balım senin minik ne güzel çıkmış maşallah yakışıklıya
balım mügenin topiği ne kıs anlamadım valla
yok canım ağlamıyor doyuyor , geçen ay dan bu yana ilk 10 gün pek emmemişti gece uyurkende çok ağlıyordu hatta yer değişikliğindendir demiştik memeyide reddediyordu şurda son 20 gündür emiyor sanırım ondan az aldı doktorda o yüzden 15 gün daha izleyelim dediekinsu maşallah onata genel kilosu iyi bence doyuyorsa ağlamıyorsa sorun yoktur
merhaba herkese.nasılsınız
bende bugün çok yorgunum.kk da girince mügenin topiğine takılıyorum.
ekinsu buluşma fotolarını eklesenize bizde merak ediyoruz vallahikaydirigubbakcemile5
teşekkürler seda.nbr kayıptınya epeydir
ii cnm yazlıktaydım 5 gün oranın eşyalarını yerleştirdim temizliğini yaptırdım oturur hale getirdim geldim gidicek eşyaları toparladım kısmetse yarın gidiyorus artık cnm.bikaç güne kadarda net bağlancak oraya ayrı kalamıyom sizden bağamlılık yapıyonus:1closedeyes:
teşekkürler seda.nbr kayıptınya epeydir
ii cnm yazlıktaydım 5 gün oranın eşyalarını yerleştirdim temizliğini yaptırdım oturur hale getirdim geldim gidicek eşyaları toparladım kısmetse yarın gidiyorus artık cnm.bikaç güne kadarda net bağlancak oraya ayrı kalamıyom sizden bağamlılık yapıyonus:1closedeyes:
ohhh ne güzel.sana iyi tatiller.kk gerçekten bağımlılık yapıyor bende birgün bakmazsam birşeyi eksik yapmışım gibi hissediyorum
kıs nazar etme bak tutmaz yoğurtlarım senden bilirim ha :) acaba iyi sarmıyormusun canım birde mayalarken accık sütten bir parça al yoğurda karıştır ondan sonra o karışımı süte dök
balım teraziyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?