2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlar hanaımlar güzel bir hafta sonu geçirelim işallah :) tost m akinesine tost attım bun sabah kahvaltrı hazırlanmamış bir karnımı doyurup gelim

günaydın kocam hazırlıyo kahvaltıyı bir takılıyım dedim size birazdan da pazara gidicem ben bakarım dedi nedense son günlerde pek bir iyi aman nazar degmesin inaysa nasıl oldu yogurt kaç liraya aldın makineyi.....ben 10 gündür metin e elma suyu veriyorum 1-2 kasık derken yarım cay bardagı içiyo acaba seftali suyu versem içer mi kestane kebap acele cevap

inci filiz merhaba nasılsınız ohh bakıyorum keyifler yerinde aman Allah bozmasın kocişler kahvaltı falan hazırlıyor ne güzel , filiz şeftali suyunuda içer bence ama belki kabızlık yapar şeftali o tip sorununuz varsa ona göre ver bence

incicim nihayet sana sıra gelmiş ama hala fifoşa sıra gelmemiş anladınız siz onu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

monte makine 59 ytl ye almış bizim herüf :) hem makşinede mayaladım hemde elle iki yere yani elle olan daha sulu oldu makinede olan biraz daha koyuca ama ben mamayla mayaladım arkadaşlar buda normal miş tadına baktım yoğurt makinede olnada hafif plastik kokusu var bir iki kullanımda geçer diyolar bakalım biride üzerine jelatin kapat mayalarken dedi evde yoğurt mayalarım iyide yaparım diyen almasın bance ama pek beceremem hergün yapması zor gelir bana diyen alsın

Günaydın herkese
dün misafirlerim vardı koşturmacayla geçti bi ara bebek uyutucam bahanesiyle geldim şöyle bir baktım neler yapıyosunuz diye bugün de Efe'nin doktor kontrolü var bakalım kilosuna ne dicek???!!!!

sanırım artık ek gıdaya geçeriz, zaten elma veriyodum .. bu arada verdiğinzi meyveleri sebzeleri nasıl yıkıyosunuz ben yeni çıkan ex-sir kullanmaya başladım , meyve ve sebzelerin üzerindeki tarım ilaçlarından her türlü kimyasallardan arındırıyomuş. zaten hemen alır almaz bi deney yaptım bi ex-sir bi tane de sirkeli su yaptım içine birer tane elma attım ay görmeliydiniz arındırıcılı suyun üzerinde siyah bi yağ tabakası oluştu.. inanamadım

emel bir beni görmüyosun sizi bu hala ben getirdim:)))))))))
neyse seftali alıyım da salı kontrol var sorarım doktora ben pazara gidiyorum terlik eşofman altı birde badi alcam gelcem bizim pazar cok güzel beklerim sizleri de
ben alırım yogurt mk.nesinden günkük yemegi anca ögrendim yogurt beni aşar kapasite yok bende

pazarınız nerde bizde gelelim valla, belki pazarda karşılaşırız aaa sendemi pazardaydın deriz birbirimize hani kadınlar karşılaşırlar ya saatlerce durdukları yerde muhabbet ederler bizde onun gibi :roflol::roflol::roflol:

emelcim bende baktım sna sıra gelmedi aman monteyi gördüm ya yeter o yoksa çenesinden durulmazdı dimi amamirmirmirmir

kızlar dokturun 5. ay kontrolümüzde dediklerini anlatayım size bilgi amaçlı belki faydası olur

artık yüzüstü yatarken sırtüstü yada sırtüstü yatarken yüzüstü dönebilir bunu yapıyormu
bir eliyle tuttuğu bir şeyi diğer eline alabiliyor mu
elindeyken yere düşürdüğü şeyi takip edip yere bakabiliyor mu
kıkır kıkır gülüyormu
çok hafif sese çıtırtıya tepki veriyormu duyuyormu
artık arkasına destekle oturmaya başlayabilir dedi
bir sonraki ay için göz muayenesi yaptırın öyle gelin dedi
artık 4. ay aşılarını olduğu için denize girebilir dedi
6. ayın sonuna kadar hedefimiz anne sütü ama 15 gün sonra tekrar tartalım az kilo almış ise ek gıdaya başlıcaz dedi buda kötü bir şey değil üzülmeyin dedi çünkü Onat 375 gr almış bu ay

Son düzenleme:
günaydın herkese.umarım herkesin haftasonu iyi geçer.dün aşı yaptırmıştık,gece kızım biraz ateşlendi,kalktım soyundurdum şurup filan verdim,neyseki çok ateşlenmedi.aşı yerinin etrafıda baya kızarmış.

huuuuuuuu nerdesiniz iki laflıcam kimse yok nereye gitti millet heraaaaaaaaaaaaaaaa sen duy sesimi

selamlar
geçmişe bakim biraz dedim ama, o bile bitmedi daha.
saat 2 de rotarix aşısı var bizimkinin, hazırlanmamız gerek. kaç gr aldığını merak ediyorum

işallah güzel kilo almıştır ayça aşı içinde şimdiden geçmiş olsun canım hava çok gzüel herkes dışarlarda galiba

geçmiş olsun duygucum

fifoş nerdesin sen pazara gitmedin mi?

başak dün gece rüyamda seni gördüm, ağlıyordun demek bir şeye sevineceksin

slmopuyorumnanaktan

bu aralar topik yavaşladı yaz gelince herkes dışarı attı kendini.

ekinsu verdiğin bilgiler için teşekkürler.eymen hepsini yapıyor.demekki gelişimi iyi gidiyor.

merhabar kızlar.bizde bugün dokrora gittik 7870kilo 69cm olmuş ek gıda vermices dedi,6.ayda başlıcakmışız ama bana az geldi..ekinsu naber ?siz doktor bisürü şey söylemiş bizimki sormadan bişey söylemiyo

geçmiş olsun duygucum

fifoş nerdesin sen pazara gitmedin mi?

başak dün gece rüyamda seni gördüm, ağlıyordun demek bir şeye sevineceksin

günaydın...dermişim e napıyım yeni yazıyorum

hayır olsun emelcimm..aslında doğru oldu galiba bugün dr kontrolünden mutlu döndük, kabız olmuştuk ya yaptı kerem toptan yarım kilo kadar vardı abartısız..dr ek bişi verme dedi emzik başlayın dedi..emzikten nefret ediyorum eşimin dırdırını dinliyceme aldık iki tane chiccoya 10tl verdk almadı ucuzu aldı sıpa,onu da tam almış sayılmaz aslan oğlum benim..ama ben dr u dinlemiycem eşim duymasın dinlemiyeceksek niye okadar para veriyoz derama biraz bira tattırcam ben çorba meyve yoğurt ,sonra iştahsız oluo 6. ayı bekleyen bebek diyo biçok anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…