2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla gülümsemeye çalıştım armut gibi Şeniz şeniz aaaa..Ağız tadıyla bi öpücük yollayamadım beeeee..Bi daha öptüm

komsunun kızı var batuhanla 10 gun var aralarında o sormus ebelere normal artık böle olması demiş. bende doktora sormuştum müdahalesiz yapıyorsa 5 gün bile yapmayabilir demişti.

iyi akşamlar.......hihoyyyt
bir kaç gündür bakamıyorum.. oğlum iyileşti sonunda canım benim ya okadar kötü öksürüyordukii çok şükür düzeldi... Allah kimsenin çocuğuna hastalık vermesin...
basit bi hastalıkda olsa çok üzüldüm etkilendim yaa alla beterinden saklasın

çok sevindim reyhancım,allah başka elem vermesin...onlar bizim kıymetlimiz canımız ,kızlarım hasta olunaca inan bende hasta oluyorum....

iyiyiz talya sen nasılsın?

reyhan geçmiş olsun. Allah bütün bebişlerimizi korusun sağlıklı uzun ömür versin inşallah

iyidir kızlar,mutfağa giricem yarın geceki misafirlerim için mamalar hazırlamam lazım ama önce size bi bakıyım dedim...

kızlar,ben kaçtım görüşürük belkim ilerleyen satlerde....

uyumusum yeni kalktım nerdesiniz kızlar niye kimse yokCADIARZUbir misafir birde ben:1shok:

iyi geceler arkadaşlar diyeceğim de kimsecikler yok zaten ben geldiğimde kimse kalmamış oluyor kendimi yapayalnız hissediyorum ben hep saat 2 lerde geldiğim için normal kimsenin olmaması
inaysacım un helvası sormuşun onu diyen bendim de un kurabiyesi demiştim çok bir fark göremedim her zamanki gibiydi sanki sütüm yine de bir de sen dene istersen bir de ben sağmadığım için çok farkedemiyorum neyse bende çıkayım yarın görüşürüz inşallah

günaydın hanımlar... cumartesi cumartesi kuzum beni yedide ayağa dikti... Of cnm çok sıkkın. Ne süt var ne de kızın iştahi.. Aptamil, bebelac, herobaby üçünüde denedim yemiyo.. Herobaby nin üç çeşitinide denedim yediremedim...Bu kız açken daha uzun uyuyor... Dün akşam 5 saat uyumadı 10 da zorla uyuttum. Gece telefonu kurup 4:30 da kalkıp emzirmesem hiç uyanmıcak... ve o saatten beri emmedi desem yeridir.. azcık emdi ama iki dakika bile sürmedi..

Ya pazartesi doktoramı gitsek ney. çok iştahzı bu kız. ya kızlar aç olsa ağlar diyo bazıları. Hıç ağlamıyoda...

günaydın hanımlar biz de erkenciyiz bugün.benim oğlum da gece geç yatmasına rağmen sabah 8 de uyandı.gece 2 kere uyandı son kalkışında bas bas bağırdı dakikakalarcaçok zor uyumaya başladı hep böyle huysuzluk yapıyo sizde böyle bişey oluyo mu.4.ayımızı bitirdik diye mi böyle acaba.çocuğun huyu değşti.

yok cnm biz sadece gündüzleri ağlayarak uyanıyoruz oda uykusunu alamadığı için... ay herkesin ayrı bir derdi var. ne zormuş bu annelik...

ilk 6 ay sadece anne sütü vereceğim diyodum ama 4. ayı bile zor bitirdik....

neyse ben kaçar kuzumun uykusu geldi. aç aç uyuyacakmış...

günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları bende bu sabah uyurum oğlanı babasına bırakırım dedim babası sadece yarım saat baktı kustu diye geri getirdi üstünü değiştik oğlanın sonra babanın işi çıktı gitti banada uyku yine hayal oldu

pembecim bizimki de aynen dediğin gibiydi 4. ayı bittikten sonraki ilk 10 gün geceleri birden ağlayarak çığlık çığlığa uyanıyordu biz şehir dışına çıkmıştık ondan diye düşündük ama evdede yaptı bir kaç kez sanırım geçiş dönemi :))) her gün huyları değişiyor yeni şeyler çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…