2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebebekte 214 lira işte chicco mama sandalyesi..bende ondan almıştım..sen yine fiyat araştırması yap..

ya yoğurt makinesi alan varmı arzumun nazo almıştı bir tek başka alan varmı hanımlar

19 aralıkta doğdu birgül benimki..

benim kizimla ayni gün dogmuslar canim masALLAH senin sütün iyi yaramis biz en son 4 aylik olmasina bir hafta kala gitmistik doktora kilosu 6700dü sütünün cogalmasi icin ekstra biseyler yiyormusun aklima takildi simdi selimiyede öyle deyince sizce nasil kilosuya ben bugünde artik bunu takarim kafaya fisfisfis

birgül bence bünye ile alakalı bu kilo olayı çünkü ben süt yapsın diye birüsürü şey tüketmekten kendim kilo aldım çocuk almıyor

inaysacim haklisin cnm iste insan kafaya takiyor ama benim kizimda boylu olacak galiba boyu 68 cm önemli olan kilous degil gercekten saglikli olsunlarda bide ALLAHim uzun ömürler versin bütün cocuklarimiza kilosu felan hic önemli degil :)

incicim sarı olanı aldım ben chicco miro olanı..

birgül canım sakın takma kafana bünyeye göre değişiyor bu süt işi..ben hiç birşey yapmadım süt olsun diye allah vergisi işte..

incicim sarı olanı aldım ben chicco miro olanı..

birgül canım sakın takma kafana bünyeye göre değişiyor bu süt işi..ben hiç birşey yapmadım süt olsun diye allah vergisi işte..

öyle cnm ALLAH dahada cok versin insALLAH kaydirigubbakcemile3
hayirlisiyla bebeklerimizi büyütelim

kızlar o kadar durmuşsunuz dükkanda temizlik bile yapmadan gitmişiniz.bu saatte temizlikte yaptırdınız bana:dilcikar:neyse

bugün eymenin saçlarını kestirdik:teytey:ilk saçları diye üzerine tarih atıp sakladımyarın resmini çekersem eklerim.canım benim ya çok tatlı oldu ama saçları gitti diye üzüldüm.

bugün ablamlar annemler vardı.yeğenim pek bir yaramaz olduğu için benim ev öyle bir dağıldıki sabaha
bırakılacak gibi değil.şimdi bitti temizlik birde dükkana göz atayım sabah açan arkadaş yorulmasın dedim.
neyse ben kaçtım.malum sabah 5 te başlıyor iş.

Son düzenleme:
Bir tek ben varım burada oh temizlik te yapılmış valla batırmam ben buraları iki kelam yazıp çıkarım.Bizim vardiya bayağı farklı 2de uyudu ceylin ama biz de sabah 12 ye kadar uyuyoruz annesi kendi istediği gibi alıştırdı.Bazen büyüme hormonu salgılanan 22:00 ile 02:00 arasında uyumadığı için mi küçük kalıyor acaba kızım diyorum.Dükkanı ben açmış sayılmayım ama şimdiden herkese günaydın diyim.

hoşgeldin chef.yalnız değilsin bende gececiyim ama kaçarım birazdan.şu dilber beni uykumdan etti kahrolası kadın.

maşallah kızına.benim oğlan bu aralar 5 te kalkıyor emziriyorum sonra biraz oynuyor uyuyor 7 de kalkıyor.önceleri bizde iyi kötü 10 a kadar yatıyorduk.ama bugünlerde huyu değişti.

bugün herkese erkenden günaydinlar kizim uyumadi huysuzlandi bende onu uyutum derken uykum kacti esimde gececi evde yok hala
burdada hic kimsecikler yok herkes misil misil uyuyor heralde

günaydın herkese.tükanı açmak banamı nasip oldu :) sabaha kadar dilber ahlaksızını gördüm rüyamda uyuyamadım.sabah uyuycaktım kızım uyutmadı.bari mügeyi izleyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…