2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm hera bende yeni gördüm canım :)
lajocum bende bol su içemiyorumda napıcaz artık bilmiyorum ya ben 1 yaşına kadar emsin istiyordum hep altı aylıktan sonra bbeler memeye düşkün oluyorlarmış tüm umudum o
dünürcüm maşallah geinime zaten çıtı pıtı o birde hareketli yediğini yakıyor demekki kilo almaz o kolay kolay ha birde yazdan domates saklıcakmışssın anlatırım ayıpsın ptalıcan falanda fasüğlye falan herseyi at dolaba kışın çıkar çıkar ye

he valla kışın büyük kolaylık

aa fasülyeyi de isterimhihoyyyt
ya nil çıtı pıtı olsunda boyu kısa olmaz di mi,biri beni bilgilendirsin çok tırsıorumbenneyaptımki
bu arada çorbam beğenildi,havuç,kabakkaydirigubbakcemile3

şişt dünür gelinimi de sok denize bende batuhanı sokcam bakalım ne yapcak buz gibi su:)

duygu bende bugun patates,bezelye,domates,maydanoz ve 1 tatlı kaşığı pirinç koydum iyi oldu. pişince vermeden önce 1 çay kaşığıda z.yağı koydum

duygu bende bugun patates,bezelye,domates,maydanoz ve 1 tatlı kaşığı pirinç koydum iyi oldu. pişince vermeden önce 1 çay kaşığıda z.yağı koydum

elinize sağlık efendim,ben de deneyeyim patates hariç malum kaka derdimiz bitmedi:çok üzgünüm:
maydonoz nası yapışmadı di mi hiç,ben ankarada başımıza gelenden soona birscık tırsak oldum:tomato:

ınannacım Nil şu an kaç cm?Aynı endişeleri yaşıyoruz sanırım..Gerçi millet neler yaşıyor biz boy pos uğraşıyosda işteCADIARZU

Büyük bi evim olunca ilk alcağım şey dev gibim bir derin dondurucu..Bu üst bölme bana yetmiyor kızlar ya..Yaz aylarında herşeyi basmak istiyorum..Zaten Ocak da doğurduk,kendimiz bile ne yiyceğimizi şaşırdık

şu müge anlının sayfası nere yaw merak ettim?
ben şimdilik kaçıorum kızlar kocişe yemek hazırlayayım ,işallah gene geleceğim..

elinize sağlık efendim,ben de deneyeyim patates hariç malum kaka derdimiz bitmedi:çok üzgünüm:
maydonoz nası yapışmadı di mi hiç,ben ankarada başımıza gelenden soona birscık tırsak oldum:tomato:

yok cnm zaten 2-3 parça attım süzgeçten geçtiği için parçalanıyor. yarında yoğurt çorbası yapayım diyorum ama sadece yoğurt ve pirinç olur herhalde içinde

bu arada kaka sorunu demişken batuhanda 1 aydır 2-3 güne bir yapıyor ama müdahalesiz

bu arada kaka sorunu demişken batuhanda 1 aydır 2-3 güne bir yapıyor ama müdahalesiz

benim kız da geçen ay 3 günde 1 istikrarlı yapardı..Biz önceleri 3.günü beklemez habire yavrumun kıçına fitil sokardık..Beklemek gerekiyomuş..Ama kaka yapmadığı ayda güzel kilo almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…