inci sağol canım ya bende böle bişi arıyordum,bizim kız bayılıyo poşet sesine...hayır irem süte gerek yok ozaman 100 cc su ile normal mama yapıyorsun ılık üzerine iki çay kaşığı yoğurt ile mayalıyorsun sıkıca sar 4 saat beklet sonrada 2 saat dolaba koy beklsin al sana yoğurt yalnız mama ile yapaılan accık sulu oluyormuş tadına bakıcaksın tututp tutmadığını anlamak için
kıslar size oyuncak tavsiye edeyim mini kitap oyuncak çok süper biz iki ay ardaık eşim dün anca bulmuş soobede tiny love nette vardır zaten fisherin de var çiftlik havanları diye geçiyor eleriyle hem sayfaları çevirsibler hemde poşet sesi gibi ses var ağzınada alabilir güzel bişey bakın isterseniz
başakçım 6.ayda sonra cicibebeyi istersen verebilirsin,ikisinin karışımı ağır gelmiş olabilir canım...kabızlık içinde sabunun yumuşak kısmından tırnağınla bi parça al ve üzerine yağ damlat sonra bu parçayı poposundan parmağınla içeri doğru ittir,içine gittiğinden emin ol ama.ve hemen bezini kapat ,dakkada yapıyorlar çünki,bi çeşit lağman yani.ben mecbur kaldığım için 2-3 kere yaptım bizim kıza,bağırsakları tembelleştirdiği için sürekli yapmamak lazım ama..kızlar
kerem doymuyor diye dün acele marketten eti cici bebe alıp şeftali suyuyla vermiştim.meğer eti cici bebenin içinde şeker varmış kimbilir başka neler vardır bakmak sonradan geldi aklıma ..ah kafam ah ..yavrum kabız oldu iki gündür yapamıyo çok uğraşıyo ama olmuyo(((
ne aptalim ya..eşime sordum verme dedi bende gizli vermiştim şimdi söyleyemiyorum da ..
ben burda gözüküyordum ama yoktum ütü işini hallettim.hoş geldin nohcoy.
çokkk teşekkürler cnma.s.
ellerine sağlık
bu arada bebeğim kız ismi fatma ebrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?