2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cnm yenimi farkettin sen. Bizim kızda neredeyse 1,5 aydır var. bazen içi iltihaplı gibi oluyor bazen sadece kızarık, bazende kapuk tutuyor.. Ben 4. ay aşısı için gittiğimde sordum normal dediler...

merhaba hanımlar..
ben geldimmm...
geçmişi okuyamadım..bir haftanın özetini geçerseniz sevinirim..umarım herkes iyidir.
oğluşum sünnet oldu.minik erkeğimin fotolarını ekleyeceğim boş bir vakitte.yoldan yeni geldik.hemen daldım kk ya..

nerdesin anam gel dertleşelim ben de bıktım artık dul olsam bu kadar olur,bare dava mı açsam:uhm:

hayırlı olsun canımhoşgeldin:teytey:
fotoları bekliorus ama ya pilavdan:uhm:delikafadulden
özet dersen not kağıtlarını atmışım hiç bişi yok aklımda,ama öle kötü bişi yok

oooooooo bir beyimiz daha erkek olmusalkisalkisalkisallah damatlıgını da gösterir inş.bekliyoruz fotoları

monte inanna teşekkür ederim...
oğluşum erkek oldu..şimdi çok rahat yapıyor çişini..allah hiçbir bebeğimizi hasta etmesin..küçük bir operasyonda olsa çok zordu benim için..oğlum ağladı ben ağladım..minicik ameliyat önlüğü giydirip götürdüler..çok şükür iyileşmeye başladı..
montecim ne zaman bonyo yaptırdınız?biz sormayı unutmuşuuz

Kizlar o normal ben asi yaptirdigimda 6 aya kadar sisme kizarma olur bizim istedigimiz o
dediler tutuyor anlamina geliyormus ve birsey surmeyin dediler. kendi haline birakilacakmis.

Talya ilgin icin tesekkur ederim Defne dogdugunda 3kg di. 2 katini gecti 6600 olur diye tahmin ediyorum 5. ay sonuna kadar.

ii akşamlar herkese aşıkçım sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim damatlığını da göstermeyi nasip etsin

kıslar siz her ek besinden sonra su veriyormuısunuz bebeklere ben günde bir defa veriyorum acaba her seferinde vermemmi lazım çağan pek suyu sevmiuyor da siz nasıl veriyorsunuz

Aşık hayırlı olsun... Biran önce toparlar inş kendni yavrucuk...

Ya kızlar bugün ikindide misafirliğe gittik. kuzum içeri girer girmez başladı ağlamaya, bir saat susturamadık, en son ablayla beraber battaniyede salladık yirmi dakika felan uyuya kaldı.. ayağımda sallayarak uyuttum 30 dakika felan. Sonra uyanınca keyfi yerine gelmişti...

Şimdide ağlıyor uykusu gelmiş... Gideyim bari...

tuğba kızını uyutmnaya gitti aşağıda hera bir sen gözüküyoısun naber canım :)
emel aylin meral ayşegül hemşom talya daha ismi aklıma gelmeyen topiğin sakinleri diğer arkadaşlar nerdesiniz

neyse bende çıkayım bare zaten yarın temizliğe başlıcam artık kaç gün sürer allah bilir başlamadan bir güç toplim söle bacaklarımı uzata uazata yatim hihoyyyt

kolay gelsin sana inaysa
,aşık hayırlı olsun ve de geçmiş olsunn!!darısı bize ve diğer erkek bebişlere olsun
benim dünür daha yok merak ettim ..
hera merhaba gittinmi sende foruma ..gününüz nasıl geçti

alexandar rybak,norveç çok güzeldi gerçekten şimdi dinliyorumda
hakkettiler yaaa...sıpa çook tattlı bidekaydirigubbakcemile3

filiz naber???
bügün gittiniz mi kermese?
keremi yıkadık şimdi uyuttum inşallah uyur temiz hava yormuştur diye umuyorum

iyi geceler kızlar..

evde şampiyonluk kutlamaları var, eguşu yıkadım uyuttum ama bu kadar sese ne kadar dayanır bilemicem..sesini kıs diyorum uyumasın bugece kutlama var türkiye uyumuyor diyor babası :bbo:

herkes iyidir umarım.incii ben burdayım arkadaşım ne haber :) bugün sizin ordaydık outler centeri gezdik ,haftasonu bursaya gittik düğün vardı ,oğluşum üzmedi bizi sağolsun bütün düğün boyunca uyudu :))

aşıkcımm allah damatlığınıda göstersin hayırlı olsun sünnetiniz..

bASak gittik gezdik geldik incik boncuk aldım birkaç tane o kadar:))))))))
linay ne cok geziyosun sen bakiiiiiiiiiiiiiim he :))))))
asık 5 gün sonra yıkayın dedi ama ben vücudunu koltukaltını filan pamukla silmiştim 6 gün sonra yıkadım

emelcim sağol arkadaşım bilgiler için..diyorum sana başka doktora gitmeye gerek yok zemuszemus eguş bu dediklerinin hepsini yapıyor sadece x large olduğu için dönmeler çok seri değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…