2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok sevindim nazo,inşallah diğer sonuçlarda güzel çıkarda sizde bi oh dersiniz canım,iyi yolculuklar...

kızıma bugün aşı yaptırdım.çok ağladı içim parçalandı.eve geldik uyudu ağlayarak uyandı.o ağlarken benimde gözlerim doluyor

kızlar demir ilacından sonra kaka kokusu değişirmi ? az önce bi kaka yaptı tahammül edilmiyecek bi kokusu vardı normalmidir? konu iğrenç biraz üzgünüm :)

Elif benim kızımın kakası hep kokuyordu,o nedenle bilgim yok.normalde sadece süt emen çoçuğun kakası kokmaz derler ama kızımın hep kokuyordu.

İNANNA duy beni sen pek bana cevap vermiyosun ama bu kez duyyyyyyım
NİL DE OLMUŞTU HATIRLADIĞIM KADARIYLA NOLDU NASIL YAPTI SONRA KAÇÇÇ GÜN SÜRMÜŞTÜ
İMMMMDAATTT
uyuyamıyorda kuzum ..ıkınmaktan

ya hayatım o bisküviden değildir,kıyamam sıkılma bu kadar..Canım sen devam maması al istersen içine siner belki..Aç kaldımı verirsin

Hayatım maşallah senin melek bayağı boylu göründü gözüme..Siz 5.Aydaydınız sanırım..Benimki daha 62 falan da genetik mi diye düşündüm

kızlar demir ilacından sonra kaka kokusu değişirmi ? az önce bi kaka yaptı tahammül edilmiyecek bi kokusu vardı normalmidir? konu iğrenç biraz üzgünüm :)

Ek besinlere geçtiysen ondan da olabilir Elifcim:mymeka:

çok yoğun koku ishale delalet der doktorumda Allah korusunda onu anlamaya çalışıyorum.
ek gıdaya geçtiklerinde maskelere servet yatırcaz desene :)))

Bu arada arkadaşımın dr u mamayla mayalamayın,piyasada babymıx isimli bir yoğurt varmış ondan verin demişş
Acaba hatun bu yoğurt piyasasında mı yer alıyorrrr yoksa masumane bi teklif mi?
Hangi dr a inanıp madara olucaz..!!!
Ya da anaam babam usulü kafamıza mı göre takılalım
*
Ne halt edelim uleennnnnnnnnnnnnnkötükedihüso

ek gıdaya başladıysan olabilir,doktorum benim yediğim içtiğim şeylerden kaynaklanabileceğini,ayrıca ben soğuk aldığımdada kakasının kokulu olabileceğini söylemişti,tabi bide ishalde.

dövdün beni ayak üstü lajo :))))) saol cnm cevabın için

Yok canım ya rica ederimgamyoncuiremsu
Bizde de o şekil olmuştuda ondan şeyettim..Kavanoz maması vermiştim elme armut ,bilumum sebzeler..bayılcaktım kokudan
ya da ishal oldu ben farkettmedim
eğer öyleyse yuh bana..çünkü kaka sulu ve kokuluydu ,ben sallamadım..
Aman Elifcimmm büyüyolar işte bacım gül gibi kokacak değil ya ..Kaka dediğin b..k gibim kokar iştealkisalkisalkis

ek gıdaya başladıysan olabilir,doktorum benim yediğim içtiğim şeylerden kaynaklanabileceğini,ayrıca ben soğuk aldığımdada kakasının kokulu olabileceğini söylemişti,tabi bide ishalde.

1-2 çay kaşığı meyva püresi yemiştim akşamda ben kuru fasulye yeniştim ondan bombardıman oldu demekki :roflol:

nazo ne güzel temiz cıkmıs tahlillerin iyi yolculuklar iyi eglenceler şimdiden....
inci ne yemegi yaptın fırında lajooooooo nickinin anlamı ne

hehehe :roflol: haklısında işte pinpiriğe bağladım olayı iyice

ben 1-2 çay kaşığı vermiştim onun etkisi oldu sanırım. yoksa biz daha sadece anne sütü devrindeyiz çok şükür :) sağolun kızlar ilginiz için :)

nazocum sevindim işallah diğer sonuçlarda ii çıkar şimdiden iyi yolcukluar iyi tatiller arada bağlan kıs özleriz seni
monte karnıyarık canım :)
talyacım tiny love yada fisherın oyuncaklarında var dur linkide bulup gösterim canım

kızlar makina olmadan göğsünüzden süt çıkarabiliyormusunuz.ben bikere denedim ama pek çıkmadı :) sütüm varmı yoku diye bakiyim dedim sma 2 çay kaşığı kadar anca çıktı.

ay talyacım linki yapıştıramıyorum pc de sorun var galiba fisher price mini çiftlik kitap diye gir birs ürü yerde çıkıyor eğer netten alışveriş yapıyorsan e bebekte hepsiburadada falan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…