2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esra masallah berraga
tam 6 tane sehidimiz var senağlamaaglayarak izledim metin kucagımdaydı daha bir sıkı sarıldım....göndermiyorum uleeeen:mymekainponetimi askere gelin alın kolaysakötükedihüso

hanımlar şu ticker lar nasıl yapılıyo ben beceremiyorum bir türlü biri yardımcı olabilir mii?
yooluuurrrr:Saruboceq:

canım çok uzun iş sen bebişinin d.tarihi ve ona hitap ettiğin lakabu söyle ben yapıyim sana sonra verceğim linki alıp profil düzenleden kilo takip bölümüne yapıştırcaksın..
?

kızlar selam 4 ayda ilk defa kızım bugün hiç kaka yapmadı.. çok az emmeye başladı. demir ilacından ötürü iştahsızlık ve kabızlık olarak değerlendirmelimiyim akıl lütfenn

maşallah berrakıma yerim onun o kollarını ben:))
demir kabız yapıomuş ama iştah açıo die biliorum ben:)

yoğurt makinem geldi ilk denememi bu akşam yapıcam kıslar bakalım mamadan yoğurt yapmayı becerebilcemmi kafamçokkarıştı

inanna13 iştah kapattı bizde yaa ters tepti desene

inaysa hoşgeldin canım nasılsın? denemendeki sonucu bizede söyle emi. tutarsa bende alırım. birde mamadan olan yoğurt çok cıvık oluyormuş o zaman endişe etme tutmadı diye aklında olsun. cıvık oluyormuş ama tadı yoğurt gibi oluyorsa tuttu demekmiş..

çok saol elifcim

7 ocak doğumlu
yavru kuşum diyorum genelde:CüvCüv:

çıktın ama ben sözümü tutmak adına yaptım.
hem kıza hemde oğlana gider bi ticker oldu.

http://b1.lilypie.com/o3n4p3.png

bu linki alıp, kullanıcı paneli - > profili düzenle -> en aşşağıdaki '' kilo - doğum takip'' yazan yerdeki boşluğa yapıştır ve değişiklikleri kaydet de..
dilerim beğenirsin yerimseniben

slm kızlar umarım herkesler ve bütün bebişler iyidir.biz perşembeden beri yazlıktaydık düzenledik geldik hafta sonuda kalıcı gidicez Allah kısmet ederse.birkaç gün k.k olmıycak yine çünkü netim yok ama bağlancak inşallah bir haftasına kalmadan.sizlerde keyifler ne alemde bakemm

seda nerde gözükmedi merak ettim

burdayım canımm saol merak eetiğin içinn:1hug:

şişşşt dünür nerelerdesin sen nasılsın gelinim nasıl?

geldim canım burdayım.gelininde ii sayılır bol bol gezdi ama himayemde merak etmee yerimseniben az ateşi vardı düşürdük şimdi uyuyo 4 ay aşılarımızı olduk bugün ondan çıktı sanırım neyseki şimdi daha ii siz nasılsınıs damatta iidir inşallahh

iyi akşamlar hanumlar.. biz sütsüz bir akşamın sonuna yaklaşıyoruz.. Kuzum bir saat anca dayanır sonra ağlama krizlerine başlar.. o ağlamadan bende kk ya bakayım dedim...

Ezra cnm kuzuna maşaAllah.. Çok tatlı çıkmış yavrum.. ay inş bir hafta sonra bizim kalça çıkığı yastığımız çıkarda bizde başlarız dönmeye, ayaklarımızla oynamaya inş... Şimdilik sadece olduğumuz yerde yatmakla yetiniyoruz...

hero baby numune gönderiyormuş,sizlere geldimi.ben üye değilimde.

Evet cnm bize geldi.. hemde üye olduğum haftanın içinde.. hiç beklemiyoduk bide baktık kargo kapıda:)

nihayet bitiridim işlerimi şimdide oğlanı uyutmam lazım aslında 1 saatdir uğraşıyorumda uyumadı bende mola verdim şimdi yine devam edicem :))

aylin dediğin gibi yarın sen bana gel saat 1 gibi burdan beraber gidelim durusu ile buluşmaya

çokkk teşekkürler cnma.s.
ellerine sağlık
bu arada bebeğim kız ismi fatma ebrar

merhaba f.ebrar , bende az önce uyuttum oğlanı nihayet kahvemi aldım elime tv karşısına geçtim günün yorgunluğunu atıyım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…