2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım dünürüm bu sirkülasyon ankamall da 1.katta marks&spenserin yanında
armada da var.bana ankamall daha yakın sana da :))yarın son gün ,
sen nereye gidiyon bakem ..iyi eğlenceler canım benimm...

Hayatım geldim ben ..Aşkım uyuyor.Etiler orduevinde kocalar maç izliyodu..Kadın kısmı da havuzbaşı falan takıldık..Pek bi şarap içesim vardı..Valla vicdan yaptım çok içmedim bi kadeh içtim..çok mu bozarki tadını monte bozar demiş ya..
Diğerlerinin çocukları kocamandı zaten orda burda koşup oynadılarda benim aklım kızdaydı..
DIŞARI ÇIKTIĞIMDAN DA BİŞEY ANLAMIYORUM..Gerçi bugün hoppidi hoppidi göbek de attım..:1hugpuyorumnanaktan

Ben çıkarmıyorum ama nerdeyse 2 aylık bebek vardı yahu..Gerçi bu insanlar orda misafirhanede kalıyolardı belki ama o patırtının içinde minicik kuzu, garip geldi..Bizde var bi bozukluk sanırım

Başakcım ben uyuyayım azcık..çok öpüyom bi dahaopuyorumnanaktan iyi geceler adres için çok teşekkürler..Demek ki habire antares e gidilmeyecek..Çok da güzel tarif hayatım hiç aranmam sağolasın
Bütün online annelere iyi geceler

herkese ii geceler ay öğleden sonra mama sandalyesi almaya gittik toyikiye istediğimiz reng yokmuş sipariş verdik ordan yemek yemeğe ordan kahve içeye geçtik dreken akşam sekizde ancak geldik eve lostu izleyip sezonu kapattık çocuğu banyo yaptır muhallebi yedi,r bu sat oldu şimdi çamaşırlar var toplancak bu arada oğlan banyo öncesi yatağımın üstüne çiş yaptı yarına çamaşır çıkardı bir sürü neyse şöle bir size bakim diye geldim günlük rapoırumuda suındum babası oğlanı uyutmaya çalışıyordu gidip bir bakim hepinize bol sütlü gece diliyorum
az kalsın unutuyordum talyacım nice onyedi yılllara işallah sağlıcakla sıhhatle çocuklarınızla birlikte mutluluk içinde yaşayın opuyorumnanaktan

merhabalar dün akşamdan beri netimiz kesikti şimdi okuyabildim,
teşekkür ederim emel sende çok tatlısın,aylinde valla hemen ısındım
çok memnun oldum tanıştığımıza görüşmek isterim bundan sonra..
eceye talip olcak varsa şimdiden söliim babamız biraz piskopatyasakkelime

tüm bebişlerimize maşallah inaysa ve ekinsu ne bilim önceki aya göre az kilo almış ama genelde böyle sanırım kilo alımı yavaşlıyo,annem diyo boyuna gitmiş uzun boylu olacak anne uzun baba uzun ..ne bilim sağlıklı olsunda tabi ama anne yüreği işte hep bi yedirme merakı içindeyis

günaydınlar herkese güzel bir gün olur işallah hepimize:) dünürüm iyileştinmi başak iyi alışverişler

ana biir ben kamışım benden içeri herkes gitmiş millet sabah sabah nerdesiniz uyanın hadi buyrunnnnnnnnn

Ekınsu maasallah bebegıne. ya bızım kız bana zaten zayıf gelıyordu sımdi senı okuyunca yanılmadıgımı anlıyorum. Her bebek aynı olmaz panıkte yapmak ıstemem ama ama kızımın 5 ayını doldurmasına 5 gun var 15 gun once tartıldı 6300 cıktı. ek besınlere basladım ufaktan. tanısma faslını yapıyoruz . Ama ne bılıyım 300gr alsa 6600 olur 5 aylıkken sanırım ortalama 6900gr mıs. Bıraz kılo sorunu yasıyacagız gıbı gelıyor.

günaydın hanımlar...

Bugün bir öğrenci velisiyle tanışmak için ikindi çayına gideceğiz. Kuzumun keyfi yerinde şimdilik umarım ordada sıkıntı çıkarmazş..

Son düzenleme:
şuraya bak kimseler yok,kahvaltıda çöp oldu
ii gezmeler size:))ben de çıkçam hava üneşli:)
dünürüm fiziken iileştim ama ruhum iice batıo:;((

ay kıyamam kıs sana hele anlta derdini derdini sölemeyen derman bulamaz en azından içini döküp rahatla canım arkadaşım üzme kendini hiç bişey için sadace nili düşün o sana yeter güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…