günaydın...dermişim e napıyım yeni yazıyorum
hayır olsun emelcimm..aslında doğru oldu galiba bugün dr kontrolünden mutlu döndük, kabız olmuştuk ya yaptı kerem toptan yarım kilo kadar vardı abartısız..dr ek bişi verme dedi emzik başlayın dedi..emzikten nefret ediyorum eşimin dırdırını dinliyceme aldık iki tane chiccoya 10tl verdk almadı ucuzu aldı sıpa,onu da tam almış sayılmaz aslan oğlum benim..ama ben dr u dinlemiycem eşim duymasın dinlemiyeceksek niye okadar para veriyoz derama biraz bira tattırcam ben çorba meyve yoğurt ,sonra iştahsız oluo 6. ayı bekleyen bebek diyo biçok anne
maşallah...dimi ama ha bu arada kerem de 7910gr olmuş 66cm
.CANIM KUTLARIM SİİZİ a.s.
hepimizi kısmet olur inşallah nice 77 seneler birlikte:)
canım dr bize kilo fazla normali beşinci ayda 6600 olması 5. ayda doğum kilosunu ikiye katlaması lazım dedi hatta emzikle oyalayın filan dedi.önemli olan sağlık tabiki çok şükür sağlıklı olsunlarda gerisi hikaye
talya nice senelere eşinle kız sizin ev imarethane gibi talya ya gidiyos yiyos içiyos selin i naz ı seviyos sarkısını misafirler söylüyodur herhalde:)))))))))))))))
hera nbr
merhaba arkadaşlar..
talyacım ne güzel 17 sene daha nicelere işallah:asigim:
bu gidişle bizim 4 sene olmayacak valla,ben sinirliyim ya:dilcikar:hem de çokk..
ağzım aft doldu,fırtınaya yakalandım,nil hep ağlak,çook yalnızım çookk..hiç bu kadar aramamıştım annemi..sinirleniorum bi sürrü şeye nile çatıorum daha kötü oluorum bu sefer..
çookk dertliyim..
herkese ii geceler ay öğleden sonra mama sandalyesi almaya gittik toyikiye istediğimiz reng yokmuş sipariş verdik ordan yemek yemeğe ordan kahve içeye geçtik dreken akşam sekizde ancak geldik eve lostu izleyip sezonu kapattık çocuğu banyo yaptır muhallebi yedi,r bu sat oldu şimdi çamaşırlar var toplancak bu arada oğlan banyo öncesi yatağımın üstüne çiş yaptı yarına çamaşır çıkardı bir sürü neyse şöle bir size bakim diye geldim günlük rapoırumuda suındum babası oğlanı uyutmaya çalışıyordu gidip bir bakim hepinize bol sütlü gece diliyorum
az kalsın unutuyordum talyacım nice onyedi yılllara işallah sağlıcakla sıhhatle çocuklarınızla birlikte mutluluk içinde yaşayın opuyorumnanaktan
Ekınsu maasallahbebegıne. ya bızım kız bana zaten zayıf gelıyordu sımdi senı okuyunca yanılmadıgımı anlıyorum. Her bebek aynı olmaz panıkte yapmak ıstemem ama ama kızımın 5 ayını doldurmasına 5 gun var 15 gun once tartıldı 6300 cıktı. ek besınlere basladım ufaktan. tanısma faslını yapıyoruz . Ama ne bılıyım 300gr alsa 6600 olur 5 aylıkken sanırım ortalama 6900gr mıs. Bıraz kılo sorunu yasıyacagız gıbı gelıyor.
şuraya bak kimseler yok,kahvaltıda çöp oldu
ii gezmeler size:))ben de çıkçam hava üneşli:)
dünürüm fiziken iileştim ama ruhum iice batıo:;((
kıs talya 17, yıl hatırına senin kociş ne hediye almış hele anlat bakalım
Talya cım nice senelere..Biz de mutlu mesut deviririz inşallah seneleri..
Kızlar çok acil cvp.Panikteyim dr kapsama alanı dışında..Verem aşısını olduğu sol kol kırmızı ve sert şiş..Öyle abartılı değil ama büyük bi sivilce çıkmaya çalışıyomuş gibi..E biz bu aşıyı olalalı nerdeyse 2 ay oldu bu neki şimdimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?