balım bizimkide aynı azıcık ses yükseldimi korkuyo hemen yanında hapşuramaz olduk valla çok nazlı olucak bunlareymen bu aralar yüksek sesle konuşulsa hemen ağlıyor.geçenlerde kayınpeder geldi kapıda eymen diye seslenerek geliyordu bende çıktım kapıya eymen başladı ağlamaya.kayınpederime bakıp bakıp ağladı.bazen benim komşuda severken ses tonunu yükseltiyor onada ağlıyor.ablamın oğlu oynerken bağırarak şarkı söylüyor onun sesinden de korkuyor.sizin bebeklerde korkuyormu merak ettim_?
valla benim suçum yok hep bu kızın yüzünden oldu.:sm_confused:geç kağıdı al ismiye..bu kadar da gecikilmezki :1closedeyes:
monte benimki adım,burayı sürekli takip ettiğim için üyeliğimi haberim yokken oğlum yapmış.kızlar nicklerinizin anlamları nedir merak ettim de mesela nohcoy,inanna ,ekinsu ne ki bunlar......
slm kızlar linay cım babanın mekanı cennet olsun allah geride kalanlarına sabır versin:teselli:
hera o ne kahvaltı öyle kıs şiştim 3 gün yemek yemem cokacimcoook
linay sana soriyim bari dondurucuda sütüm var nasıl çözdürcem pazartesi bir davete gidicez 100 ml sagdım posete koyup attım pazartesi nasıl cçözdürcem:))) birde 4 saate 100 ml yeter mi yedide gitcez 10 da yatıyo zaten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?