aylin senin o avatar tam bana göre kıs bugün balerina çif olmam lazım hala buralarda oyalanıyorum
emelcim artık iyi kötü alcaz bugün yoığurt makinesini ya ben kendimize zaten hep evde mayalıyorum ama dr mamayla yap deyince mamayla tutturamam diye makine alıcam
BİRGÜL aylık kilo ve boy bilgilerini verirsen eklerim..senin adın ve yaşınıda söyelersen..
nüfus kayıtlarına geçiyoruzda :)[/QU
ismim birgül 22 yasindayim almanyadayim
kizim dedigim gibi 19 ocak dgumlu dogdugunda
3130 kg 52 cm
3 aylikken 5500kg 58,5 cm
4 aylikken 6500kg 68 cm
a.s.
heracım ne bilim baktım forumlara falan herkes mamayla elde tutturamassın makine al diyor bende alim bari dedim hem kolaylık olsun diye
inci o avatarı yaptığımda ilk aklıma sen gelmiştin zaten şekerim :)))
ayy çok işim var yaa..birsürü iş beni bekliyor..
kızlar gülüyorum ama bugün içim buruk babacımın ölüm günü..13 sene bitti Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın canım benim..çok erken ayrıldı aramızdan..
mamayla nasıl mayalanıyor yoğurt?ayrıca marketlerde günlük süt satılıyormu yoksa açık sütmü alıyorsunuz?
mamayla nasıl mayalanıyor yoğurt?ayrıca marketlerde günlük süt satılıyormu yoksa açık sütmü alıyorsunuz?
yani maya yerine mama mı konuluyor?
kızlar gülüyorum ama bugün içim buruk babacımın ölüm günü..13 sene bitti Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın canım benim..çok erken ayrıldı aramızdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?