2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya hakkatten iştahsız bebekle uğraşmak çok zor.. ya sütüm yok, amam yapıyorum yemiyo, bebe bskvsi veriyorum yemiyo.. ama ben kafayı yicem...

malesef o dert bizdede mevcut canım. nedeni bilmiyorum bu aylarında olan normal bişeydir belki diye avutuyorum kendimi.
başka bebekler meme diye ölürken benimki memeden nefret ediyor.
biberondan ayran falan içirdim nasıl bayıldı eşimde adanalı oo kan çekiyor yanına bide kebap ver tamamdır işte bunu istiyor diyo :roflol:
şaka maka doktora sorsakmı bu ay hiç kilo almayacaklar bu gidişle... kaka bile yapmadı dün benneyaptımki

sağol inaysa.bende yoğurt mayalıycam.eşime günlük pastorize süt al dedim.siirtte nerde bulucaz dedi.şimdi ne yapsam diye düşünüyorum.bir fikriniz varmı kızlar?açık süttende korkuyorum.

siirtte niye yok cnm marketlerde falan yok mu? illa günlük olması da gerekmiyor zaten açık sütten iyidir.

slm kızlarr
bizdede var iştahsızlık ama zorlaya zorlaya takviyeli falan yediriyorum bebebüsküvisine bende başladım bizimki yiyo ve kabızlık yapmadı bizde.duru doğduğundan beri kabızlık sorunu çeken bir bebek ama dört gün önce bebe büsküvisine basladım günde 3 kez yapmaya başladı valla bende şaşırdım neden diye.bizde ters tepti galiba.

ya cnm ne güzel ayran içmiş. benim teyzemin oğlunun kızı oldu eşi sezeryanla doğum yaptı sütü gelmedi doğduğu günden itibaren biberonda ayran verdiler.. süt yerine mama yerine hep ayran içti:)

Sanırım bizimkide bu ay hiç kilo alamıcak zaten geriden gidiyoduk artıkın hepten geride kalacağız. bizimkide iki gündür kaka yapmadı. Son 1,5 haftadır kakası katımsıydı.. nasıl denir bilemedim.. kabız değildi umarım kabız olmaz...

ben bi yemek koyim ocağa bide kızın ütüsünü yapıp gelim size ii muhabbetler.dünür görmedim sanmaa ordasın

damatta iyi cnm tam gaz yaramazlığa devam:)

ya cnm ne güzel ayran içmiş. benim teyzemin oğlunun kızı oldu eşi sezeryanla doğum yaptı sütü gelmedi doğduğu günden itibaren biberonda ayran verdiler.. süt yerine mama yerine hep ayran içti:)

doğduğu günden beri ayran mı :1shok: niye mama vermemişler acaba?

4. aydan sonra düzenler değişiyor eskisi yapmayacaklar tabi katı olması normal kendi yaptığı sürece yani lavman,fitil vs olmadıktan sonra 3-4 gün yapmamaları problem değil

sedakt sen ne bisküvi veriyorsun hero baby mi?
heracımm bisküvinin üstünde 4.aydan itibaren güvenle(!) verebilirsiniz yazınca verdim(

kızlar bi taraftan ütü yapıp bi taraftan zeki müren dinliyorum,allahım ne ses ne yorum....

İNANNA duy beni sen pek bana cevap vermiyosun ama bu kez duyyyyyy
NİL DE OLMUŞTU HATIRLADIĞIM KADARIYLA NOLDU NASIL YAPTI SONRA KAÇÇÇ GÜN SÜRMÜŞTÜ
İMMMMDAATTT
uyuyamıyorda kuzum ..ıkınmaktan

aşkolsun ya ben 3 kere cevap yazdım sana alışverişle ilgili olarak,üzdün beni ha..
nil hala tam olarak yapamıo,bi kere 2 gün yaptı bi de dün kavun yedi yaptı ama biz de anal fissür denilen şey oldu,yani kabız diil,acıyo die tutuomuş kızım..1 ayı geçti düzensizliği:çok üzgünüm:
kavun,zeytinyağ öneririm canım,çookk geçmiş olsun

merhabalar hanımlar:))
unutmuşum yazmayı ama dünürüm yazmış kayısıyı falan ama şeftali kabız yapıo ondandır bence ..

slm cnm pek hamaratsın bende biraz temizlik yaptım yoruldum valla -tatlicadiarzu-
,

yok be canım ne hamaratlığı haftaya bölüyom işte bigün ütü bigün temizlik bigün çamaşır vs ancak öle başka türlü zor duru hanımla

sedakt sen ne bisküvi veriyorsun hero baby mi?
heracımm bisküvinin üstünde 4.aydan itibaren güvenle(!) verebilirsiniz yazınca verdim(

cici bebe veriyorum canım hem muzlusundan hemde sadesinden.ben çoğuna başladım ek gıdaların büsküvi dışında sebze çorbası yoğurt,meyve suyu gibi.

birazccık eski yazılarınızı okudum blgilerimi bende girdim.
bu arada ezra çok şeker berrak kızın patilerini bende yerm Allah bağışlasın.herkese güzel günler diliyorum ama kimsecikler yok sanırım(

ay selamlar bugün dünkü işleri yaptım ay çok yoruldum fırına yemeği anca attım size bir bakim dedim daha çamaşır asılcak çağanınkiler makineye atılcak uyanmadan halledim şunları görüşürük hanımlar zati kimselerde yok galiba

hanımlar slmlar sizlere bilgi verip çıkıcam bugün defneye idrar testi yapıldı iltihabı için normal tahlil temiz çıktı kültürü bekliyoruz oda p.tesi çıkıcak o temizse p.tesi yada salı mesane filmi çekilecek ben yarın sabah çınarcığa gidiyorum pazar dönücem mecbur filmden sonra gidicem inşallah bilgisayarın götürcem ama net bulamayabilirim bu akşam kınayada gidiyorum bi yandan da eşya topluyorum

eğer net bulursam ordan da girerim

herkes kendine ve bebişine çok iyi baksın Allah'a emanet olun sağlıklı huzurlu bi yaz geçirmeniz dileğiyle herkese hayırlı yazlar

defne ve ben herkesi öpüyoruz
hepinizi çok seviyoruz
sizi özleyeceğiz

senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…