benimkisi de tam olarak dönmüyor ama, geçenlerde tuvalete gittim çekyat açıktı enine yatırdım onu bayağa da yukarıdaydı. 2 dak içinde bir ağlama geldi. bir baktım yerde şoka girdim bi kavradım nasıl kavradım bilmiyorum nasıl olmuş düşmüş dönemiyordu bile halen de yüzü koyun dönmüyor yan dönüyor bayağa bir yol katetmesi lazımdı o kadar ileri gidip yuvarlanması için inanılmaz bişey, ödüm koptu duygularımı anlatamam size. dedim şimdi burnu falan kanıyorsa bakamadım yüzüne bir hayli çabucak sustu gülmeye başladı ve tek bir kızarıklık bile yoktu yüzünde hayal gördüm sanki. annem diyor uykusuzluktan hayal görmeyesin sen. bir gün bekledik devamlı izledik dönüyormu bizden gizli diye tık yok bir mucizeydi sanki..
sorumu tekrar soriyim :) aptamil mi beblac mı? veee yoğurdu nasıl sütle mayalıyorsunuz ve nasıl mayalıyorsunuz.çok yüzsüz oldum.cevaplamadıkça tekrar tekrar soruyorum :)
filizcim soğutucuda iyice çözündüğünden emin olunca çıkarırsın sıcak suyun içine koyarsın biberonla yada neyin içinde dondurduysan o şekilde ısıtır verirsin , ben genel çözündürme kurallarına göre anlattım sana , esra her gün yapıyor bu işi sanırım ona da sor ben teorik bilgi verdim sana o pratiğini yaptı nede olsa
hanımlar birşe sormak istiyorum ben daha ek gıdaya balamadım günde sadece 90 cc lik aptamil veriyorum o da ben işten dönene kadar gecikirsem sadece 1 kez ama geçenlerde yoğurt tatdırdım çok sevdi aha ver dedi balasammı acaba (bu arada günde 300cc sağıp eve bırakıyorum zaten)
ulen ne zamandır ayca ayca diyos neden söylemiyon kıs adım ayca degil :mymeka:diye burda bu kadar samimiyiz :1shok:bak iyiki böyle soru sormusum....kıs belki de sen erkeksindir sengözlerimebaksanabhe ac camı memelerini göster:roflol:şüphelendim sendenCADIARZU
kızlar bişey sorucam.ilk defa mama alıcamda.kızım 4 ay 12 günlük.eşime söyledim aptamil al diye.aptamil 1 vermiş eczacı.ilk kez kullanıcaksa aptamil 1 alın demiş.sizce aptamil 1 mi aptamil 2 mi alım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?