uykum geldiiiiiiiii mirmirmirmir
aaaa gamze bizimkide eskiden yanında top patlasa uyanmazdı artık çıt sesine gözünü açıo,ondanmıymış hiç duymamıştım,ben 4 damla verıorum ama hala arada unuttuğum oluo vermeyı,aklıma gelmişken vereyım şimdi bari
benimde:bbo:kocam bakcak ben uyucam 1 saat makinede camasırlar var onları asıyım .......
ooooooo esra yogunsun sen şimdi tv ye filan da cıkarsın a.stanımazsın bizinaniknanik
bende gecenlerde baktım bunu begendim kısmetse alıcam.
eline sağlık canım,bi ara bende bilg.vericem sana...
benimki dönmeye başladı canım ,evet hep ilgi istiyorlar biraz ortadan kaybolayım hemen ağlamaya başlıyor benimkide..ay yabancılık çok zormuş nerden başlayacağını bilmiyor insan biraz okudum yazdıklarınızı geri doğru giderek. bebekleriniz dönüyormu? ben hiç yalnız bırakamıyorum dolayısıyla iş yapamıyorum. yalnız kalınca çok ağlıyor katılıyor. gündüz uykuları da çok az zar zor uyutuyorum. geceleri bir ara bir kez uyanmaya başlamıştı. şimdi gene 3-4 kez uyanmaya başladı. gene kafam uykusuzluktan çok kötü olmaya başladı bu ara.
bende mama alayımda 1 öğün veriyim diye düşünüyorum.aptamilmi bebelac mı karar veremedim.ayrıca yoğurdu nasıl sütle mayalıyorsunuz,doktor yoğurt verebilirsin dedi.
inci test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım,ilacı alınca adını yazda bizde bilgilenelim...günaydın hepinize hanımlar ay bırakın artık mügeyi falanya izlemeyin otür programları sters yapıp sütünüzüde etkilersiniz :) kıslar maşallah deyin benim oğlum bir aydır hem dönüyor hem ayağını ağzına götürüyor çorabını bile çıkarıyor zaten dr dedi bunun kilo alması zor biraz yüzüstü dönüp götünü kaldırıp gitmye çalışıyor ben 9 aylık yürümüşüm galiba bana çekicek bvu oğlantest sonuçlarımızda çok şükür iyi çıktı dr ferrum yerine vaşka bir vitamin başlatçak içinde fosfordamı ne varmış eşim alck bugün gelince adını yazarım size ay bugün çok işim var evi bir görseniz savaştan çıkmış gibi yemek falanda yok bugün
aylin nasılsın liste güzel olmuşda okunmuyor çok küçük aralık annnelerine ben sormuştım ama unuttum valla fisfisfisCADIARZU
biz durusu ile buluşucaz ya bugün ya yarın sende gelebilirsen yarına program yapalım
allah yattığı yerde dinlendirsin babacığını aylincim..mekanı cennet olsun..inci o avatarı yaptığımda ilk aklıma sen gelmiştin zaten şekerim :)))
ayy çok işim var yaa..birsürü iş beni bekliyor..
kızlar gülüyorum ama bugün içim buruk babacımın ölüm günü..13 sene bitti Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın canım benim..çok erken ayrıldı aramızdan..
şimdiden iyi tatiller diliyeyim o zaman...kızlar biz bir anda karar verdik tatil işini hallettik valla , devremülk kiraladık ev ortamı daha rahat olur diye düşündüm otellerde zor olur gibime geldi , kısmetse 13 temmuzda çıkıyoruz tatile oğluşumuzla inşallah iyi olur rahat geçer oğluşum sever
yok kıs tam bi meraba diyecektim ki bizim kız uyandı...ay çok tembelim bugün..içimden hiçbişey yapmak gelmiyo.aslında yemek için de uğraşmıcam bugün.kalkıp tatlı falan yapsam ya, yok..yaydım iyice
bu arada bugünün bakayaları ismiye, talya..
canım midesini üşütmüş olabilirmi acaba,kakası ne renk,yeşilse şayet midesi üşümüştür...kızlar çok cnm sıkkın.. ya bugün hiç sütüm yok, kızım iki üç gündür mama da yemiyo...ne biberonla yiyor ne kaşıkla.. bir iki kaşık meyve püresi alıtyor onuda geri kusuyor...
Ofyaa geçenlerde misafirlerim varken mama vermiştim çok güzel yemişti nazarmı değdi ne... Ne yapacağımıda şaşırdım...
[/url][/IMG]
kızlar ahanda ayağını yerken şimdi çektim taze tazee:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?