Kızlar çok acil cvp.Panikteyim dr kapsama alanı dışında..Verem aşısını olduğu sol kol kırmızı ve sert şiş..Öyle abartılı değil ama büyük bi sivilce çıkmaya çalışıyomuş gibi..E biz bu aşıyı olalalı nerdeyse 2 ay oldu bu neki şimdimafoldumben
merhaba dicem ama kimseler yok.
bizde eşimin amcasıgilde kahvaltıdaydık.eşimin işi çıktı pazar pazar yine evde oturmak düştü bana sinir oluyorum ne güzel deniz havası var bugün ama gidecek kimse yok of ya of.bende çok sinirliyim inanna gel beraber dertleşekmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
merhaba hanımlar..
ben geldimmm...
geçmişi okuyamadım..bir haftanın özetini geçerseniz sevinirim..umarım herkes iyidir.
oğluşum sünnet oldu.minik erkeğimin fotolarını ekleyeceğim boş bir vakitte.yoldan yeni geldik.hemen daldım kk ya..
sağol arkadaşım..opuyorumnanaktan
ay inanmıyorum benim kızında aynen aşı yeri öyle ,iltihaplı gibi uç vermiş sanki bende dün farkettim...benim hatırımda böyle oluyor diye kaldığı için önemsemedim ama yanılıyormuyum yoksam ay bende panik oldum şimdi....
kızlar dokturun 5. ay kontrolümüzde dediklerini anlatayım size bilgi amaçlı belki faydası olur
artık yüzüstü yatarken sırtüstü yada sırtüstü yatarken yüzüstü dönebilir bunu yapıyormu
bir eliyle tuttuğu bir şeyi diğer eline alabiliyor mu
elindeyken yere düşürdüğü şeyi takip edip yere bakabiliyor mu
kıkır kıkır gülüyormu
çok hafif sese çıtırtıya tepki veriyormu duyuyormu
artık arkasına destekle oturmaya başlayabilir dedi
bir sonraki ay için göz muayenesi yaptırın öyle gelin dedi
artık 4. ay aşılarını olduğu için denize girebilir dedi
6. ayın sonuna kadar hedefimiz anne sütü ama 15 gün sonra tekrar tartalım az kilo almış ise ek gıdaya başlıcaz dedi buda kötü bir şey değil üzülmeyin dedi çünkü Onat 375 gr almış bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?