırmıyor artık. her uykusu geldiğinde çekiyoruz. ayağımda sallıcam ana kucağında sallıcam pusetinide çıkardım yeterki sussun yok izin vermiyor illa kucakta gezdirde uyuyim o zamanda 2 saat kollarım kopa kopa geziyorda uyuyor. sizlerinde böylemi değilse bi taktik lütfen çok yoruldum
bizimkide battaniyesini kıyafetini ne bulursa emiyor sadece yalancı emzik emmiyor, bende parmağımı emermişimkızlar nil parmağıyla beraber kumaş emio,gerçi ben de öle emiodum(hatırlıorum,çookk emdim)..var mı bööle olan?
bizim ayaklar daha ağza gitmio ellerde kalıo:)
ben değiştirmiyorum çünkü bu sefer uyanıyor ve uyumuyorpeki gece altını değiştiriyormusunuz?
yoksa sabaha kadar tek bezlemi tutuyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?