2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim ve misafirin dışında kimse yok topikte ana bugün topikte resmi tatilde benimmi haberim yok yaa

inaysa ben varımopuyorumnanaktannaber opuyorumnanaktanoğluşun nasıl?uzun zamandır takip edemiyorum bensenağlama

merhaba dicem ama kimseler yok.

bizde eşimin amcasıgilde kahvaltıdaydık.eşimin işi çıktı pazar pazar yine evde oturmak düştü bana sinir oluyorum ne güzel deniz havası var bugün ama gidecek kimse yok of ya of.bende çok sinirliyim inanna gel beraber dertleşekmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

merhaba kızlar iyi pazarlar,inaysa bizimkide yoğurdu ilk verdiğimde yüzünü buruşturuyo ama sonra alışıyo tadına daha yokmu der gibi bakıyo:icecream:

başakçım gözün aydın canım:))):teytey:

dimi ama ha bu arada kerem de 7910gr olmuş 66cm
maşallah...

talya nice senelere eşinle kız sizin ev imarethane gibi talya ya gidiyos yiyos içiyos selin i naz ı seviyos sarkısını misafirler söylüyodur herhalde:)))))))))))))))
hera nbr

KIZLAR TEŞEKKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN.:)))

canım bizim kızlardan kim demişti hatırlamıyorum şimdi ama dr.u demiş bebekler 5.ayda, doğduğu kilonun 2 katı olması gerekiyormuş,bende bunu duyunca rahatlamıştım canım ,senin kız kaç kilo doğdu acep...

şuraya bak kimseler yok,kahvaltıda çöp oldu
ii gezmeler size:))ben de çıkçam hava üneşli:)
dünürüm fiziken iileştim ama ruhum iice batıo:;((

ben geç kaldım bu sabah kahvaltıya ama varsa bi sıcak çayını içerim

talya çağanı uyutuyordum geç kaldım yazmaya sende çıkmışsın
durusu mamadanmı yapıoyon yoğurdu

ya bu mamadan yapılan yoğurt biraz daha ekşi oluyor acaba ondanmı sevmedi bu sıpa içine elma püresi koydum öle azcık yedi yoğurt verenler yoğurdu mamadn yapan varmı

kızlar ben kaçırmışım o yüzden bilmiyorum ,acep bu mamadan yapılan yoğurt diğerinden faydalımı..

valla talyacım bende anlamadım benim dr daha doğrusu yeni bulduğum dr illaki mamadan yapıcan dedi anlamadımki tadı ekşimsi oluyor onunda ben bile sevmedm yani çocuk nasıl sevsin

Talya cım nice senelere..Biz de mutlu mesut deviririz inşallah seneleri..
Kızlar çok acil cvp.Panikteyim dr kapsama alanı dışında..Verem aşısını olduğu sol kol kırmızı ve sert şiş..Öyle abartılı değil ama büyük bi sivilce çıkmaya çalışıyomuş gibi..E biz bu aşıyı olalalı nerdeyse 2 ay oldu bu neki şimdimafoldumben

yani anladınız siz onu aşının olduğu yer kırmızı ve şiş..enfeksiyon desem o da 2 ay sonra çıkmaz..verem aşısı tuttuğu zaman yara olur derler ama...Ayyy lütfen cvp

kıs talya 17, yıl hatırına senin kociş ne hediye almış hele anlat bakalım

vallahi ben pırlanta kolye istediydim ama,benim koçiş krizi bahane etti..:tomato:ümidimi kesmedim , artık 20.yılımızda alır heralde yoksamkötükedihüso

sağol arkadaşım..opuyorumnanaktan

ay inanmıyorum benim kızında aynen aşı yeri öyle ,iltihaplı gibi uç vermiş sanki bende dün farkettim...benim hatırımda böyle oluyor diye kaldığı için önemsemedim ama yanılıyormuyum yoksam ay bende panik oldum şimdi....

bizim aşı yerimiizde öyle canım sivilce gibi kırmızı herhalde öyle tutuyordur telaşlanacak birşey yok bence canlarını da acıtmıyor nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…