2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet heracım kapanıyomuş topshop starbucks next bikaç mağza daha hepsi aynı adamınmış zaten arapmış adam :)))bunu niye belirttimse:)
yok canım dün valla kapış kapıştı yazlık kışlık ne ararsan ben hep yazlık aldım zaten bide uzun bi kuyruk bekledim bunlara sahip olabilmek için çok komik ya talan etmişler mağzayı ben geç bile gittim kim bilir sabah daha neler vardı..sanki bedava ya millete bak dedim adı %50 varan indirim ama kendi tam olarak varamamış:))))

ya demek öyleymiş kardeşim şimdi foruma gitti arayım bakalım baksın bişeyler kaldıysa akşama gideyim bende opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar..
talyacım ne güzel 17 sene daha nicelere işallah:asigim:
bu gidişle bizim 4 sene olmayacak valla,ben sinirliyim ya:dilcikar:hem de çokk..
ağzım aft doldu,fırtınaya yakalandım,nil hep ağlak,çook yalnızım çookk..hiç bu kadar aramamıştım annemi..sinirleniorum bi sürrü şeye nile çatıorum daha kötü oluorum bu sefer..
çookk dertliyim..

kız sinirli cadı nile ne çatıyon onun ne günahı var rahatlamaya çalış cnm biraz sıkıntı sıkıntı bi ara bende öyleydim ama ne değişti hiç

iyi akşamlar hanımlar... Kuzum hala uyumadı. babamız maç izliyo netten.. Ben sivalıyım eşim trabzonlu ve bugün ikiside ikincilik için yarışıyor. hangisine dua etsem şaşırdım

Başak kız dünür...nerdeymiş bu next?hangi büyük tüketim sirkülasyonu burası?ay çok felsefik oldu

Canım dünürüm bu sirkülasyon ankamall da 1.katta marks&spenserin yanında
armada da var.bana ankamall daha yakın sana da :))yarın son gün ,
sen nereye gidiyon bakem ..iyi eğlenceler canım benimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…