2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemşom ben burdayım ,berrağı tam uyutmuştum 10 dk uyudu uyandı ona bakıodum
ben öluorum uykusuzluktan 3-4 saatlik uykuyla ayaktayım ,o 3-4 saat te kesıntısız diil 2 defa kalkıorum arada,gözlerimin altı siyahlaştı walla

kıslar birde benim ki u aralar herşeyden korkar olduuyurken bile en ufak tıkırtıya poşet şıkırdamasına uyanıyor doktor d vitamini eksikliğinden demişti falalaştırdı 3 dü 6 ya çıkarrttı ana sağlıktaki doktorda da gerek yok ya daha erken kapanısa bıngıldağı dedi bende hemen 3 indir dim yine siz napıyorsunuz bu durumda

ya benim laptop kafayı yedı kaç defa çıkmış mesaj.)))

irem bende 4 ayı doldurduğunda aptamil 2 le başlamıştım direk

hera okullara 2 hafta kaldı ama çok yoğun geçecek bu günler,bu hafta sonu 5 ülkeden öğretmen ve öğrenciler gelıor onları 1hafta ağırlıycaz,bende cumartesıden bşlayarak 1 hafta onların tercümanı olarak yanlarında gezicem,pazar efes selçuk şirinceye gitcez,pazarteside kültür sarayında kaymakam belediye başkanı ve komutanların geldiği hoşgeldin etkinliğinde ingilizce sunuculuuk yapcam,offf şimdiden heyecan bastı bı sürü protokol işi var

aaaa gamze bizimkide eskiden yanında top patlasa uyanmazdı artık çıt sesine gözünü açıo,ondanmıymış hiç duymamıştım,ben 4 damla verıorum ama hala arada unuttuğum oluo vermeyı,aklıma gelmişken vereyım şimdi bari

ver ver . bende 3 e indirdim ne biliyim öyle ded doktor bana ama ana sağlıktakide 3 ver yeter dedi bende hemen 3 e indidim ama o gittiğim doktor demişti güneşe çıkınca biraz indiriz diye bu ay indircekti belkde ben hemen indirdim ama çıt sesine hala korkyor birde ço korkak güya erkek:)))naniknanik

benimde:bbo:kocam bakcak ben uyucam 1 saat makinede camasırlar var onları asıyım .......
ooooooo esra yogunsun sen şimdi tv ye filan da cıkarsın a.stanımazsın bizinaniknanik

walla benımde çok uykum var ama kimse yok şu an,bıraz önce uyuduğunda ohh dedım kestıreyım acık ben daha yatamadan 10 dk sonra uyandıkötükedihüso

ezra Allah bağışlasın çok tatlı.ayağını nasılda götürmüş öyle.çok sevimli bütün bebekler.

gamze ben artık uyuturken müzik açıyorum böylece dışardan gelen seslere çok irkilmiyo daha uzun uyuyo...

ezra çok tatlı ya maşallah ,ben artık sizinkilerin ayağını ağzına götürmesiyle yetincem benimki beceremiyo

saolun kızlarr,hepimizin bebeklerine maşallh

bizimkıde daha 2 gündür yapıo zaten
bide türkcell selocanların reklamı ile molfix reklamına emerken bırakıp kafasını çevırıp gülüo artık

bende gecenlerde baktım bunu begendim kısmetse alıcam.

çok güzel heracım güle güle kullan,görümcem de bunun aynısını aldı,çok memnun bildiğim kadarıyla da pek çok fonksiyonu var..

eline sağlık canım,bi ara bende bilg.vericem sana...

benimki dönmeye başladı canım ,evet hep ilgi istiyorlar biraz ortadan kaybolayım hemen ağlamaya başlıyor benimkide..
bende mama alayımda 1 öğün veriyim diye düşünüyorum.aptamilmi bebelac mı karar veremedim.ayrıca yoğurdu nasıl sütle mayalıyorsunuz,doktor yoğurt verebilirsin dedi.

ben aptamil 2 aldım iremcim....
inci test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım,ilacı alınca adını yazda bizde bilgilenelim...

iyi buluşmalar canım,keşke bizde orada olsak ne güzel olurdu....bu arada kuru temizleme şirketim yok kız,ütümün modeli öyle tefal/easycord ,sevgili kayınvalidecimin doğum hediyesi 2 torun olunca hediye yağmuruna tuttu kadıncağız beni,senelerdir bunu bekliyormuşta haberimiz olmamaış,bilseydim daha önce doğururdum..kaydirigubbakcemile3

allah yattığı yerde dinlendirsin babacığını aylincim..mekanı cennet olsun..

şimdiden iyi tatiller diliyeyim o zaman...

ay çok tembelim bugün..içimden hiçbişey yapmak gelmiyo.aslında yemek için de uğraşmıcam bugün.kalkıp tatlı falan yapsam ya, yok..yaydım iyice
bu arada bugünün bakayaları ismiye, talya..
yok kıs tam bi meraba diyecektim ki bizim kız uyandı...

canım midesini üşütmüş olabilirmi acaba,kakası ne renk,yeşilse şayet midesi üşümüştür...

kızlar kalan sayfaları okuyamadım,kız uayanabilir her an bunun dışında ne olup bitti ,özetliyeverin bi zahmet...a.s.

esra bizim kızda ablasının sesini duyunca emmeyi bırakıp onu arıyo...

hanımlar şu ticker lar nasıl yapılıyo ben beceremiyorum bir türlü biri yardımcı olabilir mii?
yooluuurrrr:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…