2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tmm irem bugunde ben hazırlayım barı ama bulasıklar sana ona göre :)

bugun menude van kahvaltısı var. afiyet olsun.

Son düzenleme:
kahvaltı çok güzel görünüyor ellerine sağlık.tamam napiyim yıkarım artık bulaşıkları senağlama

şu dilberi elime verselerde evire çevire dövsem,ahlaksız kadın,resmen fuhuş yapıyormuş bu uğurda çocuğunu bile öldürmüş ya.allah belasını versin bu kadının.allah böyle annelere çocuk nasip etmesin.

cnm ya sendemi izliyosun o programi sinirden ellerim titriyor o kadini asil bana bi verseler cok isterdim daha cocugun bi fotografi bile yokmus inanmiyorum annelik bu kadar basitmi keske bu programmi hic izlemeseydim sinirden hüngür hüngür aglayasim geliyor

günaydın kızlar, kahvaltı mı var..bayılırım hazır kahvaltıya hihoyyyt
çok da acıktım bi bakim ön sayfaya :))
dilber diye bahsedince siz, avrupa yakasındaki dilber hala geliyo aklıma. diyorum bu irem ne istiyo dizi karakterinden -tatlicadiarzu-

anam, hera nettin sen..gelen sucuklar da bitti, biyerim şişerse görürsün.
neyse emre uyanmadan kahvaltımı yapayım ben. (sucuksuz :1closedeyes:)

Günaydın hanımlar..afiyet olsun kahvaltılar kazırlanmış eline sağlık Heracım ama ben göremedim kahvaltıyı silip süpürmüşsünüz :dilcikar: :)
Liste güncellendi eksik atladığım varsa söyleyin yenileyim..

merhaba arkadaşlar hoşgeldin diyen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. şimdi uyuttum oğlumu. müge anlıya bakıyorum ve sinirden köpürüyorum şu dilber denilen kadına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…