sedakt o zaman sana şimdiden iyi yolculuklar diliyimde sonra unuturum falan
ohhh ne güzel.sana iyi tatiller.kk gerçekten bağımlılık yapıyor bende birgün bakmazsam birşeyi eksik yapmışım gibi hissediyorum
tşk ederim cnm
hayır irem süte gerek yok ozaman 100 cc su ile normal mama yapıyorsun ılık üzerine iki çay kaşığı yoğurt ile mayalıyorsun sıkıca sar 4 saat beklet sonrada 2 saat dolaba koy beklsin al sana yoğurt yalnız mama ile yapaılan accık sulu oluyormuş tadına bakıcaksın tututp tutmadığını anlamak için
kıslar size oyuncak tavsiye edeyim mini kitap oyuncak çok süper biz iki ay ardaık eşim dün anca bulmuş soobede tiny love nette vardır zaten fisherin de var çiftlik havanları diye geçiyor eleriyle hem sayfaları çevirsibler hemde poşet sesi gibi ses var ağzınada alabilir güzel bişey bakın isterseniz
buarada tiny love ın çekince titreyen kuşları balıkları falanda var onlardanda alabilirsin biz baya önce almıştık ondan elleriyle çekiyor çağan şuanada ve çekince titreyeceğini bişliyor zaten bu oyuncaklar bebeklere neden sonuç ilişkiside kurduruyormuş
seda yazlık nerdeydi kıs bauarada onu sorcaktım az önce unutmuşum :)
dünürüm şimdiden alıştırıo damadımı okumaya,bravo:))
ya bu arada ben bu yaz domates alıp kışa saklamak istiorum dünürcüm bana bi ara anlatır mısın nası yapılır??
nazo ii tatiller:)
sedacım sana da :)
bakalım eylülde bizim tatil o da gidebilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?