2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durusu calemty maşallah bebeklerineze durusu kıs ne si az geldi maşallah senin kıs bizim oğlanları geçmiş kıs dediğin accık çıtı pıtı olur annesi bakınız gelinim yerimseniben

kereminde maşallahı var onunda kilosu iyi başakcım boşver bende dinlemiyorum bazen doktoru

Doktorlara bakma sen diyorum bende sengözlerimebaksanab
eşimi gıcık etmek için bire bir heleki başkalarının yanında hahayyy..
sende veriyorsun değil mi yavaş yavaş bişiler

kerem e ve eceye masallah metin kontrolu salı...eger hala 6,500 altıysa camdan atlıcam:))))))
emel pazar alt sokakta kuruluyo bir koşu gittim geldim pinponet babasındaydı ben cıkar cıkmaz uyanmıs bir geldim ki baba ogul kafa kafaya vermiş cizgi film izliyolar

bizde güya avm gitcektik kandırdılar beni baba oğul uyuyolar...
kızlar bi iyi bi kötü haberim var aslında ikiside aynı haber
biri diğerinin içinde .lafa bak.dün keremi anneme atıp avm sinema için gitmiştik AMA ben çıldırmış gibi alışverişe dalınca film kaldı neyse next mağzaları kapanıyomuş bu kötü haber ben bayılıyordum bebek cicilerne oranın,iyi haberse %50ye varan:) indirimler var çok güzel şeyler aldım..babanın ocağına bi incir ağacı daha diktik.hatta bugünde gidip birz daha bakıp dün alamadıklarımı alcam çok güzeller ve kalitesi malumm harika
bakın derimopuyorumnanaktan

fifoşcum bi denk gelemdik bugün sen geliyosun ben çıkıyorum ben geliyorum sen çıkıyorsun :roflol:

bizim dr çok iyi dr ama çok detaycı çok inceliyor herşeye tahlil ultrason falan bende geriliyorum çocukta hiçbirşey yok Allaha çok şükür ama sanki varmış gibi her ay bir sürü şey istiyor benimde psikolojim bozuluyor birazda o yüzden değiştiricem 6. ay muayenesine de gidelim sonra başka bir dr bulmuştm ona devam edicem

kızlar nasılsınız,,bebeklerinizin boyusa,kilosuda yerinde maşallah
emel sağolasın canım bilgiler için...filiz benim kızın kilosuda 6,200 canım ama normal dediler bana o yüzden takmıyorum kafaya sağlıklı osun yeter...
bugün eşimle tanışmamın 17. yılı kızlar,ben unutmuşum eşim kutlamak için arayınca hatırladım,seneler ne çabuk geçmiş...eşime ömrümün yarısında yanımda sen varmışsın dedim oda iyiki varmışım iyiki seni tanımışım dedi çok duygulandım utanmasam ağlıyacaktım...:asigim:

akşamada bilmeden misafir kabul etmiş oldum ya neyse,yoksa bi yerlere gitmek isterdim..ben kaçıyorum kızlar çok işim var,sonra görüşürüz....

.CANIM KUTLARIM SİİZİ a.s.

hepimizi kısmet olur inşallah nice 77 seneler birlikte:)
canım dr bize kilo fazla normali beşinci ayda 6600 olması 5. ayda doğum kilosunu ikiye katlaması lazım dedi hatta emzikle oyalayın filan dedi.önemli olan sağlık tabiki çok şükür sağlıklı olsunlarda gerisi hikaye

buldum peh matah bişi değilmiş,offf canım sıkıldı bak şimdi
keşke şaka olsa orda yazılanlar
gerçek olamıyacak kadar acı
gerçi herçekler hep acıdır
hayat ne garip bir hal aldı ya ne acımasız münevver karabulut u hiç unutamıyorum ben mesela yavru
Allah rahmet eylesin gani gani..
annesine babasına sabr versin katilleri gebersin

calemityjane kapanıyormuymuş next senağlama bende aldım gecen hafta batuhana bi kıyamet şey ama sadece kışlık baharlık şeylerde vardı indirim bende kış indirimi diye düşünmüştüm. gerçekten güzel şeyler var kapanırsa üzülürüm

şişt filiz nbr? bir sen birde ben varız bak herkes gezmelerde herhalde.

talya nice senelere eşinle kız sizin ev imarethane gibi talya ya gidiyos yiyos içiyos selin i naz ı seviyos sarkısını misafirler söylüyodur herhalde:)))))))))))))))
hera nbr

iyidir nolsun bizde süslendik püslendik alt sokakta kermes varmıs ona gitcez.... bu arada sirkeli ballı su içtim öööööööööööööhhhhhhhhhhh igrencti tadı ama 2 kilo versem fit olurum azimliyim basarcam

aman maşallah sen hiç bi yerden kalma zati. senın 2 kıloyla fit oluyomuşsun bak kıskandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…