2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar.bu akşam kızıma ilk kez mama verdim.aptamil 45 ml yaptım içti.siz nekadar veriyorsunuz.sadece sütüm olmadığında vericem.

cnm ben neredeyse iki haftadır sütüm olmadığında yatmadan önce veriyorum... ılk bir hafta en fazla 30 cc aldı.. 4-5 gündür 45-50 cc veriyodum ama iki gündür mama yemiyo. Ne kaşıkla nede biberonla... Bu akşam biraz yedi..45 cc yapmıştım ama 30 unu anca yemiştir... 3 gün önce bikez 60 cc yedi sabaha kadar hiç uyanmadan uyudu..

hastaydım 2 gündür,malum hastalık sütüde etkiliyor.bugün çok azdı.sütüm olmayınca günde bi kez uyudu.vericem.korkuyorum mamaya alışırda memeyi hepten bırakır diye.açtı 45 ml yi içti

yoğurt makinem geldi ilk denememi bu akşam yapıcam kıslar bakalım mamadan yoğurt yapmayı becerebilcemmi kafamçokkarıştı
sen dene bakalım inci,memnun kalırsan bende almayı düşünebilirim...

hastaydım 2 gündür,malum hastalık sütüde etkiliyor.bugün çok azdı.sütüm olmayınca günde bi kez uyudu.vericem.korkuyorum mamaya alışırda memeyi hepten bırakır diye.açtı 45 ml yi içti
geçmiş olsun canım,ben sütüm az olduğu için ek olarak biberon ve kaşık maması veriyorum kızıma ama hala memede uyuyor canım,hemen alışmazlar merak etme...
kızlar ben kaçıyorum iyi geceler çok yorulmuşum bende uyuyim nasıl olsa 2 saat sonra uyanıcam :1no2:

sanada iyigeceler ve bol sütler emelcim...

kimseler yok,kurtlar vadisinimi seyrediyorsunuz sizde,ben reklam arası yaptım az sonra giderim bende...
aylin ne haber...

inci senden gelecek habere göre yoğurt makinasını alayım bende..ebebekten 50 liralık çekim var onu alayım bari..

emelcim tamam sana gelirim 1 gibi yine konuşuruz..

dünürrr kaldır o resmi nazar olucak berrakımız o nasıl poz o nasıl bir elbise ye beni ısır diyor tüü maşallah :)

iyiyim canım,aa annemi unuttum ben son bölümüydü dimi tüh nasıl kaçırdım,aralarda onada bakardım ya...sorma uyudu ama çok huzursuz bu gece az önce ağlayarak uyandı ve kustu emzirdim yine uyudu,inşallah hastalık belirtisi değildir,ateşine baktım yoktu allaha şükür..

bende başını izleyemedim ama ortasından yakaladım final bölümdü..

midesinimi üşüttü acaba aman inşallah hasta olmaz naz sultanımız :) ablayla arası nasıl kısknaıyormu ablası..

pişttt sedaa sesin çıkmıyor oturma orda gel böyle :))

işte kendiside geldiiiii.....
kız kucağımda emiyo bende sizi okuyorum.bugün benim kıymetlimde çok durgun aşıdan heralde öle donuk donuk bakınıyo yada uyuyo inşallah sabaha bişi kalmaz.siz nasılsınıss kıslar görüşmeyelii

aşıdan olabilir masumlaşıyor yavrucuklar inşallah ateşlenmez durucuk.. bizde iyiyiz işte boş vakitlerde herzamanki gibi kk dayız :))

ben ona bugün biraz ondan bundan derken çok yedirdim galiba,çocuk mide fesadı oldu,ateşine baktım az önce ateşide yok....
ablayı çok seviyoruz canım,onun sesini duyunca hemen kafayı çevirip aramaya başlıyo...
seda benm kızda kucağımda.bi yandan yazıp bi yandan emziriyom...

herkese iyi geceler
kuzuların sessizliğinde nette dolaşmak süper keyifliymiş özlemişim vallaha. hanımlar eskiyi biraz okudumda bazı muhabbetleri atlamışım bu sefer bari cevap yazayım dedim. benim asıl adım bilge 32 yaşındayım ve aslen izmirliyim eşimin ve benim görevimiz sebebi ile kocaeli gölcükteyiz nickim oğlumun isminin baş harfleri CELAL TÜRKER . ayrıca bir çizelge hazırlamışsınız neler yazılıyordu tam hatırlamıyorum ama doğumla ilgili ile oğlum 24 ocakta sezeryanla dünyay geldi 3660 gr ve 52 cm doğdu daha başka neler vardı hatırlatan olursa devamını yazarım
herkese iyi haftasonları
kuzuları öpüyorum

valla çok uykusu var ama dalamıyo bir türlü çok halsizlik yaptı bu aşılar öncekilerde bi sorun yaşamamıştık ne güzelgece.yi atlatsak bari.
talyacım geçmiş olsun canımistersen ıhlamurla önlemini al hemen ufaklığa.
aylincim valla bu k k bağamlılık yapıyo beşgün girmedim dengem bozuldu

ctc keyfinin devamını dilerim :)) yavruların gelişimini içeren bir çizelge hazırlıyoruz aylık boy kilo bilgileri..anne yaş ve adını da yazıyoruz birbirimizi tanıyalım diye..

benim kızın bilgileride verim adım sevda yaşım 28 kızım 17 ocak 3.500 kilo doğumlu boy51 bugünde 6.600 kilo boy 62 eksik bişi varmı aceppp

günaydın kızlar bugün tükkanı açmak bana nasipmiş,kapı önünü bi yıkayıp geliyorum,offf çok işim var henüz kahvaltı bile hazırlamadım size....

günaydın kızlar bende yine uykusuz bir gece geçirdim benim oğlan zırt pırt uyanıyor gece

aylin erken gel biraz işin yoksa kahve yaparım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…