2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendi ailesiyle aynı şehirde yaşayanlar nekadar şanslı.. Bende ailemden 5 saat uzaktayım. be yine halime şükrediyorum eşim 16 saat uzaklıkta. Burda da hiç akraba yok. eşimin iş arkadaşları dışında...

talya bu güzel ziyafet için teşekkürler.. keşke kahvaltı yapmasaydım... burası daha çekici duruyor...

evet gerçekten çok zor yalnız olmak
hasta olduğumda elime 1 bardak su verenim olmadı
eşim yazık koştur koştur işten gelio bize bakıyo

evet gerçekten çok zor yalnız olmak
hasta olduğumda elime 1 bardak su verenim olmadı
eşim yazık koştur koştur işten gelio bize bakıyo

cnm ya, zamanla konu komşu edinirsiniz dicem ama istanbulda da kime güvenicen. umarım kaynaşabileceğiniz birileri çıkar tez zamanda..

emre uyudu, ben işlere girişiyorum. sağlıcakla kalın..

aaaaaaaaa ayca cok fenasın sustum şimdi:))yoksa piramit taşlarını kafama fırlatırsın sen

günaydın inaysa... ay bir saat sonra eşim gelecek yemeğe ama ben hep kahvaltı türü şeylerle geçirmekten bıktım.. farklı olarak ne yapabilirim ki.. fikri olan varmı arkadaşlar...

neyse kuzum uyandı bana müsade. krep yapayım artıkın becerebilirsem kızımla...

ay uyuttum valla yarım saat sonra uyanır hiç uzun uyumuyor bu oğlan işleri olanlara kolay gelsin
buluşiucak olanlara güzel sohpetler aylincim davetin için teşekkürler ama ben anca ünv tatil olunca gelebilirim çünkü çağanla araba kullanmam imkansız eşimde suaralr finaller yüzünden çok dolu bırakmaz ama haziran sonrası muahkkak gelicem hani sen bana telini yazcaktın bacım unuttun valla :)

kızımın bugün aşısı var,stres yaptım şimdi.aslında dündü ama eşimi bekledim gidelim diye,eşimde iş nedeniyle şehir dışındaydı geç kaldı gidemedik.bugün yalnız götürcem.ateş huzursuzluk yapmaz inşallah.doktor şurup olarak tamol vermişti yavrum tadını beğenmiyor acımsı,çık zo içiriyorum

ay dün yoğurt mayalıcaktım oda kaldı kıslar kısmetse bu gün mayalıcam dün çünkü çağana bebe bisküvisi verdimemmedi yine bende sütümü sağıp içine üç beş bisküvi ezdim öyle verdim öyle eydirdim ay iştahsız çocuk ne zormuş özlem nerlerde taşınıcaktı en son özlem canım kağana bisküvi ilede verebilirsin bak mamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…