2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hazır sütle çok zor mayalandığını söylemişti arkadaş. ben daha ek besinlere geçmedim ama şimdiden düşünüyorum zor mu mayalancak diye..

günaydın herkese,benim kız 40dk uyudu uyandı şimdi uyudu tekrar ama benim uykumu kaçırdı-tatlicadiarzu-hep böyle yapıyo yaauyutmuyo beni..ekinsu naber,nasılsın?

ben hala soktayim siz kahvaltilarinizi bile etmissiniz
namus bu kadar ucuz olabilirmi hala inanamiyorum cocuga icim yaniyor

ya yoğurt makinesi alan varmı arzumun nazo almıştı bir tek başka alan varmı hanımlar
ben almadım ama görümcem kullanıyor arzumu oda memnun
sorumu tekrar soriyim :) aptamil mi beblac mı? veee yoğurdu nasıl sütle mayalıyorsunuz ve nasıl mayalıyorsunuz.çok yüzsüz oldum.cevaplamadıkça tekrar tekrar soruyorum :)
ben hiç yapmadım ama günlük pastörize süt ile yapıcam
günaydın herkese,benim kız 40dk uyudu uyandı şimdi uyudu tekrar ama benim uykumu kaçırdı-tatlicadiarzu-hep böyle yapıyo yaauyutmuyo beni..ekinsu naber,nasılsın?

günaydın durusucum, benimkide 10 da uyudu 10:40 da kalktı oynaşıyor şimdi

önceki gün bende günlük süt alıp yoğurt mayaladım bi gece bekledi dolapta kıvamıda gayet ii olmuştu eşim önce ben bakıcam tadına dedi hepsini yedisırnaşık şeyaz bişeyde eceye verdi sevdi o da bugünde alıp yapcam gene

listeyi bende görmüyorum kaydirigubbakcemile3 müsait bir zamanımda bu işi öğrenmem lazım böyle olmayacak..aralık annelerine bir sorayım bakayım..bu kadar cahillik yeter sengözlerimebaksanab

aylin nasılsın liste güzel olmuşda okunmuyor çok küçük aralık annnelerine ben sormuştım ama unuttum valla fisfisfisCADIARZU

biz durusu ile buluşucaz ya bugün ya yarın sende gelebilirsen yarına program yapalım

linay o listede biz eksigiz galiba tam olarak görmedim ama hangi bilgileri vermemiz gerekiyor ?? benim kizim
19 ocak dogumli 3130 kg olarak dogmustu
3 .ayda kilosu 5500
4.ayda 6720ydi
baska hangi bilgiler vermem gerek

emelcim evet ya okunmuyor hiç baktım bende şimdi..aralık annelerinden fas a özel mesaj yazdım bakalım cevap verirse yaparım artık..

ben işteyim canım yarın müsaitim ama olabilir..

günaydın hepinize hanımlar ay bırakın artık mügeyi falanya izlemeyin otür programları sters yapıp sütünüzüde etkilersiniz :) kıslar maşallah deyin benim oğlum bir aydır hem dönüyor hem ayağını ağzına götürüyor çorabını bile çıkarıyor zaten dr dedi bunun kilo alması zor biraz yüzüstü dönüp götünü kaldırıp gitmye çalışıyor ben 9 aylık yürümüşüm galiba bana çekicek bvu oğlan test sonuçlarımızda çok şükür iyi çıktı dr ferrum yerine vaşka bir vitamin başlatçak içinde fosfordamı ne varmış eşim alck bugün gelince adını yazarım size ay bugün çok işim var evi bir görseniz savaştan çıkmış gibi yemek falanda yok bugün

BıRGÜL aylık kilo ve boy bilgilerini verirsen eklerim..senin adın ve yaşınıda söyelersen..
nüfus kayıtlarına geçiyoruzda :)

ay keşke ist olsaydım valla bende gelirdim her buluşmaya neyse siz buluşun muhabbetiniz bol olsun kahvelerinizi yudumlarken azcık bizide anarsınız :)

linay sende 19 ocakda dogum yapmistin galiba degilmi benmi yalnis hatirliyorum eger 19 ocaksa benim tickerdemi yanlislik varki??

aylin senin o avatar tam bana göre kıs bugün balerina çif olmam lazım hala buralarda oyalanıyorum
emelcim artık iyi kötü alcaz bugün yoığurt makinesini ya ben kendimize zaten hep evde mayalıyorum ama dr mamayla yap deyince mamayla tutturamam diye makine alıcam

kızlar nil parmağıyla beraber kumaş emio,gerçi ben de öle emiodum(hatırlıorum,çookk emdim)..var mı bööle olan?
bizim ayaklar daha ağza gitmio ellerde kalıo:)

cnm bizimki de kumaş dahil aklına gelebilecek herşeyi emiyo..

geçmiş olsun reyhan, başlamadan atlatır inşallah..

hoşgeldin selimiye, kilosu gayet iyi oğlunun..

eline sağlık linay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…