ben almadım ama görümcem kullanıyor arzumu oda memnunya yoğurt makinesi alan varmı arzumun nazo almıştı bir tek başka alan varmı hanımlar
ben hiç yapmadım ama günlük pastörize süt ile yapıcamsorumu tekrar soriyim :) aptamil mi beblac mı? veee yoğurdu nasıl sütle mayalıyorsunuz ve nasıl mayalıyorsunuz.çok yüzsüz oldum.cevaplamadıkça tekrar tekrar soruyorum :)
günaydın herkese,benim kız 40dk uyudu uyandı şimdi uyudu tekrar ama benim uykumu kaçırdı-tatlicadiarzu-hep böyle yapıyo yaauyutmuyo beni..ekinsu naber,nasılsın?
kızlar nil parmağıyla beraber kumaş emio,gerçi ben de öle emiodum(hatırlıorum,çookk emdim)..var mı bööle olan?
bizim ayaklar daha ağza gitmio ellerde kalıo:)
iyi geceler herkezee.......
oğlum birkaç gündür öksürüyordu geçen hastaneye götürdük... ilaç yazdı doktor bronşit başlangıcı var dedi doktor antibiyotik verdii... hiç ilaç vermem diodum mecbur kaldım.. ama kıyamıyorum oğluma
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız,? 5 ocak 2009 doğumlu benimde oğlum. 4380gr ve 52 cm. doğdu. sadece anne sütü veriyorum halen ve mayısın 5 inde 7500 gr ve 64 cm idi. haziranın 6 sı gibi gittiğimizde ölçtürcez bakalım. bir diğer başlıkta baktım boy ve kilolarını yazmış herkes çocuklarının 1 kilodan fazla kilo almış çocukları. anne sütü mü vererek böyle alıyor şaşırdım ben. benimkisinden küçük doğmalarına rağmen çoktan geçmişler 8 kilodan fazla olanlar var. oysaki benim doktorum çok iyi gidiyor maşallah diyordu oğlumdan için. şimdi şaşırdım. acaba ek besinlere mi geçtiler ya da mama mı veriyor bu arkadaşlar. doktor mama yiyen bebeklerin daha hızlı kilo aldığını söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?