2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu akşamda kimseler yok galiba ben giderim az sora yazarda yazarsınız arkamdan huuu millet nerdesiniz

Montecim benim nick şölekiii ,sanatsal bişi..Çok ünlü bi tablo ismi..Mona Lisa..Fransızlar bu Ünlü hatuna Lajoconde diyorlar..Bana sormasan üzlücektim ciddenmirmirmirmir

ben kendimize 3 lt süt mayalıyorum akşamdan kaynatıp ılıyınca bir çay bardağı yoğurtla mayalayıp sabaha kadar iyice sarıp bekliyorum sabahta hiç açmadan direk dolaba atıyorum tencereyi 4 beş saat beklet taş gibi yoğurt oluyor :teytey:

ekinsu maşallah onata genel kilosu iyi bence doyuyorsa ağlamıyorsa sorun yoktur
yok canım ağlamıyor doyuyor , geçen ay dan bu yana ilk 10 gün pek emmemişti gece uyurkende çok ağlıyordu hatta yer değişikliğindendir demiştik memeyide reddediyordu şurda son 20 gündür emiyor sanırım ondan az aldı doktorda o yüzden 15 gün daha izleyelim dedi
merhaba herkese.nasılsınız
bende bugün çok yorgunum.kk da girince mügenin topiğine takılıyorum.
ekinsu buluşma fotolarını eklesenize bizde merak ediyoruz vallahikaydirigubbakcemile5

bende çok yorgunum balımcım, yatsammı diye düşünüyorum , fotoğraf çekmedik hiç aklımıza gelmedi aslında toplamda 1.5 saat oturduk anlamadan geçti ondan unuttuk sanırım

Aman ınaysa..Senden herşeyi beklerim ben valla.Becerikli hatunsun..Bebek kucakta pasta börek yapan da sendin zaten..Al işte.Gel de kıskanma..4 kere dnedim günlük sütle...Dört dörrttttttttt!!!benneyaptımki
Ama nolduuuu...TUTMADIIIIIIIII..
sEN NASIL TUTTURUYON BAKıMMMMM:1no2:

a bilmiyodrum demek müge anlının topiğide var vay be baya izlenen bir program ozaman ben hiç izlemedim bak merak ettim şimdi

lajocum valla köyde büyüdüm ben her şey olmuyor markette falan zaten markette yoktu küçük bir bakkal dükkanı çoğu şeyi kendin yapacaksın orda turşumu salçamı falanda ben kendim yaparım yazdan her yıl

kıs nazar etme bak tutmaz yoğurtlarım senden bilirim ha :) acaba iyi sarmıyormusun canım birde mayalarken accık sütten bir parça al yoğurda karıştır ondan sonra o karışımı süte dök

kıs nazar etme bak tutmaz yoğurtlarım senden bilirim ha :) acaba iyi sarmıyormusun canım birde mayalarken accık sütten bir parça al yoğurda karıştır ondan sonra o karışımı süte dök

HAYATIM NORMAL AÇIK SÜTTEN TUTTURUYORUM AMA MARKETLERDEKİ GÜNLÜK SÜTTEN OLMUYOR..HANİ SAĞLIKLI OLCAK YAÇok üzgünüm çoook BELKİ DE İYİCE SARAMIYORUMDUR DOĞRUSUN

balım teraziyim ben

İYİDİR TERAZİLER BENİM KOCAMDA TERAZİhihoyyyt

Aman kıyamammmm..yok kız.. sana nazar boncuğu takayım.. bi de helalinden tüküreyim..pu pu puuuuu MAŞŞŞALLLAHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…