2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
talyacım nice senelere inşallah
biz de kocayaylamızdan geldik hem de mehteran takımı vardı ve çok kalabalıktı tek gezmemiz orası bir de ev gezmeleri ne yapalım idare edecez 2-3 sene burada

talyacım nice senelere inşallah
biz de kocayaylamızdan geldik hem de mehteran takımı vardı ve çok kalabalıktı tek gezmemiz orası bir de ev gezmeleri ne yapalım idare edecez 2-3 sene burada

sağol canım..opuyorumnanaktan

kocayayla şenlikleri başladımı yoksa,pilav felan dağıtılan bi şenlikleri oluyodu yanlış hatırlamıyorsam o yüzdenmi gelmiş mehteran....

yok canım şenlikler başlamadı daha ama her hafta birseyler oluyor yenişehir belediyesi mehteran takımıymış bütün etkinlikler yaylada oluyor bize de eğlence çıkıyor ama buranın tam zevkli olduğu dönemlerde yani yaz tatilinde biz burda olmuyoruz memlekete gidiyoss

Talya..Allah razı olsun..Cidden çok rahatladım..Böyle 2 ay sonra garip bi hal alınca şaşaladım..Canım ya çok teşkkürler..O sayfayı da okudum onlar da aynı şeyden bahsediyo normal demekkki..ohh bee

Konya güzel yer,çok düzenli...Selçuklu kokuyor buram buram..ne kadar belli medeniyetin izleri..Geçen yıl gitmiştim

Talya..Allah razı olsun..Cidden çok rahatladım..Böyle 2 ay sonra garip bi hal alınca şaşaladım..Canım ya çok teşkkürler..O sayfayı da okudum onlar da aynı şeyden bahsediyo normal demekkki..ohh bee

sevindim canım,bende okudum rahatladım,kafamda şüphe kalmadı...

konya canım eşim de ben de

dedemler bulgaristandan ilk geldikleri sene devlet tarafından konyaya yerleştirilmişler,arazide vermişler ekmeleri için ama toprak çok kurak olduğu için ekememişler,bulundukları yerde okulda yokmuş bu yüzden bursaya göç etmişler,babam çok küçükmüş hatırlamıyor hiç ama seneler önce annem ve babam gittiler hem mevlanayı ziyaret için hem babam çok merak ediyordu oraları,çok güzel bi şehir demişlerdi oraları için.....yani baba tarafından accık konyalı sayılırız..sengözlerimebaksanab

günaydınlar herkese güzel bir gün olur işallah hepimize:) dünürüm iyileştinmi başak iyi alışverişler

günaydın millettt,,iyi pazarlar
canım ben dün ve ondan önceki gün yaptım keşke hergün yapabilsemdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tüketim canavarıyım kızlar ben ya birgün bişi almazsam o gece rahat uyuyamıyorum nerdeysekötükedihüso aldıkça mutlu oluyorum ne acı değilmi insan çalışmayınca böle oluyo diyo annem kafamçokkarıştı

dünürrrr neler aldın bakem gelin kızıma
kalmış mı bişiler..eğlendiniz mi??
bizde dünde gittik keremide götürdük 3saat oyalandık geldik
aklımda kalan parçalarıda almış oldum bunlar bizi yazı çıkartırda artar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…