2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayçatekin cnm sağol. inş fışkırır. Leblebi ve dut yiyorum umarım kızım uyanana kadar dolar göğüsler...

ben de dün cevizli tarçınlı kek yaptım. çok güzel oldu... Normalde tarçını sevemzdim ama bu kekele bereber sevmeye başladım...

süt içtim,su içtim ama yok.şu münevvere,dilber ahlaksızına sinirlerim bozuldu,moralimde bozuk ondanmı olduki acaba

inşallah.bugün eşime mama aldırıcam.günde 1 öğün mama veriyiyim kuzum aç kalmasın uyutmaya çalışıyorum o sırada belki biraz sütüm olur.

ya çok sevindim birinin nickimi merak etmesine:))
hatta inanma yazanlar oluodu!!
inanna:sümer mitolojisinde savaş ve aşk tanrı(ça)sı(hem kadın hem erkek):))
akad mitolojündeki iştar,yunanda afrodit:)

neyse hanımlar bana müsade.. kızım uyanır birazdan .. yemeğe bişey yok ne yapacağım onu düşüneyim..

Maria Montessori, Hayatı
Montessori Metodunun kurucusu olan Maria Montessori 31 Ağustos 1870 tarihinde İtalya Chiaravalle’de doğmuştur. 1896 yılında İtalya’nın ilk kadın doktoru unvanını alarak tıp fakültesini tamamlamıştır. Montessori bir bilim insanı olarak sahip olduğu özelliklerin dışında, bir kadın olarak da zamanının değer yargılarının ilerisinde yaşamış ve kadın hakları için mücadele etmiştir. İtalya’nın ilk kadın doktoru olarak, 1896’da Berlin ve 1900’de Londra’da iki kadın konferansında İtalya’yı temsil etmek için seçilmiş ve bu konferanslarda kadınlara eşit ücret için çağrı yapmıştır. Üniversiteden mezun olduktan sonra asistan doktor olarak atandığı Roma Psikiyatr kliniğinde zeka özürlü çocuklarla çalışmıştır. 1899 yılında ise Roma’da zeka geriliği olan tüm çocukların yollandığı yeni orthophrenic okuluna yönetici olarak atanır. 1896 -1907 yılları arasında sağlık, antropoloji, felsefe, psikoloji ve eğitim çalışmalarını devam ettirir. 1907 de, Roma’nın San Lorenzo bölgesinde çalışan ailelerin çocuklarından oluşan 60 kişilik grupla çalışmak için üniversitedeki kürsüsünden ve tıbbî uygulamalarından vazgeçer. Burada ilk Casa dei Bambini’yi ya da Çocuklar Evi’ni kurar. 1907 yılından itibaren dünyanın bir çok ülkesinde Montessori metodu hakkında çalışmalar yürütmeye devam eder. 1922’de İtalya’da okul müfettişi olarak atanır.

nickim i maria montessori den esinlendim cok kopya cekmiyim farkım olsun dire tek S ile yaptım nasıl ama

inanna İNANMA puhahahahahsırnaşık şeycok güldüm kızdelikafadulden
ayca tekin senin nickini görür ayyyyy kıza bak adını soyadını koymus derdim utandırdın beni:1no2:

utan naniknanik

ben tarçını çok severim nohcoy. o dediğin keke havuç da eklerim ben, süper olur..

oğlumla birlikte yaptık bu arada, önce tartı fırına koyduk sonra çamaşır astık..oh dinleniyoruz şimdi. (çok yorulduk ya )

:)) istikrarlıyım ama. forumlarda, oyun sitelerinde bilmem nelerde heryerde bunu kullanırım. gerçi artık ne oyun oynuyorum ne başka sitelere bakıyorum ya..

selamlar sabah işler için çıktım ay bişey yapamadım çağan hiç durmadı bugün çok huysuzdu şimdi uyuttum bu sefrde benim iş yapack halim yok valla sadece çamaşır asıp yemek yapabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…