2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hanımlar birşe sormak istiyorum ben daha ek gıdaya balamadım günde sadece 90 cc lik aptamil veriyorum o da ben işten dönene kadar gecikirsem sadece 1 kez ama geçenlerde yoğurt tatdırdım çok sevdi aha ver dedi balasammı acaba (bu arada günde 300cc sağıp eve bırakıyorum zaten)

canım benim kızımda 1 kere sırt üstü düşmüştü hareket ederken allahtan bişey olmadı,kesinlikle yalnız bırakmıoruz artık, mutfağa yada wc ye gitcek olursam kimse yokken örtüsünü yere serip bırakıorum en güvenilir olanı bu

sorumu tekrar soriyim :) aptamil mi beblac mı? veee yoğurdu nasıl sütle mayalıyorsunuz ve nasıl mayalıyorsunuz.çok yüzsüz oldum.cevaplamadıkça tekrar tekrar soruyorum :)

bende emziriorum ama arada az gelince yada bazı geceler uzun uyusun die werıorum,aptamil kullanıoruz

bende mola verdim ama pek bi iş yapamadım malesef onat durmadı oyna benimle diyor son 1 saatdir oynuyoruz az önce uyuttum kahvemide aldım geldim biraz takılayım dedim

duygucum demek sen bildiğimiz afroditin sümer versiyonusun ben anlamıştım zaten senin nickinin mitolojiden olduğunu mesleğinden dolayı anlamıştım başka türlü anlamazdım ya

ayça peki senin gerçek ismin nedir bizi kandırdın aylarca burda ayça ayça diyoruz hiç bozuntuyada vermiyosun klava:

gamze sütün yetiyorsa hiç başlama ek besine falan aslında hepimiz istiyoruz bir an önce yesinler tatsınlar falan ama anne sütü gibi bir hazineyi neden bebeğinden uzaklaştırmış olasınki bebeğini bundan mahrum etmeye hakkın yok idye düşünüyorum keşke benim sütüm olsa vede çağan emsede hiç ek besinmiş falan uğraşmasam valla kıslar sütünüz varsa emsin bebeğiniz zaten topu tıpu bir iki ay daha emicek sonra ek besin anne sütü olucak asıl besinler diğerleri

ulen ne zamandır ayca ayca diyos neden söylemiyon kıs adım ayca degil :mymeka:diye burda bu kadar samimiyiz :1shok:bak iyiki böyle soru sormusum....kıs belki de sen erkeksindir sengözlerimebaksanabhe ac camı memelerini göster:roflol:şüphelendim sendenCADIARZU

emel bende hiç bişey yapamadımya çağanda hiç durmqadı bugün ay benimkinin uykusuda tilki uykusu süpürgeyi çalıştırsam sesine uyanıyor birde elek süpürgesinin sesinden kokruyor çağan varmı benimm oğlum gibi olan

ben buzluğa herzaman atmıorum ,bı ara sütüm çokken depolamıştım süt az olduğunda kullandım bitti,aynen ekinsunun dediği gibi önce alt tarafa al akşamdan kendi kendine çözunsun sonra sıcak su dolu kaba koyarak biberonu ılıtıorum

bende başlamadım,aynen senin gibi işteyken yetmezse 1 kere verıo annem ,bikaç kere ela suyu verdim,az önce şeftali rendeledım bikaç kaşık verdim yüzünü ekşitti ama yedı yınede,bide dün aptamilin sütlü pirinçli muhallebisi var tek kullanımlık poşette ondan aldım,sewdı gece yatarken verdım tok tutsun die,2 saat dayandı,gerçi poşetın yarısını yapmıştım

filiz emziriyorumda emmiyorki benimki 2 dakka emip bırakıyor kalanını hep sağıp veriyordum tabi emmeye emmeye süt çıkmıyor artık helede sağ meme bitmiş solla idare ediyos kilo 7300 oldu oda muhallebiler mamalar la falan

ana hemşom kimse kalmamış yine kıslar ne ayıp bari bir ii akşamlar dileyip kaçsaydınız klava:bende çıkayım artık herkese ii akşamlar birara uğprarım yine

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

kızlar bende işe devam ediyorum bu kadar mola yeter oğluşumda uyandı , inci bizimki korkmuyor süpürgeden

hemşom ben burdayım ,berrağı tam uyutmuştum 10 dk uyudu uyandı ona bakıodum
ben öluorum uykusuzluktan 3-4 saatlik uykuyla ayaktayım ,o 3-4 saat te kesıntısız diil 2 defa kalkıorum arada,gözlerimin altı siyahlaştı walla

hemşom ben burdayım ,berrağı tam uyutmuştum 10 dk uyudu uyandı ona bakıodum
ben öluorum uykusuzluktan 3-4 saatlik uykuyla ayaktayım ,o 3-4 saat te kesıntısız diil 2 defa kalkıorum arada,gözlerimin altı siyahlaştı walla

kızlar bişey sorucam.ilk defa mama alıcamda.kızım 4 ay 12 günlük.eşime söyledim aptamil al diye.aptamil 1 vermiş eczacı.ilk kez kullanıcaksa aptamil 1 alın demiş.sizce aptamil 1 mi aptamil 2 mi alım.

kızlar bişey sorucam.ilk defa mama alıcamda.kızım 4 ay 12 günlük.eşime söyledim aptamil al diye.aptamil 1 vermiş eczacı.ilk kez kullanıcaksa aptamil 1 alın demiş.sizce aptamil 1 mi aptamil 2 mi alım.

inaysa teşekkür ederim canm

iremcim ben doktora sormuştum günde 1 defa bende veriyorum sütüm bazen kalmıyormuş k.valide 1 defa veriyor ama aptamile ilk doğduğunda başlamıştım o junyur mış doktor 4. ayda artık günde 1 defa da versen 2 geç demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…