2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inci sevindim sonuçların iyi çıkmasına canım gözünüzaydın..benimkide dönüyor ama koca popo biraz zor kalkıyor tabii kaydirigubbakcemile3

emelcim benim için programınızı bozmayın ama yarın olursa gelebilirim..inci sende müsaitsen gel yarın..

birgül benim ki 19 aralık canım 1 ay önde seninkinden..

inci o avatarı yaptığımda ilk aklıma sen gelmiştin zaten şekerim :)))

ayy çok işim var yaa..birsürü iş beni bekliyor..

kızlar gülüyorum ama bugün içim buruk babacımın ölüm günü..13 sene bitti Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın canım benim..çok erken ayrıldı aramızdan..

mamaylada bi farkı yok ki inaysa süt yerine mama aynı mantık

aylincim başın saolsun canım Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın ben babamı bir yaşındayken kaybettim hiç paylaşımımız olmadı onunla hep eksikliğini hissettim

heracım ne bilim baktım forumlara falan herkes mamayla elde tutturamassın makine al diyor bende alim bari dedim hem kolaylık olsun diye

linay basın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah Allah kalanlara uzun ömür versin

mamayla nasıl mayalanıyor yoğurt?ayrıca marketlerde günlük süt satılıyormu yoksa açık sütmü alıyorsunuz?

aylincim başınız sağolsun nur içinde yatsın babacığın , tamam yarın buluşalım o zaman ama erken buluşalım biraz saat 1 gibi falan ben unuttum Onatın dr kontrolü var yarın akşam saat 4 de o yüzden ben en geç 3 gibi ayrılırım çünkü
mamayla nasıl mayalanıyor yoğurt?ayrıca marketlerde günlük süt satılıyormu yoksa açık sütmü alıyorsunuz?

açık süt kullanma canım iyi değil günlük pastörize süt al

aynı mantıkta cnm bebeğe mama yapar gibi aynı ölçülerde hazırlıyorsun sonra klasık yoğurt yapma işlemi işte

yani maya yerine mama mı konuluyor?

hayır cnm. şimdi diyelim 90 cc mama yaptın 3 ölçek mama koydun karıştırdın zaten sıcağa yakın oluyor normalde de. sonra 1 çay kaşığı kadar yoğurtla karıştırıyorsun. aynı sütle yapar gibi.

kızlar biz bir anda karar verdik tatil işini hallettik valla , devremülk kiraladık ev ortamı daha rahat olur diye düşündüm otellerde zor olur gibime geldi , kısmetse 13 temmuzda çıkıyoruz tatile oğluşumuzla inşallah iyi olur rahat geçer oğluşum sever

slm kızlar linay cım babanın mekanı cennet olsun allah geride kalanlarına sabır versin:teselli:
hera o ne kahvaltı öyle kıs şiştim 3 gün yemek yemem cokacimcoook
linay sana soriyim bari dondurucuda sütüm var nasıl çözdürcem pazartesi bir davete gidicez 100 ml sagdım posete koyup attım pazartesi nasıl cçözdürcem:))) birde 4 saate 100 ml yeter mi yedide gitcez 10 da yatıyo zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…