kereminde maşallahı var onunda kilosu iyi başakcım boşver bende dinlemiyorum bazen doktoru
kerem e ve eceye masallah metin kontrolu salı...eger hala 6,500 altıysa camdan atlıcam:))))))
emel pazar alt sokakta kuruluyo bir koşu gittim geldim pinponet babasındaydı ben cıkar cıkmaz uyanmıs bir geldim ki baba ogul kafa kafaya vermiş cizgi film izliyolar
kızlar nasılsınız,,bebeklerinizin boyusa,kilosuda yerinde maşallah
emel sağolasın canım bilgiler için...filiz benim kızın kilosuda 6,200 canım ama normal dediler bana o yüzden takmıyorum kafaya sağlıklı osun yeter...
bugün eşimle tanışmamın 17. yılı kızlar,ben unutmuşum eşim kutlamak için arayınca hatırladım,seneler ne çabuk geçmiş...eşime ömrümün yarısında yanımda sen varmışsın dedim oda iyiki varmışım iyiki seni tanımışım dedi çok duygulandım utanmasam ağlıyacaktım...:asigim:
bizde güya avm gitcektik kandırdılar beni baba oğul uyuyolar...
kızlar bi iyi bi kötü haberim var aslında ikiside aynı haber
biri diğerinin içinde .lafa bak.dün keremi anneme atıp avm sinema için gitmiştik AMA ben çıldırmış gibi alışverişe dalınca film kaldı neyse next mağzaları kapanıyomuş bu kötü haber ben bayılıyordum bebek cicilerne oranın,iyi haberse %50ye varan:) indirimler var çok güzel şeyler aldım..babanın ocağına bi incir ağacı daha diktik.hatta bugünde gidip birz daha bakıp dün alamadıklarımı alcam çok güzeller ve kalitesi malumm harika
bakın derimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?