2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elif bende değiştirmiyorum,şimdiye kadar pişik falan olmadı,kızarıklık olursa değiştiririm olmazsa böyle devam ederim.

bende değiştirmiyordum ama pişmeye başladı değiştircem o zaman.. ay o zamanda kalkıyor gecenin bi saati benide dikiyor ayağa offff

elif bazı insanlar vicdandan yoksun oluyor ne yazıkki ama bir annenin bunu yapmasını akıl almıyor.

kadın bikeresinde ağzından kaçırıyordu.muhammet sağken diycekti sağ dedi kaldı.sonra kaybolmadan önce dedi.seyirciler mügeye mail atmıştı,ağzından kaçırıyordu diye.

evet ne akıl nede mantık alıyor. insanlık dışı. insan müsvettesi olabilir böyleleri anca..
hatırlarmısınız zamanındada kadın küçük kızına sevgilisi tecavüz etmişti ve anneside izlemişti ortalık bayaa ayağa kalkmıştı. çocuğun tam yaşını zikredemiyorum bile çünki bebek.!
yani böylelerini toprak bile kabul etmeyecek ne denirki yazık o sabilere içim titriyor ya

pişt nerdesiniz yaprak dökümümü izliyosunuz ayyy baydı yaaa bırakmam diziyi an meselesi:)
ben olacakları söyleyi size hayriye hanım mithat beyle evlencekkaydirigubbakcemile2ayse beyogluna düşücek:1shok:tahsin sedefle basılcaklaelaelaelaelaefikret de cemle:dilcikar:ali rıza bey nehir hanımla kırıstırcakkafamçokkarıştıcevriye hanım kahveciyle:smiley-cool:necla levent tuncer le yatıcak:jeyyar:
dallas ı gecicek dizi ....yeni senaristi benim de:roflol::roflol::roflol:

allah iyiligini versin montesori hic gülesim yoktu sen diziyi tam dallas yapmissin en iyisi sen senaristlik isini birak yerimseniben

bizim oğlanda 10 gün önce falan öyleydi uyurken çok ağlıyordu yapmadığımız şey kalmamıştı, ama geçti şimdi eskisi gibi ana kucağında sallanarak uyuyor sanırım bir dönemdi o
kızlar nil parmağıyla beraber kumaş emio,gerçi ben de öle emiodum(hatırlıorum,çookk emdim)..var mı bööle olan?
bizim ayaklar daha ağza gitmio ellerde kalıo:)
bizimkide battaniyesini kıyafetini ne bulursa emiyor sadece yalancı emzik emmiyor, bende parmağımı emermişim
peki gece altını değiştiriyormusunuz?
yoksa sabaha kadar tek bezlemi tutuyorsunuz ?
ben değiştirmiyorum çünkü bu sefer uyanıyor ve uyumuyor

iyi geceler emelcim...
esra kıs sen seyretmiyonmu yaprak dökümünü...

walla markete gittim başını izlemedim,şimdide hem not giriom hem size bakıom hem berrağı sallıom hemde diziyi izlıom,
amma çok şey yapıom dimikaydirigubbakcemile3

aman nazar değmesin ,kıs seni topiğin en hamaratı ilan ediyom..bende ütüye başlıycam suyun kaynamasını bekliyom...

ıhhhhhh ütüden nefret edıom helede yazın,
yok kız buranın hamaratı nazo maşallah hergun dip köş temizlik yapıo
uyuyomu senınkıde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…