2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amanda aman çıstak çıstak dünürüm gelmiş naber duygucum görüşemiyoz artıkın ayran içip ayrımı düştük yoksam sen gelinimi kaçırıyonmu benden şüphelendim bak şimcik sengözlerimebaksanab

ya geçen biri diyordu un helvası çok süt yaparmış denicem diye ay denedimi acaba kimdi hatırlıyonuzmuı un helvası süt yaparmııııııııııııııııııııııı

konuyu toplam 6 kullanıcı okuyor 5 kayıtlı 1 misafir sevgili misafir gelde sohpet edelim aha bizim hatunların konuşacağı yok

slm arkadaslar ii aksamlar herkese inaysacim bi oyuncaktan bahsetmissin
bana tam ismini verebilirmisin yada resmini yollayabilirmisin bende almanyadan arastirim fisher zaten burdada meshur yavas yavas oyuncaklar almaya baslamak istiyorum a.s.

canım fişher price mini çiftlik hayvanları kitabı diye geçiyor nette bak hemen heryerde var

buarada tiny love ın çekince titreyen kuşları balıkları falanda var onlardanda alabilirsin biz baya önce almıştık ondan elleriyle çekiyor çağan şuanada ve çekince titreyeceğini bişliyor zaten bu oyuncaklar bebeklere neden sonuç ilişkiside kurduruyormuş

dünürüm şimdiden alıştırıo damadımı okumaya,bravo:))
ya bu arada ben bu yaz domates alıp kışa saklamak istiorum dünürcüm bana bi ara anlatır mısın nası yapılır??
nazo ii tatiller:)
sedacım sana da :)
bakalım eylülde bizim tatil o da gidebilirsek

slm kızlar yeni smileyler eklenmiş bakın tukrbayragi vereliniortak

yok canım ya saat 3 de kalmışım ben..
soona gezdim :))
senin bu kız hiç uyumadı bugün,çok yoruldum valla..
bu arada nil de bu ay 500 gr almış dr ve ebe bizim beklediğimiz bu dediler??
ay kızlar burdan yazarkende ifade seçebiliomuşuz,şimdi gördümkaydirigubbakcemile3

hahha bizde de tırtılı var nil de çekio:içelim:delikafadulden

seda yazlık nerdeydi kıs bauarada onu sorcaktım az önce unutmuşum :)

yazlık şarköyde canım

saol canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…