ya hakkatten iştahsız bebekle uğraşmak çok zor.. ya sütüm yok, amam yapıyorum yemiyo, bebe bskvsi veriyorum yemiyo.. ama ben kafayı yicem...
sağol inaysa.bende yoğurt mayalıycam.eşime günlük pastorize süt al dedim.siirtte nerde bulucaz dedi.şimdi ne yapsam diye düşünüyorum.bir fikriniz varmı kızlar?açık süttende korkuyorum.
geldim canım burdayım.gelininde ii sayılır bol bol gezdi ama himayemde merak etmee yerimseniben az ateşi vardı düşürdük şimdi uyuyo 4 ay aşılarımızı olduk bugün ondan çıktı sanırım neyseki şimdi daha ii siz nasılsınıs damatta iidir inşallahh
ya cnm ne güzel ayran içmiş. benim teyzemin oğlunun kızı oldu eşi sezeryanla doğum yaptı sütü gelmedi doğduğu günden itibaren biberonda ayran verdiler.. süt yerine mama yerine hep ayran içti:)
ben bi yemek koyim ocağa bide kızın ütüsünü yapıp gelim size ii muhabbetler.dünür görmedim sanmaa ordasın
İNANNA duy beni sen pek bana cevap vermiyosun ama bu kez duyyyyyy
NİL DE OLMUŞTU HATIRLADIĞIM KADARIYLA NOLDU NASIL YAPTI SONRA KAÇÇÇ GÜN SÜRMÜŞTÜ
İMMMMDAATTT
uyuyamıyorda kuzum ..ıkınmaktan
,
slm cnm pek hamaratsın bende biraz temizlik yaptım yoruldum valla -tatlicadiarzu-
sedakt sen ne bisküvi veriyorsun hero baby mi?
heracımm bisküvinin üstünde 4.aydan itibaren güvenle(!) verebilirsiniz yazınca verdim(
malesef canım yapmadı daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?