2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
montecim derin dondurucudaki sütü soğutucu kısmına alacaksın akşam kullanıcaksan sabhatan indir alt kısma orda yavaş yavaş kendi kendine çözünecek

balım kız akşam aklıma geldi kocişe anlatıyordum da çok güldü
arım nasıl iyimi yine takılıyor mu bizim topiğe

merhabalar:))
esracım al tokalardan güzel kızıma:))
geçmiş olsun reyhan..
nur içinde yatsın babacın linay..
ekinsucum şimdiden ii tatiller:)

kızlar nile azcık kavun yedirdim bi pırt bi pırt alttan üstten ayrıca bi de doldurdu bezini 5 dk içinde,mucize mucize:)))))))))

balım kız akşam aklıma geldi kocişe anlatıyordum da çok güldü
arım nasıl iyimi yine takılıyor mu bizim topiğe

yok ya bu aralar işleri yoğun pek fırsatı olmuyor.ama arada bana soruyor eee ne kaynattınız bugün diyekaydirigubbakcemile3

balım ben de uykusuzum ama gündüz uykusunu da hiç sevmem mirmirmirmir
ekinsu nereye gidiyosunuz tatile..?
inanna gözünaydın..bu kuzuların pırtları da amma sorun..onlarla seviniyoz, onlarla üzülüyoz :))

ay çok tembelim bugün..içimden hiçbişey yapmak gelmiyo.aslında yemek için de uğraşmıcam bugün.kalkıp tatlı falan yapsam ya, yok..yaydım iyice
bu arada bugünün bakayaları ismiye, talya..

ayçacım foto çok güzel en çok bunu beğendim bu kalsın kaydirigubbakcemile3, allah kısmet ederse bodruma gidiyoruz gündoğan köyüne

aaa iki ayşegülümüz oldu desene senin adaşın var şairimiz ama annesine gitti iki haftalığına gelemedi hala alisha nerdesin niye hala gelmedin

duygucum sağol bende deniyim bi yavrum dün hiç yapamadı neyse sabah toptan yaptı ama akşam elma suyu vermiştim

emel dogru biliyo musum yani:))oda sıcaklıgında bekletirsem bakteri üretir zaten o zaman dondurucudan dolaba kullanmadan da bir saat önce oda da bekletsem olur o zaman acaba 100 ml yeter mi 3 saat için gerci ben emzirip cıkıcam da .....önemli bir iş için gitsem aklım o kadar kalmaz da yemek biraz keyfi gibi kuzum ac kalsın istemem

eymen bu aralar yüksek sesle konuşulsa hemen ağlıyor.geçenlerde kayınpeder geldi kapıda eymen diye seslenerek geliyordu bende çıktım kapıya eymen başladı ağlamaya.kayınpederime bakıp bakıp ağladı.bazen benim komşuda severken ses tonunu yükseltiyor onada ağlıyor.ablamın oğlu oynerken bağırarak şarkı söylüyor onun sesinden de korkuyor.sizin bebeklerde korkuyormu merak ettim_?

offf ayçacım benim evdede bir sürü iş var ben oturuyorum hala kalkıcam kalkamadım bir türlü , linayın şu avataraındaki süpürgeyi bir alsam elime olmıyacak böyle bak inci gitti gelmedi hala ev temizliyor, valla incicim ben senin gibi temizlik yapsam 10 gün yan gelir yatarım valla hiç ellemem bir daha :roflol::roflol::roflol:

filizcim soğutucuda iyice çözündüğünden emin olunca çıkarırsın sıcak suyun içine koyarsın biberonla yada neyin içinde dondurduysan o şekilde ısıtır verirsin , ben genel çözündürme kurallarına göre anlattım sana , esra her gün yapıyor bu işi sanırım ona da sor ben teorik bilgi verdim sana o pratiğini yaptı nede olsa

tamam ekinsu bi süre favorin kalsın burda :)
şimdiden iyi tatiller bu arada..ben incinin doğmamış kızına boşuna talip çıkmıyom di mi kaydirigubbakcemile3

balım, bazen bizimki de onunla konuşan yabancılara dudağını büküp ağlıyo..kucağıma alıp sarıldım mı susuyo hemen :) ama onun o hali çok tatlı yav. artık ne sanıyosa kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…