hanımlar slmlar sizlere bilgi verip çıkıcam bugün defneye idrar testi yapıldı iltihabı için normal tahlil temiz çıktı kültürü bekliyoruz oda p.tesi çıkıcak o temizse p.tesi yada salı mesane filmi çekilecek ben yarın sabah çınarcığa gidiyorum pazar dönücem mecbur filmden sonra gidicem inşallah bilgisayarın götürcem ama net bulamayabilirim bu akşam kınayada gidiyorum bi yandan da eşya topluyorum
eğer net bulursam ordan da girerim
herkes kendine ve bebişine çok iyi baksın Allah'a emanet olun sağlıklı huzurlu bi yaz geçirmeniz dileğiyle herkese hayırlı yazlar
defne ve ben herkesi öpüyoruz
hepinizi çok seviyoruz
sizi özleyeceğiz
senağlama senağlama senağlama
İNANNA duy beni sen pek bana cevap vermiyosun ama bu kez duyyyyyyım
NİL DE OLMUŞTU HATIRLADIĞIM KADARIYLA NOLDU NASIL YAPTI SONRA KAÇÇÇ GÜN SÜRMÜŞTÜ
İMMMMDAATTT
uyuyamıyorda kuzum ..ıkınmaktan
inci sağol canım ya bende böle bişi arıyordum,bizim kız bayılıyo poşet sesine...
başakçım 6.ayda sonra cicibebeyi istersen verebilirsin,ikisinin karışımı ağır gelmiş olabilir canım...kabızlık içinde sabunun yumuşak kısmından tırnağınla bi parça al ve üzerine yağ damlat sonra bu parçayı poposundan parmağınla içeri doğru ittir,içine gittiğinden emin ol ama.ve hemen bezini kapat ,dakkada yapıyorlar çünki,bi çeşit lağman yani.ben mecbur kaldığım için 2-3 kere yaptım bizim kıza,bağırsakları tembelleştirdiği için sürekli yapmamak lazım ama..
kızlar demir ilacından sonra kaka kokusu değişirmi ? az önce bi kaka yaptı tahammül edilmiyecek bi kokusu vardı normalmidir? konu iğrenç biraz üzgünüm :)
dövdün beni ayak üstü lajo :))))) saol cnm cevabın için
ek gıdaya başladıysan olabilir,doktorum benim yediğim içtiğim şeylerden kaynaklanabileceğini,ayrıca ben soğuk aldığımdada kakasının kokulu olabileceğini söylemişti,tabi bide ishalde.
Yok canım ya rica ederimgamyoncuiremsu
Bizde de o şekil olmuştuda ondan şeyettim..Kavanoz maması vermiştim elme armut ,bilumum sebzeler..bayılcaktım kokudan
ya da ishal oldu ben farkettmedim
eğer öyleyse yuh bana..çünkü kaka sulu ve kokuluydu ,ben sallamadım..
Aman Elifcimmm büyüyolar işte bacım gül gibi kokacak değil ya ..Kaka dediğin b..k gibim kokar iştealkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?