2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet uyuyo,inşallah uyanmaz, yine bi sürü ütü birikti...

iyi geceler herkezee.......
oğlum birkaç gündür öksürüyordu geçen hastaneye götürdük... ilaç yazdı doktor bronşit başlangıcı var dedi doktor antibiyotik verdii... hiç ilaç vermem diodum mecbur kaldım.. ama kıyamıyorum oğluma

geçmiş olsun reyhancım,bende kullandım antibiyotik malesef yapacak bişi yok allah şifa versin canım...

of ya inanmıyorum ütüm bozuldu,normalde 10 dk da hazır olur buhar kazanı ,nerdeyse yarım saat oldu kaynamıyor,yine kaldı ütüler,bi daha deniyim bakalım inşallah bu sefer ışığı yanar...

geçmiş olsun reyhan.oyy kuzum nasıl oldu öle bronşit?napcaksın ii olması için mecbur kullanıcan

iyi geceler kızlar..herkes dağılmış gene ben gelene kadar..

reyhan geçmiş olsun yavruna ,istemesende ilaç kullanki çabuk iyileşsin..

Talya kolay gelsin ,ben dün bitirdim ütülerimi..

dünürüm nehaber sana da kolay gelsin birsürü işi aynı anda yapıyorsun :))

hoşgeldin dünür,
eee sende hep geç gelıon ama
damadımın resimlerini gördüm ,ne güzel yalamış öle tavuk kemiğini
bende arada erik yalatıom suratını ekşitıo ama şap şup yalıo yinede

sağol canım ya ama ütüm kaldı kızlar,malesef ütüm bozuldu,yarın eski ütümü nereye tıktığımı hatırlarsam şayet bulup yaparım artık,bu gece moralim bozuldu ütü mütü yapmıycam...

şekerim merak ettik valla..senki gün içersinde ne yaprasan önce bize rapor verip işine devam ederdin o yüzden meraklandım ben..nasıl çıktı sonuçlarınız ? teşekkür ederim canım :)

incicim benim mama sandalyesinden alcakmışsın sende..ebebekte 214 lira kargo ücretsiz ayrıca biz aldığımızda yoktu bu model şimdi crespo baby diye bir mama sandalyesi çıkmış 99 lira incele istersen..

geçmiş olsun reyhan kullanmaktan başka çare yok iyleşsinde biran önce önemli olan o.

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız,? 5 ocak 2009 doğumlu benimde oğlum. 4380gr ve 52 cm. doğdu. sadece anne sütü veriyorum halen ve mayısın 5 inde 7500 gr ve 64 cm idi. haziranın 6 sı gibi gittiğimizde ölçtürcez bakalım. bir diğer başlıkta baktım boy ve kilolarını yazmış herkes çocuklarının 1 kilodan fazla kilo almış çocukları. anne sütü mü vererek böyle alıyor şaşırdım ben. benimkisinden küçük doğmalarına rağmen çoktan geçmişler 8 kilodan fazla olanlar var. oysaki benim doktorum çok iyi gidiyor maşallah diyordu oğlumdan için. şimdi şaşırdım. acaba ek besinlere mi geçtiler ya da mama mı veriyor bu arkadaşlar. doktor mama yiyen bebeklerin daha hızlı kilo aldığını söylemişti.

napayım şekerim işim anca bitiyor..işten geldim bizimkiler dışardaydı biraz onlarla oyalandım eve geldim hem bu akşam için hem yarına yemek yaptım,yemek hazırla ye kaldır topla..eguşu yıka kendimi yıka ,toparlan eguş uyut ee anca bu saat oldu işte..bide pc sırası bekle tabii..

valla öyle güzel yalıyorduki kemikleri :)) ne bulsa ağzına atıyor sıpa :)erik yerkende resmi vardı..

selimiye hoşgeldin aramıza ..sağlıkla büyüt bebeğini..benimki 9,250 gr kilosu ama hiç mama vermedim anne sütü sadece..6.aydan sonra başlıyacağız ek gıdalara..seninkide gayet iyi kilosu boyu..

selimiye hoşgeldin,
benim kızımda 24 aralık doğumlu 8 kiloyu geçti,ek gıda vermıorum sütüm çok yarıomuş dr öle söledi,3 haftadır işe başladığımdan sağdığım süt yetmezse 1 kere mama verıoruz ama hergün deil
sütün yaptığı kilo kalmazmış sonradan ama mama kalıcı kilo yapıomuş,dr un gelişimi güzel dıosa sen bakma bizimkilere ,

selimiye benim 6500 civarı 1 haftardır yoğurt püre falan veriyorum bence bebeğinin kilosu gayet iyi.

ay kimsler kalmamış gene bende anca oğlanı uyuttum bir bakim yatıcam hemencik ay maşallah kıslar benim oğlan sizinkilerin yanında pek bir cılız kaldı aman sağlıklı olsunda kiloluda olmasın artık aylin biz egenin kilosunu anca 1 yaşında ffalan görürüz galiba bu gidişle maşallah kuzucuğa :)
selimiye canım hoşgeldin valla ben gece muhallebi gündüz mamada verdim bir ayda gene 400 gram almış hani mama falan çok kilo yapardı

aylincim ben accık ucundan takıntılı bir tipim beğendim ya o chickonun modelini başka model zor beğenirim artıkın ama yinede bakıcam dedğine teşekkür ederim cancağızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…