2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar makina olmadan göğsünüzden süt çıkarabiliyormusunuz.ben bikere denedim ama pek çıkmadı :) sütüm varmı yoku diye bakiyim dedim sma 2 çay kaşığı kadar anca çıktı.

benim makinam yok canım hani şu plastiklerden avrya ondan vardı dün deniyim biberonla içer olmadı diye sağmaya kalktım 1 damla bile gelmedi ki zaten eskide taş gibi olan göğüslerim şimdi poşet gibi :roflol: elle sağıncada 1 çay kaşığı belki çıkar ama çok canımı yakıyor.

ay yoğurdu mayaladım bakalım mama sanki sıcak gibiydiya hadi hayırlısı iremcim ben çönceleri çıkarıyordumda artık çıkmıyor canım süt azaldı çünkü

elifçim bildircem merak etmeyin valla arzum bana bedava verseydi yeriydi makineyi aldığımdan beri duymayan kalmadı ne gevşek ağızlı hatunum kaydirigubbakcemile3

ooooo emel hanım gezmelerden geldin demek:))))))

geldim canım ama ben buluşmadan sonra onat'ı doktora götürdüm o yüzden yoksa bu saate kadar oturmadık saat 3 de ayrıldık birbirimizden, buluşmamaız çok güzel geçti durusu çok tatlı hoş ece desen bir içim su maşallah dünürü olmayan erkek annelerine duyurulur :)))
bizimde bugün 5. ay konrtrolümüz vardı oğluşum 7890 gr olmuş bu ay sadece 375 gr almış dr 15 gün sonra tekrar tartaalım eğer yine az ise ek gıdaya başlarız dedi

makinayla nekadar sütüm çıkar çok merak ediyorum ama makina lazım değil bana.sadece merak benimkisi,eşim alalım dedi ben aldırmadım.

ekinsu,benim kızımda 1 ayda 400 gr almıştı.dr 15 gün sonra getirin tekrar tartalım dedi.15 günde 300 gr alması lazım dedi.hatta yavaş yavaş ek gıdaya geç dedi.bende püre veriyorum.1 kez mama verdim.çorba yaptım sevmedi.bakalım yoğurt mayalıycam tabi süt bulabilirsem.

kahvaltı mamaları oluyorya pekmezli muzlu onlardan stok yaptım gelen numunelerle :)))))) verdim ama tükürüyor en son üstümü batırmıştı ek gıda geçiş döneminde çok zorlancam
siz zorlandınızmı irem in annesi ?

meyve püresini seviyor.bazen bizim içtiğimiz çorbalardan tattırıyorum birazcık alıyor ama ona özel yaptığım tuzsuz,baharatsız çorbayı verince beğenmedi,kustu.dün mama aldım.sütüm olmayınca veririm diye,ondan 45 ml içti.sadece püreyi seviyor.doktor yoğurt dedi günlük pastorize süt bulamadımki yapiyim

merhaba herkese.nasılsınız

bende bugün çok yorgunum.kk da girince mügenin topiğine takılıyorum.

ekinsu buluşma fotolarını eklesenize bizde merak ediyoruz vallahikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…