2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a.sa.sa.sgünaydın hanımlar,bugün çok işim var betül hanım izin verirse onları halletmeyi düşünüyorum.ekinsu size iyi gezmeler.

günaydın,naber ekinsu ? benimde çok uykum var şimdi uyuttum belki biraz bende kestiririm tabii uyanmazsa..bu günlerde gece uykumuz düzenli bizim 1-2 defa uyanıyor

merhaba f.ebrar , bende az önce uyuttum oğlanı nihayet kahvemi aldım elime tv karşısına geçtim günün yorgunluğunu atıyım biraz

meraba ekinsu özür şimdi gördüma.s.

hayırlı günler olsun inş hepimiz için
bebişler hiç üzmesin bizi:1hug::Saruboceq:

saol ismiyecim, f.ebrar önemli değil canım bende görmüyorum bazen olsun, iyiyim durusucum bizimde öyleydi uykular gece 2-3 saatde bir kalkardı şimdi saat başı kalkıyor

kız, monte, sakın sen erkek olmayasın, bu kadar memiş görmeye meraklı olduğuna göre :roflol:

cakma ayca bak sana neler dedimlülülülülülü
günaydın kızlar aksam uykum var demiştim ya 8 de yattım 1 e kadar sonra metin i emzirip tekrar uyumusum uzun zamandır böyle uyumamıstım aslan kocam:asigim:seni çok seviyorum....
bugun nedense tartılmak istegi duydum bir cıktım tartıya 57 hamile kalmadan önceki kilom:sm_cool:cok mutlu oldum

ne erkegi kıs beni bu camiada görenler var esra ya emel e blooms sorkaydirigubbakcemile

Günaydınn
ben de kahveye gidebileceğim bi arkadaş istiyorum ekinsu ben de ışınlansam gelsem kahvenin üstüne bi de fal uydururuz ne güzel olurdu

ben istanbulda yalnızım ailem ankara da
bazen sohbet etmeye o kadar ihtiyacım oluyo ki
ne güzel buluşmalar falankaydirigubbakcemile5

kızlar biraz geç oldu ama börek anca pişti buyrun sofraya...

ben istanbulda yalnızım ailem ankara da
bazen sohbet etmeye o kadar ihtiyacım oluyo ki
ne güzel buluşmalar falankaydirigubbakcemile5

eminim çok zor oluyodur ben ailemle aynı şehirde yaşıyorum kardeşim sürekli geliyor ama yinede bana yetmiyo evde çok kapalı kaldığımdan mıdır nedir, daha çok insanla bir araya gelip oturup konuşmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…