2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balım bizimkide aynı azıcık ses yükseldimi korkuyo hemen yanında hapşuramaz olduk valla çok nazlı olucak bunlar

kızlar nicklerinizin anlamları nedir merak ettim de mesela nohcoy,inanna ,ekinsu ne ki bunlar......

kızlar ben kaçıyorum böyle olmıcak işler kaldı kendime ceza veriyorum işler bitmeden KK ya girmek yok senağlama

heracım yoksun ama aklıma gelmişken diim.. cnm sucuk falan çekmedi de akşam dut geldi aklıma..pek düşkün de değilim ama nerden aklıma geldiyse canım istedi işte..şööle iri iri beyaz ballı dutlar olsa soguk soguk ne giderdi ama..

benimkinin özel bir şeyi yok ekin ismini severim yanında su olan isimleride bende birleştirmiştim öyle yanii , hadi bana soru sormayın artık gidiyorum ben

monte benimnickimin anlamını merak etmemişsin aşk olsun:1closedeyes:

ismiye ayça teşekkür ederim cvpladığınız için.

bende kaçtım kızlar.oğlan uyurken biraz dinleneyim.

Son düzenleme:

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim babacım için iyi dileklerinize..çok işim olduğu için ayrı ayrı isim yazamadım zaten okuyup kaçıyorum hemen..

montecim sütünü pazar gecesi çıkar buzluktan buzdolabına koy ancak açılıyor zaten..
içireceğin zaman sıcak su yap bir kabın içine biberonu oturt öyle ısınsın..100 cc az değilmi? benimki 150-160 içiyor 4 saatte beklemez hiç..

beni merak etmemişsin ama söyliyim aylinin ters düz olmuş hali -tatlicadiarzu-
hadi görüşürüz kaçtım gene..

kıs balım bu topicte nickini en begendigim üye sensin....linay seninkini ne merak ediyim isminin tersi o kadar da anlamaz degilim yaniiiii

kızlar çok cnm sıkkın.. ya bugün hiç sütüm yok, kızım iki üç gündür mama da yemiyo...ne biberonla yiyor ne kaşıkla.. bir iki kaşık meyve püresi alıtyor onuda geri kusuyor...

Ofyaa geçenlerde misafirlerim varken mama vermiştim çok güzel yemişti nazarmı değdi ne... Ne yapacağımıda şaşırdım...

ben de ismimi açıklayayım bi arkadaşım bana şiida derdi onu ingizlizce yazdım :) (ben buldum ben buldum)

kızlar geçmişi okuyayım dedim ama sayfaları ikişer ikişer atladım..

Linay babanın mekanı cennet olsun...

Monteciğim bende senin nickini merak ettim... benimki "çeçen" demek...
Sevdamızsın çeçenya ---->>Bussu basa nohçicu (bu okunuşu tabi ben çeçence bilmediğimden yazılışını bilmiyorum)

nohcoy umarım sütün fışkırır birden..bazen süt azalır, bazen yavru emmez bu işler böyleymiş maalesef..
ben bu nick işine bir türlü ısınamadığımdan sanal isim uydurdum :) tabiki kendi adım ve soyadım değil..sonuçta burayı ..milyon kişi okuyor, bu kadar deşifre olmayalım di mi ama :smiley-cool:

Merhabalar kızlar,
Uzun zamandır giremedim, herhalde unuttunuz beni!!!! ışim o kadar yoğun ki net'e girmeye bile fırsat bulamıyorum, çok nadir öğlen aralarında 2-3 dk. ancak son sayfaları okuyabiliyorum.
Bebişleri hasta olanlara şifa diliyorum....Ben dün yoğurt yapmaya başladım ama pıtırcığım hiç beğenmedi. Doktorumuz bize yağsız sütten yapın demişti yoğurdu, size de ileteyim dedim. Birde demir ilacında oldukça ısrar etti, ben kabız yapıyor diye vermiyordum.
Yine çıkmam lazım, herkese bebeişleriyle sorunsuz mutlu günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…