2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
linay eline sağlık ama bu sefer ben göremiyorum daha doğrusu o kadar minikki okuyamıyorum .. belki benim bilg kaynaklı bişeydir bilmiyorum.

ay yabancılık çok zormuş nerden başlayacağını bilmiyor insan biraz okudum yazdıklarınızı geri doğru giderek. bebekleriniz dönüyormu? ben hiç yalnız bırakamıyorum dolayısıyla iş yapamıyorum. yalnız kalınca çok ağlıyor katılıyor. gündüz uykuları da çok az zar zor uyutuyorum. geceleri bir ara bir kez uyanmaya başlamıştı. şimdi gene 3-4 kez uyanmaya başladı. gene kafam uykusuzluktan çok kötü olmaya başladı bu ara.

bende mama alayımda 1 öğün veriyim diye düşünüyorum.aptamilmi bebelac mı karar veremedim.ayrıca yoğurdu nasıl sütle mayalıyorsunuz,doktor yoğurt verebilirsin dedi.

bebeklerden dönenlerde var daha dönmeyenlerde maşallah bizim bebekler arasında kuşak çatışması var delikafadulden

ben kabız oluyor diye bir kaç kez elma püresi verdim çok sevdi. daha olsa yiyecekti. doktor sütün yetiyor daha başlayamayız ek besinlere dedi ama yiyecekleri görünce çok ağlıyor yemek istiyor sanki.

ben kabız oluyor diye bir kaç kez elma püresi verdim çok sevdi. daha olsa yiyecekti. doktor sütün yetiyor daha başlayamayız ek besinlere dedi ama yiyecekleri görünce çok ağlıyor yemek istiyor sanki.

verebilirsin cnm sonuçta 5. ayını bile doldurmuş meyveden bişey olmaz zaten meyveyle başlanıyor

benimkisi de tam olarak dönmüyor ama, geçenlerde tuvalete gittim çekyat açıktı enine yatırdım onu bayağa da yukarıdaydı. 2 dak içinde bir ağlama geldi. bir baktım yerde şoka girdim bi kavradım nasıl kavradım bilmiyorum nasıl olmuş düşmüş dönemiyordu bile halen de yüzü koyun dönmüyor yan dönüyor bayağa bir yol katetmesi lazımdı o kadar ileri gidip yuvarlanması için inanılmaz bişey, ödüm koptu duygularımı anlatamam size. dedim şimdi burnu falan kanıyorsa bakamadım yüzüne bir hayli çabucak sustu gülmeye başladı ve tek bir kızarıklık bile yoktu yüzünde hayal gördüm sanki. annem diyor uykusuzluktan hayal görmeyesin sen. bir gün bekledik devamlı izledik dönüyormu bizden gizli diye tık yok bir mucizeydi sanki..

günaydın kızlar hera kız o ne kahvaltı öyle kaymaklara içim gitti valla

selimiye hoşgeldin bizim oğlanda artık yan dönmeye başladı

bizimki bazen dönüyor.şimdi ayaklarını yakalamaya çalışıyor.salyası çok akıyor,önü sürekli ıslak.doktor diş etlerini kaşıdı çok hoşuna gitti,birde kulaklarını kaşımaya çalışıyordu doktor kulaklarına baktı bişey yoktu.diş çıkaracak diye kulağı kaşınıyor olabilir dedi.

ay kızlar hiç izlememiştim mügeyi dün siz dediniz diye açtım bugün valla çok haklısınız anlayamıyorum valla nasıl vicdandır bu , ikiside sapık resmen bir insan seks manyaklığı yüzünden nasıl böyle bir şey yapar ya yazık değilmi o minicik çocuğa ne günahı vardı ay çok üzüldüm kızlar ya

irem nehir ben de bi tek ayağına dokunamayan bebek benimki zannediyodum bizimkide yakalanaya çalışıyo birazcık tutuyo sonra elinden kayıyor benimki mümkün değil ağzına sokamaz ayaklarını

hoşbuldukkk. merhaba.biraz desteklersem yüzü koyunda dönüyor ama kendi kendine yapamıyo.
selimiye hoşgeldin bizim oğlanda artık yan dönmeye başladı[/QUOTE]

münevver olayıda benı cok etkıledı her gordugumde kanım donuyor. mynette otopsi raporunu açıklamışlar bunları yapan insan olamaz kötükedihüso

sorumu tekrar soriyim :) aptamil mi beblac mı? veee yoğurdu nasıl sütle mayalıyorsunuz ve nasıl mayalıyorsunuz.çok yüzsüz oldum.cevaplamadıkça tekrar tekrar soruyorum :)

ben aptamil kullanıyorum
ben henüz mayalamadım ama planım şu; arkadaşım 2yıldır evde kendi yoğurt mayalıyor ondan maya alcam günlük pastorize sütle 2 günde bir falan küçük bir kaba mayalıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…